Azi e ziua lu' Lexy
![]() ![]() ![]() |
Azi e ziua lu' Lexy
nairam |
![]()
|
||
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|||
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
La Multi Ani! Si toate cele bune pentru sarbatoriti!
(O.T.: Dupa ce ati facut-o pe fata blonda ieri, mai vreti si de baut? Nici macar un sambure de maslina n-o sa dea... Mergem cu uratul la ea? Un split de topic, ceva?) This post has been edited by thecagero: 12 Oct 2005, 17:44 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Hamptibarzdei!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Si eu .. si eu !
La Multi Ani ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Pe cadou' lu' care ma lipesc si eu sa intru la chef? Mai e ceva de mincare? A?
Alles gute zum Geburtstag! ![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() Super tare baieti!!!!Va multumesc din suflet sunteti tare draguti..ma simt ca si cum as avea mai multi fratiori mai mari ![]() Multumesc tare mult de urari, special si ptr DRE in sectiunea publica LA MULTI ANI!!! dar si pentru toate balantele de aici si nu numai!!! Mercic si de poze si de urari si de tot.... V-am pupat dulce pe toti..asa ca incolonarea va rog. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Si cum cei din urma vor fi cei dintii, La multi ani si fericiti
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
maaaama cat rasfat pe Lexy, ntz-ntz... Multi Ani bucurosi si cu toate cele dupa pohta inimii!
![]() Corolar: La Multi Ani si lui DRE. P.S.: Eu beau Grand Marnier aici, asa ca sa fie un paharel si pentru ocazia asta. Sante! |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
daca tot am nimerit pe topic
![]() |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
fifth gear |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 September 05 ![]() |
La multi ani! Lexi & Bre sa ne traiti!
![]() Copii unde e petrecerea ca vin si eu sa va cunosc!?! |
--------------------
Solenza
-
- B-XX-YYY Better to underestimate and be wrong, then to overestimate and be sorry!!!
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
La Multi Ani Lexy & DRE
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Hooooooooooo !!.....
Unde e petrecerea ??? ![]() La multi ani, sa traiasca !! ![]() Deci e balantele acum ? Aaa, v-am spus ca eu, ca varsator, cica cel mai bine ma inteleg cu balantele ? ![]() PS care cine unde cum a dacut-o pe fata blonda ? Dati-l incoa ca sa-l iau la bataie, ca secretele de stat... aaa.. forum (se vede in poza) nu se spun ![]() ![]() This post has been edited by Cornel001: 12 Oct 2005, 21:52 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
La Multi Ani, Lexy.
Tot incerc de ieri sa-ti trimit un MP dar... ori ai casuta plina, ori nu primesti de la "oricine"... |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da sorry era full, se remediaza acum
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 15:16 |