Biserica Mantuirii Neamului?, continuarea lu alalalt
![]() ![]() ![]() |
Biserica Mantuirii Neamului?, continuarea lu alalalt
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
Indobitocesc copii de mici!
![]() ![]() Attached thumbnail(s) IMG_20140610_WA0001.jpg ( Size: 136.65k ) Number of downloads: 285 |
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Adevarul nu e negociabil. Cine-l detine, il are.
This post has been edited by corbex: 11 Jun 2014, 18:13 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
Ce prosti au fost japonezii,poate ii scapa de tsunami+cutremur
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
cine spune ca bor nu e deschisa la nou? citeva exemple
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Da. Aia 60.000 de plozi care.s atit de dobitoci incit si ei si.au dat seama ca n.are rost sa se prezinte la bac. Inmulteste cu 20 de ani, mai pune 30℅ si spune.ne ce iese. Un bac religios n.ar organiza BOR, sa scoata copiii din nestiinta. Sau sa faca un protocol pentru dat bacul numai la religie.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 11 Jun 2014, 21:22) Le plătești tu factura la gaz? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
BN64FLO |
![]()
|
Ai cunoștință de copii dobitoci și cu scame-n buric? ![]() ![]() [/quote] In loc sa combati continutul articolului, combati numele site-ului..tipic...Pe mine ma deranjeaza chestia ca in loc sa invete copii cum sa se comporte in societate prin prisma religiei, ii invata ca in caz de razboi trebuie sa te ichini la un desen ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(BN64FLO @ 11 Jun 2014, 19:09) Indobitocesc copii de mici! ![]() ![]() Ce prostie! Aceeasi tehnica veche. Povesti naive, spuse parca pentru cretini. This post has been edited by paul_p: 11 Jun 2014, 21:04 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
Ok, timite-l pe corbex.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Nu-l trimit, că i-am promis de astă-iarnă că-i fac cunoștință cu o vecină (o octogenară încă bine). Și n-am vorbit încă cu biata femeie...
![]() De vine și-și cere drepul??? ![]() This post has been edited by gabize: 11 Jun 2014, 21:12 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
Și ce dovedește acel citat care te obsedează? Cine poate gândi și scrie așa ceva e orice, dar nu creștin, deci? Despre ce e vorba?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Crestin e decat ala care da 30 de zile pen' ca nu mai are argumente in dispute
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(BN64FLO @ 11 Jun 2014, 21:42) QUOTE(DragosP @ 11 Jun 2014, 21:56) Pai din moment ce stie faza cu inchinatul la "desene" banuiesc ca a cam trecut pe acolo, nu? ![]() Acum, expresia aceea cu "Nu exista atei in transee" e adevarata, dar parca n-as face o doctrina militara din asta! Apropo, intotdeauna am fost curios, preotii militari propovaduiesc soldatilor porunca aia cu "Sa nu ucizi"? Ca daca da, am pus-o! ![]() This post has been edited by Garett: 12 Jun 2014, 04:24 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(kum @ 11 Jun 2014, 23:42) ![]() ![]() Am impresia că mai vrei. QUOTE(cdadan @ 12 Jun 2014, 00:21) Aha. Acum cica-s obsedat. Multumesc pentru apreciere. N-ai pentru ce. Conștientizarea problemei e primul pas spre rezolvarea ei.QUOTE Ce sunt mă? ![]() QUOTE(paul_p @ 12 Jun 2014, 00:54) Si asta e de bine sau de rau? Eu cred că n-ai înțeles și ești ușor convulsiv agresiv. Spui asta ca si cand toti ar trebui sa fie crestini, si ca cine nu e crestin nu e in regula. Tu crezi ca toti at trebui sa fie crestini? ![]() Domnul Dănuț citează din softpedia ca și când spusele unor agitați sunt reprezentative creștinilor. Iar eu am zis ce-am zis mai sus. Nu că toată lumea ar trebui să fie creștină. Dar dacă mă întrebi, da, lumea ar fi deveni neînchipuit mai bună dacă toți am fi și ne-am comporta ca niște creștini. QUOTE(Garett @ 12 Jun 2014, 05:23) Pai din moment ce stie faza cu inchinatul la "desene" banuiesc ca a cam trecut pe acolo, nu? Acelea sunt icoane și după modul de exprimare a lui e oleacă neoprotestant și atunci nu înțeleg de ce mai stă la ore. D'aia l-am întrebat.![]() QUOTE Apropo, intotdeauna am fost curios, preotii militari propovaduiesc soldatilor porunca aia cu "Sa nu ucizi"? Ca daca da, am pus-o! ![]() Ai cumva impresia că cele 10 porunci se schimbă în caz de război? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Nah, "decât" se suspenda!
![]() This post has been edited by Garett: 12 Jun 2014, 06:39 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DragosP |
![]()
|
Nici măcar.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 12 Jun 2014, 07:05) Ce sunt mă? ![]() ................. Ai cumva impresia că cele 10 porunci se schimbă în caz de război? Tu esti convulsiv-obsesiv iar Dan e mistocar. Cartile sfinte nu contin glume. Poate Talmudul, dar nu l-am citit. Cele 10 porunci nu se schimba. Omul le calca mereu si mereu, asa se si explica nevoia prezentei unui popa militar (dar fara arme). Sa-i ierte neincetat pe pacatosii aia omoritori de necredinciosi. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
'Neața tataie. Ești bine și azi?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Sar'mina, da! Trec in revista caile prin care sa-i fac felul octogenarei lui Gabize.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Ei, ar trebui să fii mai atent la porunca aia cu "să nu fii desfrânat".
E spre binele matale. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Desfac si curat etrierii anual. Nu problem cu frinele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 22:26 |