[CUMPAR] Chiuloasa defecta Laguna 2 1.9 dci, Motor F9Q-F9K Laguna, Megane, Trafic, Scenic etc.
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] Chiuloasa defecta Laguna 2 1.9 dci, Motor F9Q-F9K Laguna, Megane, Trafic, Scenic etc.
todhiere |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 625 Joined: 8 June 09 ![]() |
Attached thumbnail(s) 21918837_5_644x461_vand_chiuloasa_renault_laguna_2_19dci_bucuresti_ilfov.jpg ( Size: 32.99k ) Number of downloads: 96 |
||
--------------------
Renault
Laguna
2004 dynamique 6 speed 1.9 dci 120 caluti Renault... Jean Renault
|
|||
claur |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 23 May 10 ![]() |
Dar de ce vrei sa schimbi capacele?
eu am avut acceasi problema, dadea ulei foarte mult pe la capac care strange axul cu came. Tot motorul era plin de ulei din cauza asta. Am rezolvat simplu punand Loctite la imbinare(nu mai stiu exact numarul dar daca te intereseaza caut si iti zic) . Este un loctite special pentru imbinari. Nu am mai avut nici o problema apoi! La capacul de la culbutori e simplu, merge si cu gasket(sau schimbare garnitura)! Numai bine |
--------------------
Renault
koleos I
2011 , 2.0 dci 4x4 150 cp euro 5
|
|
todhiere |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 625 Joined: 8 June 09 ![]() |
Multumesc de sfat, da am oprit si eu hemoragia de ulei, dar partea unde se insurubeaza capacul culbutori adica capacul ax cu came are doua filete uzate si refacute, si pe al treilea rupt complet, de aceea vreau sa le schimb.
|
--------------------
Renault
Laguna
2004 dynamique 6 speed 1.9 dci 120 caluti Renault... Jean Renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 14:43 |