Agresivitate in traficul rutier, sunteti nervosi la volan ?
![]() ![]() ![]() |
Agresivitate in traficul rutier, sunteti nervosi la volan ?
marian_1103 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 15 October 05 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
logan 1.5 dci
- NT 03 WNB It's nice to be important, but it's more important to be nice! "Scooter"
|
|||
robbie |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 5 Joined: 26 November 04 ![]() |
Si la Cluj si la Mures soferii sunt nervosi. Cei din Bucuresti sunt frustrati pentru ca mai mult de jumatate dintre ei se cred jmecheri si conduc aiurea. Eu incerc sa fiu mai calm mai ales ca am prostul obicei de a forta tot timpul. Am si busit masina de vreo cateva ori. Cel mai fain e cand se da ala jos: ce-ai facut ma?!! si tu ii zambesti superior: ia asigurarea si data viitoare lasa-ma sa intru. Am avut si cazuri cand au vrut sa ma bata....numa ca e cam greu cand dai ochii cu o sabie sa mai si comentezi. La fel cum las eu pe altul sa-mi ia fata asa am si eu pretentia sa fiu lasat sa intru.
De exterminat i-as extermina pe sobolanii de oras care la drum lung se cred la formula unu. Unii au impresia ca dacia e masina de curse si se iau la intrecere cu cate un audi care merge normal in coloana pentru ca vede ca nu are unde se baga. Nu exista torura inventata inca pentru ei. Pe astia si pietonii care trec zebra in scarba si cat mai incet cu putinta. Daca jumatate dintre ei nu ar fi soferi n-as zice nimic. Dar o fac numai asa de-ai dr*cu. Cand ploua si strada are 2 benzi e fericirea mea. schimb banda(chiar si pe contrasens) si incerc sa intru cu viteza cat mai mare in cea mai puturoasa balta. si o sa fac assa pana ii dezvat. Mi-am dat seama ca nu are rost sa injuri la volan. Mergeti in germania sa vedeti ce radare au aia pe acolo. Daca nu incepem sa renuntam la obiceiurile astea nu vom evolua niciodata. (exceptie bineinteles cazurile de mai sus ![]() |
--------------------
Fiat
Uno 1.4 i.e.S
- MS xx xxx
|
|
robbie |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 5 Joined: 26 November 04 ![]() |
in loc de rabdare am scris radare...scuze...
|
--------------------
Fiat
Uno 1.4 i.e.S
- MS xx xxx
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Robbie, cei din Bucuresti sunt frustrati taman ca se gasesc d'astia d'alde tine, care in loc sa semnalizeze frumos si sa astepte sa li se faca loc se baga (sau, ca sa citez din tine "forteaza"). Apropo, din cate accidente spui ca ai avut nu ai invatat nimic?
