Pozitii murdare
![]() ![]() ![]() |
Pozitii murdare
Bogdy |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 December 03 From: Cluj N ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
1998/2002
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Bravoooo! pai asta nu se pune fata de apa care intra cam peste tot.
La mine de eg. intra frunze in pozitii spate, dar mi-a fost lene sa le scot pina acum. Garnituri, socoteli. Desfacut, vazut, schimbat, siliconat..... Asta e..... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu cumva te referi la noroiul din lampa pozitie/semnal care este pe latura de linga aripa? Daca da, afla ca toate SLZ au aceeasi problema. Cum se poate rezolva: se da semnalul jos de pe masina, se pune mina pe una bucata tub silicon si se da pe marginea respectiva (ori dai foarte mult, astfel incit sa umple definitiv golul respectiv, ori dai mai cu mila si ai grija sa lasi "la cap de cursa" cite un loc liber, pentru aerisirea bucatii siliconate).
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
da marty exact asta am vrut sa fac sambata da al dracu semnal nu iese din aripa. tre sa dau jos si faru. nasool. mi-a fost lene
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Iese da' trebuie desurubat. Are un surub cu care e prins de far.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
si iese fara sa dai jos farul :?:
|
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Marty |
![]()
|
Ma, n-am incercat dar am vazut ditamai taraba de surub cu care semnalul era prins de far. Banuiesc ca daca-i dacai jos durubul ala, poti scoate semnalul linistit...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
eu am incercat, si am ramas cu impresia ca trebuie neaparat sa dau farul jos. daca m-am inselat ... my mistake
|
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Marty,
mai exact are 2 shuruburi de care e prins de far!! unul sus si unul jos!!! le-am scos tu ce crezi ca doar nu sunt poet sunt inginer, m-am prins si io ca are shuruburi. partea aiurea e ca lemnalul are prinderile de plastic in L si nu am los sa-l trag pe langa aripa. trebuie scos si faru ca sa se faca loc |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
Marius |
![]()
|
eu as prefera (cand se face vremea mai frumoasa) sa-mi astup gaurile dintre aparatorile de noroi de sub aripi; presupun ca asfel am sa evit sa-mi mai bage noroi si prin alte locuri decat in lampile de pozitie
|
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Bogdy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 December 03 From: Cluj N ![]() |
Sper sa pot face ceva.Da faza cu apa peste tot ma cam sperie... :shock:
|
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
1998/2002 astept comentarii
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu m-am impact cu ideea de noroi in semnalizatoare. La spalat cu jetul se mai duce. Asta e. Daca am timp sa dau farul jos (altfel nu se poate sau nu stiu eu) le rezolv cu silicon. Daca nu, asta e. Oricum e grafit si nu se vede prea mult.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
egtheb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 31 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am observat murdarie in pozitiile fatza dupa ce am spalat-o cu jet. Cred ca tocmai de la spalare i se trage ca altfel nu vad cum sa intre mizerie din spate.
|
-------------------- |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Mizeria intra fara probleme si in mers. O arunca rotile celui din fata. Cum intra prin spate. O posibila explicatie ar fi prin spatiul ramas intre semnalizator si aripa ca urmare a curentilor de aer. O explicatie logica ar trebui sa existe. Poate nu cea pe care am dat-o eu desi cred ca se apropie destul de mult de adevar.
Probabil ca ai observat mizeria dupa ce ai spalat-o pentru ca inainte era camuflata de restul jegului de pe faruri/aripa. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Marty |
![]()
|
Intrucit cei de la IPSO n-au vrut sa-mi monteze un far inainte de a se apuca de masina (adica in momentul cind vor veni piesele), am dat jos farul pentru a-i lipi urechile de prindere si pentru a curata semnalizatorul. Misiune imposibila! Am incercat sa patrund pe dupa geam cu tot felul de chestii, incepind cu betisoare de urechi si sfarsind cu cutit infasurat in cirpa. N-am avut sorti de izbinda!
Pentru cei care va luati SLZ noi, puneti-i pe cei din service va dea semnalizatoarele jos si sa le izoleze cu mastic sau silicon. Puteti sa incercati sa o faceti voi acasa dar va fi mai greu, trebuie desfacut si farul (doar desfacut, nu si scos) si are doua suruburi accesibile destul de greu, trebuie apasat pe spoiler pentru a ajunge la ele. Pentru cei care deja aveti SLZ si semnalizatoarele sunt murdare, cumparati-va semnalizatoare noi si izolati-le, dupa care le puneti pe masina in locul celor murdare. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Euma gandesc sa le las asa, poate ii trece de la sine decat sa ma apuc sa dau farul jos. Trebuie sa merg sa mi-l regleze si poate mai stric ceva. Oricum, masina e grafit si nu se vede chiar asa de rau, ca e exact langa aripa.
|
--------------------
Dacia
|
|
Marty |
![]()
|
Pai.... nu umbli la reglajul farurilor, ala ramine nemiscat.....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Ori asta ori bag apa cu presiune cu o seringa ceva sa se duca jegul si dupa aia ii dau cu silicon.
|
--------------------
Dacia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:30 |