Biserica Mantuirii Neamului?, continuarea lu alalalt
![]() ![]() ![]() |
Biserica Mantuirii Neamului?, continuarea lu alalalt
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Deci Duhul Sfint urmeaza sa ne comunice, cind va gasi necesar, ceea ce Domnul, din varii motive, n-a mai apucat. Cui i se arata duhul? Cum stie acela ca a fost duhul insusi si nu o sosie? Mie mi s-ar putea arata? Poate inteleg mai corect decit altii ce are acesta de comunicat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Peste inca 100 de ani vor fi trasi pe roata.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
Și de gura lu' Garett.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
QUOTE(corbex @ 10 Jun 2014, 13:02) Deci Duhul Sfint urmeaza sa ne comunice, cind va gasi necesar, ceea ce Domnul, din varii motive, n-a mai apucat. Cui i se arata duhul? Cum stie acela ca a fost duhul insusi si nu o sosie? Mie mi s-ar putea arata? Poate inteleg mai corect decit altii ce are acesta de comunicat. Declaram deschisa sesiunea de comunicari... ![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
DragosP |
![]()
|
@Garett:
Tu tot n-ai înțeles nimic, nu? This post has been edited by DragosP: 10 Jun 2014, 14:16 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Vocile sint cam neclare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu mai iese la 18?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.491 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Nu e vreo metoda de pus un topic intreg pe ignore?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Da' ce-ai cu biserica?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.491 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Io... absolut nimic.
Dar discutiile din topicul asta, cu atitudinea asta vag superioara a ambelor parti e plictisitoare... |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Daca e caldura mare...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Garett @ 10 Jun 2014, 13:18) Acum o mie de ani cei care auzeau voci erau sanctificati. Acum primesc tratament. E, pe naiba! Acu sunt prim-ministri si candideaza la presedentie! |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Ii ciuda ca argon consuma putin.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Postarile unui dreptcredincios de pe alt forum:
QUOTE Decalogul este legea care trebuie aplicata strict. QUOTE Tu, ateule obez ce esti, imi este clara opinia ta. Dar oricat ai trancani despre prevenire / eradicare / eutanasiere, moral si fata de Dumnezeu nu ai dreptul sa decizi asta, pt ca este o crima, la fel cum este si fiecare avort. Dar stii ce ? Incepe cu tine. […] Cine esti tu sa decizi ??? QUOTE Voi, ateilor, intelectualii lu' peste, ati pierdut pe traseu orice urma minuscula de moralitate si temere de Dumnezeu. L-ati dat la o parte si ati ales in loc teoriile stupide ale "stiintei" , pe nedrept numita astfel. QUOTE Mori, grasane. Ateu stupid. O sa arzi, tu si toata sleahta ta de atei cretini ! QUOTE Doar sterilizare ? Nuuu, e prea putin, trebuie eutanasiati ateii astia lipsiti de orice simtamant moral sau de apreciere a vietii in orice forma : A, B, C, D, E, F, G, H [nume de useri] si toti restul care sustin aceste idei cretine. QUOTE Trecea un dobitoc cu o dubita pe strada mea si pac, arunca un pet de 0,5 l pe geam. L-am lasat acolo unde a picat. N-a durat mult si-au aparut tiganii care strang pet-uri si l-au luat. Dar porcii de genul astuia ar trebui prajiti la scaun. QUOTE Fuga ma, si spanzura-te ! QUOTE Mori si tu, ba ! QUOTE Mai degraba, cred ca tu esti ala care ai merita sa fii omorat, doar pt ideile debitate aici. QUOTE Observ ca pt unii, este chiar o placere, un stil de viata, de a jigni / ataca mereu pe ceilalti. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
Nenea ala din citate e Preot ? , pare mai degraba , huligan de la galeria de fotbal
![]() |
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
cdadan |
![]()
|
Ce zic eu si ce pricepe rodi ...
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
Cine e rodi ?
|
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
Normal, așa cum există și manele atee.
Doar am văzut destule postări agresive ale ateilor și pe aici. Okelarii de cal sunt la modă, pare-se. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 17:39 |