Scapa aer pe margine cauciucul, Cauciuc dacie
![]() ![]() ![]() |
Scapa aer pe margine cauciucul, Cauciuc dacie
mihaitamar |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 24 March 14 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1998 break
|
|||
bostan22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 21 July 10 ![]() |
Te duci la o vulcanizare si iti da cauciucul jos,apoi da iar cu solutie si cu 10 lei maxim ai scapat:)
|
--------------------
Dacia
1310 L(Zambetul lui Iliescu)
1999/L
- IS-05-KJK Iubesc Dacia si mersul pe jos:))
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
Daca ai compresor desumflii roata o dezlipesti si o dai cu o solutie facuta din sapun , aici la vulcanizari pun vazelina chioara sau ulei ars , stiu ca mananca cauciucul , dar asta e
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
BogdanBog |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 6 February 14 ![]() |
eu am patit acelasi lucru la o janta elba dupa m-am dus iar la vulcanizare si slefuit marginea pe care vine cauciucul ca s-a depus murdarie sau ce o fi pe acolo si s-a intarit...acum tine aer
|
--------------------
Dacia
L
1998
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
Pana la prima vulcanizare am pus odata pasta de dinti.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
tinker |
![]()
|
![]() gradinar,lingvist, filosof Group: Members Posts: 221 Joined: 22 July 12 ![]() |
https://www.youtube.com/watch?v=cX2XEaJjCfA
cica ar merge si asa,daca ai vreun spray cu eter |
--------------------
Dacia
1310 Ti
2000/berlina
- 123 nu iau droguri,eu sunt droguri
|
|
mihaitamar |
![]()
|
Am rezolvat-o cu solutie de lipit petice la bicicleta.Am desumflat cauciucul , apoi am pus solutie , iar apoi l-am unflat si nu a mai scos aer.
|
--------------------
dacia
1310
1998 break
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
la cauciucurile tubeless nu se mai foloseste lipici cum se folosea odata... daca nu etanseaza cu acea "Vaselina" atunci trebuie curatata si marginea jantei bine pentru ca majoritatea au mizerie sau rugina si cauciucul nu sta uniform. probabil la dacii e principiul: merge si asa
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
mihaitamar |
![]()
|
Deci daca mai patesc asta , pot sa ii dau cu niste vaselina pe margine si se rezolva ?Dar trebuie deslipit cauciucul, sau cum se face?
![]() |
--------------------
dacia
1310
1998 break
|
|
ilie.claudiu90 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 23 May 13 ![]() |
am intrebat pe cineva si mi-a spus ca la el la vulcanizare pentru etansare, are o casoleta cu untura de porc, si da cu pensula prin untura si apoi pe cauciuc si etanseaza foarte bine
|
--------------------
dacia
1310Li
2000
- ct10lyd
|
|
ChrisSs |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 9 December 12 From: Arad ![]() |
Mai oameni buni "solutiile" alea pe care le vedeti la vulcanizare care se dau pe cauciuc au in primul rand rolul de lubrifiant pentru a putea introduce mai usor cauciucul pe janta, si in al doilea rand (dar mai putin) pentru a tine aer cat de cat in cauciuc pana acesca face contact pe toata suprafata buzei jantei, dupa ce cauciucul e "asezat" pe janta el in sine face etansarea. Se poate aseza si cu spray inflamabil dar iti trebuie compresor sa bagi aer imediat dupa ce ai dat foc pentru ca altfel aerul cald din cauciuc se raceste si o sa se stranga cauciucul si poate sa sara iar de pe janta.
Daca dupa montarea lui scapa aer inseamna ca janta a fost indoita sau buza cauciucului ciupita/ taiata in timpul montarii. |
--------------------
Dacia
1310 Break
2004 CLi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:54 |