DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> [CUMPAR] Chiuloasa defecta Laguna 2 1.9 dci, Motor F9Q-F9K Laguna, Megane, Trafic, Scenic etc.

todhiere
post 6 May 2014, 07:56
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Ma intereseaza o chiuloasa defecta de Laguna 2 1.9 dci ( poate fi si de pe alte masini cu motor identic ), am nevoie de pe ea doar de capacul ax cu came, si daca exista capacul culbutori cu suruburi.

Am primit niste oferte pe aici, dar sincer mi se par exagerate, avand in vedere ca vorbim de niste piese de pe un ansamblu defect ( nu ma intereseaza supape, ax cu came etc. )

Decat sa se duca la fier vechi o piesa defecta, mai bine ofer eu o suma mai corecta pe ea, m-am gandit la aprox. 60 lei pe cele doua capace, + taxele care le achit eu evident.

Am pus si o poza informativa mai jos.

Repet, chiuloasa mea este buna, nu am intentia sa o scot de pe blocul motor pt. ca manopera ar fi prea costisitoare, vreau doar sa inlocuiesc ansamblul capac culbutori, ca sa nu imi mai fie compartimentul motor patat de ulei. Nu pierd mult ulei, asa ca nu e extraordinar de urgent, daca nu gasesc piesa, nu gasesc si asta e.

Attached thumbnail(s)
21918837_5_644x461_vand_chiuloasa_renault_laguna_2_19dci_bucuresti_ilfov.jpg ( Size: 32.99k ) Number of downloads: 96

--------------------
Renault Laguna 2004 dynamique 6 speed 1.9 dci 120 caluti
Renault... Jean Renault
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
claur
post 6 May 2014, 11:15
Post #2

Membru autentic

Dar de ce vrei sa schimbi capacele?

eu am avut acceasi problema, dadea ulei foarte mult pe la capac care strange axul cu came. Tot motorul era plin de ulei din cauza asta.
Am rezolvat simplu punand Loctite la imbinare(nu mai stiu exact numarul dar daca te intereseaza caut si iti zic) . Este un loctite special pentru imbinari. Nu am mai avut nici o problema apoi! La capacul de la culbutori e simplu, merge si cu gasket(sau schimbare garnitura)!

Numai bine

--------------------
Renault koleos I 2011 , 2.0 dci 4x4 150 cp euro 5
+
todhiere
post 6 May 2014, 17:27
Post #3

Membru autentic

Multumesc de sfat, da am oprit si eu hemoragia de ulei, dar partea unde se insurubeaza capacul culbutori adica capacul ax cu came are doua filete uzate si refacute, si pe al treilea rupt complet, de aceea vreau sa le schimb.

--------------------
Renault Laguna 2004 dynamique 6 speed 1.9 dci 120 caluti
Renault... Jean Renault
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st June 2025 - 14:43
Forum Renault