Probleme motor + cutie viteze
![]() ![]() ![]() |
Probleme motor + cutie viteze
HotWheels |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 6 February 05 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300 F
- IS 02 SFJ
|
|||
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Bataia de la cutie e cel mai probabil din cauza jugului din spatele cutiei. Verifica-l.
Smuciturile pot fi din mai multe cauze. Intreruperi de la aprindere, carburator.. Nu e chiar bina sa iasa usor din viteza cand nu e ambreiajul calcat. Acum depinde la ce turatie scoti din viteza si cat e relantiul. Daca apesi acceleratia atat cat masina sa mearga constant o sa reusesti sa scoti din orice viteza usor fara ambreiaj. La fel daca accelerezi pana la turatia corespunzatoare poti cupla vitezele fara ambreiaj. |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
HotWheels |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 6 February 05 From: Iasi ![]() |
Cu schimbatul vitezelor in treapta superioara, daca atingi turatia optima stiam, dar in treptele inferioare..pana acum n-am mai intalnit. Indiferent de turatie (masina n-are turometru, e din '82) iese usor din viteza mai putin din treapta a 4-a din care nu iese fara sa calc ambreiajul.
|
--------------------
Dacia
1300 F
- IS 02 SFJ
|
|
Sfly |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(HotWheels @ 16 Aug 2005, 15:04) Salut. Am urmatoarele probleme cu motorul : La cutie : Indiferent de treapta in care se afla, daca accelerez si iau piciorul de pe acceleratie se aude "o bataie" in zona de sub schimbator, tragandu-mi si maneta (deobicei in fata) fara sa sara din viteza. In marsarierre (parca asa se scrie) zgomotul este mult mai puternic si miscarea manetei la fel. Aceiasi problema am avut-o si eu ..parca mecanicul a gasit 1 tampon rupt la cutie si ceva probleme la jug. mergi la mecanic sau baga-te sub masina si misca de cutie .. |
--------------------
Dacia 1310
Dacia 1310
- B-22-TAC Fa-ti de cap, da cu cap !!!
|
|
BLK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
am si eu o intrebare, care e turatia optima pentru schimbarea vitezei fara ambreiaj, chiar daca n-am turometru macar sa stiu in caz ca am nevoie
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- B-52-VYK Dacia Alpine 54CP - OARE?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 03:57 |