i-am stricat filetanta omului, ce sa fac?
![]() ![]() ![]() |
i-am stricat filetanta omului, ce sa fac?
adită |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
Attached thumbnail(s) einhell_surubelnita_2acc_btcd18.jpg ( Size: 10.63k ) Number of downloads: 742 |
||
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Vezi la astia: http://www.einhell.ro/index.php?option=com...id=4&Itemid=122
Oricum, trebuie sa-i spui. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
pai i-am spus si mi-a zis sa o dau dracu,dar imi e tare rusine si vreau sa i-o repar daca se mai poate!
le-am dat alora un mail! This post has been edited by adită: 6 May 2014, 16:58 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Alta noua...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Einhell sunt slabute, pt. bricolaj usor, acasa, cu pret (mic) pe masura. Bine ca n-ai stricat vreo scula profi. Butonu' ala se poate inlocui, in caz ca motorul n-a suferit nimic, dar nu cred ca se merita (butonu' + manopera), iesi cam tot p-acolo cu una 9.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Sunt ieftine la Ambient. Bine, adevărul e că sunt de unică folosință.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
adită |
![]()
|
am gasit una sh.tot einhell dar alt model.
omul mi-a zis ca e de 14.8v. asta de o am de de 18V. el numai are acumulatori la ea. printr-o mare minune daca se potriveste acumulatorul meu in locasul aleia de 14.8 v,se intampla ceva ca acumulatorul are voltajul ceva mai mare? se poate arde? tocmai am aflat ca o arde! ![]() This post has been edited by adită: 6 May 2014, 17:45 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
1. Nu potrivește
2. Da, e diferență mare de tensiune. Pe vremuri erau la "ruși" einhell-uri. Și nu foarte scumpe. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Alea de la rusi cred ca erau Stern-uri (carcasa e tot albastra).
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
gabize |
![]()
|
posibil, da' albastre erau sigur!
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
La dezmembrari nu gasesti?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Filetanta?
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
gabize |
![]()
|
sau diletantă.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
piletanta
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
acolo in buton este un montaj electronic iar butonul actioneaza un potentiometru pt modificarea turatiei , daca zici ca s-a umflat ceva acolo poate umflatura obstrucționează butonul sa se duca mai jos
poti inlocui doar butonul |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Sau umflătura.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Sau turația.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ce-i ala "holsurub"? Cumva d-ala pentru care trebuie sa folosesti o "surupelnita"?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
electronistul21 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 11 February 11 ![]() |
butonul il gasesti impreuna cu modulul acela de modificare a turatiei.este 20-25lei.daca nu esti complet atehnic il inlocuiesti singur in 10 minute.
|
--------------------
logan1,4
preferance
2009
- gl19scd [URL=http://diagnoza-auto.net]Diagnoza auto [/URL]
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(electronistul21 @ 7 May 2014, 10:33) ...esti complet atehnic... asa da ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
adită |
![]()
|
am gasit la einhell cu 50 de lei!
hm.... |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
gabize |
![]()
|
E un regulator de turație, nu un buton simplu, de aceea e scump.
Bine, 50 de lei e cam multișor, dar politica tuturor e să umfle prețul pieselor de schimb. S-au inspirat de la reno ![]() This post has been edited by gabize: 8 May 2014, 19:12 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
UXE |
![]()
|
Ai rezolvat-o? I-ai facut proba? |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
foarte tare
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
Ce infigea ala in mar ca sa-l antreneze?
|
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.068 Joined: 11 February 04 ![]() |
De bun simt e sa ii iei omului una noua daca i-ai prajit-o.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
UXE |
![]()
|
Recomand Makita...
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Cica si DeWALT sunt bune.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 18:09 |