"Am si busit masina de vreo cateva ori. Cel mai fain e cand se da ala jos: ce-ai facut ma?!! si tu ii zambesti superior: ia asigurarea si data viitoare lasa-ma sa intru", asta deranjeaza in atitudinea ta. Si sa nu dea domnu' sa dai de unul care nu are nevoie de sabie ca sa se simta "smecher".. This post has been edited by tatabobu: 19 Oct 2005, 16:23 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Am si busit masina de vreo cateva ori. Cel mai fain e cand se da ala jos: ce-ai facut ma?!! si tu ii zambesti superior: ia asigurarea si data viitoare lasa-ma sa intru fraier e ala de se da jos din masina, ar trebui sa dea un pic in spate si apoi sa te mai buseasca inca o data. |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(robbie @ 19 Oct 2005, 16:08) Si la Cluj si la Mures soferii sunt nervosi. Cei din Bucuresti sunt frustrati pentru ca mai mult de jumatate dintre ei se cred jmecheri si conduc aiurea. Eu incerc sa fiu mai calm mai ales ca am prostul obicei de a forta tot timpul. Am si busit masina de vreo cateva ori. Cel mai fain e cand se da ala jos: ce-ai facut ma?!! si tu ii zambesti superior: ia asigurarea si data viitoare lasa-ma sa intru. Am avut si cazuri cand au vrut sa ma bata....numa ca e cam greu cand dai ochii cu o sabie sa mai si comentezi. La fel cum las eu pe altul sa-mi ia fata asa am si eu pretentia sa fiu lasat sa intru. De exterminat i-as extermina pe sobolanii de oras care la drum lung se cred la formula unu. Unii au impresia ca dacia e masina de curse si se iau la intrecere cu cate un audi care merge normal in coloana pentru ca vede ca nu are unde se baga. Nu exista torura inventata inca pentru ei. Pe astia si pietonii care trec zebra in scarba si cat mai incet cu putinta. Daca jumatate dintre ei nu ar fi soferi n-as zice nimic. Dar o fac numai asa de-ai dr*cu. Cand ploua si strada are 2 benzi e fericirea mea. schimb banda(chiar si pe contrasens) si incerc sa intru cu viteza cat mai mare in cea mai puturoasa balta. si o sa fac assa pana ii dezvat. Mi-am dat seama ca nu are rost sa injuri la volan. Mergeti in germania sa vedeti ce radare au aia pe acolo. Daca nu incepem sa renuntam la obiceiurile astea nu vom evolua niciodata. (exceptie bineinteles cazurile de mai sus ![]() Mda, dupa ce ne destainui ca ai apucaturi de african tribal, aduci in discutie sofatul in Germania si ne sfatuiesti sa invatam de la ei. Oare pana unde poate merge absurditatea din capul unora??? |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Si mai au pretentia ca ei, ardelenii, sint mai europeni si dau pe afara de civilizati ce sint.
Decit cu unu ca asta mai bine cu nebunia din Buc unde tot mai exista intelegere in trafic, cit de cit.... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Hai sa n-o dam in ardeleni vs. regateni. Avem si noi uscaturile noastre si in nici un caz nu poti categorisi cateva milioane de oameni ca ar fi mai presus de alte cateva milioane de oameni.
Nervozitatea la volan cred ca este data si de un "sindrom" al marilor orase. |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Varianta III. La ce naiba sa ma mai enervez si pentru asta...ca tot nu rezolvi nimic! dobitocii tot dobitoci....
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(robbie @ 19 Oct 2005, 17:08) Da de ce sunt nervosi?! In Tg. Mures inteleg ca sunt 7 m uieri la un barbat...dar astia din bucale de aia facem deplasari in tara.....ca sa nu mai fie cei de acolo nervosi! iar in Cluj....dam si acolo o p**a de ajutor! ![]() si daca te sperie condusul in bucuresti...poti sa o iei pe centura....pe orice parte...a centurii... ![]() @ ahsu : nu-i mai speria ba' cu africanii...ca cine stie le ce organe au alergie...si dupe' aia au nelamuriri, si din cauza frustrarii fac accidente si busesc masinutele.... ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine ma enerveaza in mod deosebit retardatii care stropesc pietoni. Spun asta pentru ca mi s-a intamplat de cateva ori sa mi-o iau asa de la niste cretinoizi, si cand esti imbracat la costum e o senzatie deosebita, va asigur.
Ce sa mai zic despre avortonii care confunda gestul de curoazie al celor ce le permit sa efectueze o manevra (desi nu sunt obligati de regulament) cu un drept. Evident ca bovinele de tipurile enumerate mai sus sunt cele mai agresive in trafic, in tampenia lor crezandu-se indreptatite. This post has been edited by cosmin_m: 20 Oct 2005, 13:08 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
ma enervez destul de usor,dar depinde si de starea de spirit pe care o am.de obicei cand ma enervez nu injur exagerat de mult dar abuzez de claxon si incep sa conduc agresiv(din pacate),dar sper sa ma las de sportul asta ca de fumat m-am lasat de 7 luni.
