Biserica Mantuirii Neamului?, continuarea lu alalalt
![]() ![]() ![]() |
Biserica Mantuirii Neamului?, continuarea lu alalalt
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Pe ala nu-l mai spala nimeni si nimic...
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Gest uluitor în Biserica Ortodoxă: un preot și-a donat ceasul pentru ca biserica unde oficia slujbe să-și poată achita factura la energia electrică! Cu restul de bani, Mitropolia a hotărât să construiască trei biserici.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
apoi macar aici sa ai succes daca la rubrica bancuri nu reusesti
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Alydor |
![]()
|
nu e banc e realitate...
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
ok. da link sa vada si ochiu meu minunea cu un preot care a donat un ceas valoros cat 3 biserici
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
CEAS.JPG ( Size: 57.03k )
Number of downloads: 370
Nu mergea culoarea decat la hora popeasca asa ca mai bine s-a lepadat de el ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE Wolkswagen ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
Ca dovadă că în România știința și credința nu sunt contradictorii, Asociația Matematicienilor va face o donație pentru Catedrala Mântuirii Neamului: clopotul lui Gauss.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(Markos @ 30 May 2014, 21:29) Corect. De ce doua institutii ale statului sau finantate de stat ar face public un act incheiat intre ele? This post has been edited by paul_p: 30 May 2014, 21:20 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
kato |
![]()
|
capital de imagine.....daca esti credincios sustii psd, daca esti psd-ist nu mai comentezi despre biserica. chestie reciporc avantajoasa!
p.s. acum dupa spagile pentru parohii se vor capata si cu spagi pentru sustinerea orelor de religie.... |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Banuiesc ca nu vrei sa spui ca stiinta si biserica merg mana in mana.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 30 May 2014, 21:29) Imi place că e secret! Need-to-know basis, eyes only! O fi si ferecat? |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Biserica opereaza cu taine. Deci da!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
E secret dar se știe de el.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Republica talibana Romania:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-17405...igiei-scoli.htm " Incadrarea profesorilor pe catedre de religie - cultul ortodox in scoli si licee se face “cu avizul scris (binecuvantarea) al chiriarhului”. " ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
paul_p |
![]()
|
Ar fi de ras daca nu ar fi de plans...
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si daca profesorul de religie, fara acordul "forului competent" (care e biserica, pentru acest tip de predare a materiei) ar indoctrina copii cu un cult satanist, cine ar fi de vina?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
paul_p |
![]()
|
Asta e din gandirea ciuca....
Sau din bancul cu tiganul care cand nu are ce sa faca se dezbraca si isi pazeste hainele. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Da, nenea Klaus, ai dreptate... Dar poate n-ar strica sa vedem si noi protocolul acela. Sa-ti zic si de ce: daca Chiriarhul locului (=episcopul) isi da acordul la modul generic pentru ca individul cu pricina sa concureze pentru un post de profesor si sa predea disciplina "Religie" pentru elevii ortodocsi, da, asta mi se pare OK. Cel putin cata vreme toti oamenii care au studiile necesare, dau dovada de respectarea preceptelor si valorilor morale crestin-ortodoxe etc.etc.. primesc acest acord. Iar sarcina distribuirii cadrelor didactice (profesori de religie, preoti, calugari, ce-or fi ei) cade in sarcina reprezentantilor ISJ si se face dupa criterii clare, corecte, stiute de toata lumea etc.etc.., eventual dupa un concurs, ca toti ceilalti profesori!
Sincer, am o vaga banuiala ca recomandarea chiriarhului va suna cumva de genul "recomandam pe XYZ pentru a preda materia religie pe seama Scolii ABC". Ceea ce, daca s-ar intampla, ar insemna ca BOR se substituie autoritatii administrative scolare, adica inspectoratului scolar. Repet, ca sa se elemine orice neclaritate! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
Băbăieți, relax.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Nu da bor nimic gratis, cu atat mai putin vreo binecuvantare. E rand de facut rost de niste arginti, d-aia si-au bagat coada.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dacis @ 2 Jun 2014, 18:36) Pai daca asta e singura problema, ea nu exista pentru ca in linkul lui garett e si ... protocolul. Deci cine doreste, il poate vedea. Si mie nu mi se pare ciudata necesitatea "binecuvantarii" bisericii pentru invatatorii care invata credinta respectivei biserici (pt a confirma ca preda conform cu doctrina, cu programa etc). Insa e ciudata treaba aia cu retragerea avizului scris duce la incetarea de drept a contractului de munca. Pt. ca nu biserica e parte in contractul de munca iar cauzele incetarii contractului de munca sunt stipulate la nivel de Codul Muncii. Treaba aia adauga la lege si implica un tert intr-un contract bilateral (??). Si, de asemenea, protocolul fiind scris de Patriarhie, are lipsuri serioase la notiuni. De ex. eu nu am inteles care ar fi chiriarhul competent (de la sediul scolii, de la sediul ministerului, de la sediul patriarhiei, de la sediul domiciliului binecuvantatului etc?). Faptul ca eu as vedea religia predata in scoala mai degraba sub forma ideilor religioase comparative, e altceva, nu tinea de discutia de fata. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
paul_p |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 2 Jun 2014, 22:04) Faptul ca eu as vedea religia predata in scoala mai degraba sub forma ideilor religioase comparative Asta ar fi cu totul altceva. Nu cred ca ar avea nimeni nimic impotriva unor ore de religie cu caracter general, gen istoria religiilor. Si sa nu fie predate de preoti. This post has been edited by paul_p: 2 Jun 2014, 21:20 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 03:37 |