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
jkno |
![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
Uneori imi sare si mie tandara. In general sunt calm, dar cand vad pe cate unul care nu semnalizeaza sau care doarme la semafor (cand stiu ca de exemplu semaforul de pe anumite strazi din Arad tine doar 4-5 secunde) imi vine sa trec la punctul 1
![]() Sa nu mai vorbesc de carutasii din mijlocul orasulu sau de pe DN. Sau de biciclistii care noaptea circula ca bezmeticii fara nici o lumina. Plus ca unii biciclisti circula pe mijlocul drumului de parca ar fi cu TIR-ul sau cu un Hummer ![]() This post has been edited by jkno: 21 Oct 2005, 11:07 |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
2004 Words are not enough...
|
|
silviu2002 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 29 November 04 From: Cluj ![]() |
Una din cauzele nervozitatii la volan este si latimea insuficineta a drumurilor sau numarul de benzi insuficient pentru volumul de trafic din zona. Multe dintre orase sunt congestionate de trafic si asta ne face sa fim nervosi. Eu incerc sa am rabdare si sa previn accidentele in care as putea fi implicat doar ca suntem oameni si adesea tupeul onora sau retardarea altora sunt mai greu de suportat.
Legat de categorisirea intre ardeleni si regateni e doar partial valabila pentru ca suntem destul de amestecati chiar si in orasele in care locuim. Diferenta se mai face si intre masinile de serviciu si cele luate pe munca noastra. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 Benzina 4wd ,,Imbatranesc si tot invat" - Eschil
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(silviu2002 @ 21 Oct 2005, 13:17) Una din cauzele nervozitatii la volan este si latimea insuficineta a drumurilor sau numarul de benzi insuficient pentru volumul de trafic din zona. Multe dintre orase sunt congestionate de trafic si asta ne face sa fim nervosi. Eu incerc sa am rabdare si sa previn accidentele in care as putea fi implicat doar ca suntem oameni si adesea tupeul onora sau retardarea altora sunt mai greu de suportat. Legat de categorisirea intre ardeleni si regateni e doar partial valabila pentru ca suntem destul de amestecati chiar si in orasele in care locuim. Diferenta se mai face si intre masinile de serviciu si cele luate pe munca noastra. ehee mare adevar ai grait ... |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai Robbie,
Si ce spui tu ca faci cu sabia ta fermecata? Numesti cumva Cavalerii? Sau te dai jos si tai capul "participantilor la trafic" care nu ti-au dat tie voie sa treci? Ai si nestemate pe sabie, sau e d-aia coclita? Nu de alta, dar nu cumva sa fac tetanos!!! ![]() Esti extrem de arogant, amice! Asta ca sa nu-l citez pe Caragiale(sper ca ai auzit de el) E "fain" in viziunea ta? Hmm Sunt curios ce varsta ai. |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
fisherman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 3 December 04 ![]() |
Desi am votat 2,in ultima vreme -si la indemnul nevestei- am devenit mai relaxat,mai ales cand am muzica data mai tare-nu foarte-.O injuratura mai trag dar sa ma dau jos la careva
![]() Mai ales decand am vazut o faza pe drumurile noastre: un 'deranjat' cu o masina plina de abtipilduri,geamuri fumurii&co.., a depasit o coloana ce astepta sa depaseasca un Aro cu remorca care mergea cu vreo 40km/h pe un drum european-din cauze tehnice-,pe linie continua,dupa ce l-a depasit a scos o bata de baseball pe geam si o tot vantura catre cel din Aro;un tir nu a avut loc sa-i ocoleasca mana cu bata....... stiu ca ajuns la spital dupa ce a venit descarcerarea.... Ce, mana? lipsa din cot binenteles.... Nimeni din coloana nu avut de suferit, si nimeni nu a oprit.Nu prea e crestin sau moral dar tipul deranjase pe ABSOLUT toata lumea punand frana foarte brusca la fiecare depasire-ilegala si periculoasa de fiecare data- si claxonand ca un disperat. Sa ma ierte Dumnezeu dar niciodata nu as opri pt un individ asemanator. Poate avea si sabie dar era greu sa o scota din teaca din masina! Mai bine ![]() ![]() ![]() This post has been edited by fisherman: 25 Oct 2005, 03:32 |
--------------------
Citroen
10re
- vl-04-***
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Pfui...cand vad vitejisme d'astea tastate, mi-e rusine ca-s ardelean. As vrea sa te vad dandu-te jos cu sabia, dupa ce ai comis o gogomanie in trafic si celalalt sa-ti arate un pistol...sa te vad atunci, haiducule.
Nu-i vraja, am vazut un caz de genul asta |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
alex275 |
![]()
|
Pt Robbie,
Tu vorbeai cumva de "evolutie"? Hmm, ma uimesti! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Da mai lasati omul in pace! Dasca el a vazut in Jarmanica cum sa circula si asa a invatat de acolo, ce vreti?
Pentru a-mi sustine afirmatia: "Mergeti in germania sa vedeti ce radare au aia pe acolo. Daca nu incepem sa renuntam la obiceiurile astea nu vom evolua niciodata." |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
alex275 |
![]()
|
De ce nu se duce el intr-o excursie la Pipera, cu sabia lui coclita!?
Sa vedeti ce o sa mai munceasca "Floreasca" sa-i scoata "boabele" ! Pantelimonul nu se sesizeaza? Sau poate Salajeanul, io. Traiesc printre noi tot felul de scursuri care ne fac viata mai grea!!! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 25 Oct 2005, 10:00) Da mai lasati omul in pace! Dasca el a vazut in Jarmanica cum sa circula si asa a invatat de acolo, ce vreti? Pentru a-mi sustine afirmatia: "Mergeti in germania sa vedeti ce radare au aia pe acolo. Daca nu incepem sa renuntam la obiceiurile astea nu vom evolua niciodata." corect cu Germania dupa atentatele de la Londra ... un cunoscut era pe autostrada in Germania cu un prieten si pana nu au controlat aia dubita au stat cu pistoalele la "tampla" ... This post has been edited by avathan: 25 Oct 2005, 12:04 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Uneori, oricat ai fi de calm, te provoaca altii/altele. Daca ai noroc si nu intra in tine, ori iti taie calea, se apuca de injurat desi nimeni nu intelege de ce, i se pare ca el e cel mai tare...Mie mi-au busit masina de 4 ori. De 2 ori stateam pe loc...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
alex275 |
![]()
|
Mie mi-au busit masina de doua ori si tot de doua ori stateam pe loc!!!
![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
tatabobu |
![]()
|
Iar mie tot de doua ori, si nici macar nu eram in masina!
|
--------------------
DACIA
1300
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Poate v-ati ciocnit unul cu altul
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
tatabobu |
![]()
|
N-auzi Costi ca noi stateam pe loc? Poate forta robbie, si cum nu eram in masina nu i-am facut semn ca poate sa intre si..
Acuma pe bune, am gasit-o de doua ori lovita in parcare. Mama cata carne a primit respectivul/ respectiva, cred ca ii ajunge doi ani sa dea la tot cartierul. |
--------------------
DACIA
1300
|
|
alex275 |
![]()
|
Da mai, acum mi-a picat si mie fisa!!!
Cum statea Loganul meu "pi loc", a venit Robbie din stanga, s-a uitat urat la el si a dat buzna pi artera ai', da si, e probleme ai!?!?!?!? Si eu care-am rupt masinuta cu bataia, doar, doar de-o spune adevarul!!! ![]() Ma jur pe rosu ca nu eram in masina. Sa ma contrazica militia! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Am votat varianta 2. Ca in traficul din Bucuresti (la care particip zilnic) nu pot fi prea calm. Iar perspectiva (traficului in capitala) pare foarte nasoala
![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 20:40 |