a fost careva in Islanda?
![]() ![]() ![]() |
a fost careva in Islanda?
rux76 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 20 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- rux
Megane II Sedan. 1.6 16V verde-gri metalizat |
|||
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Absolut se merita, e o cultura aparte. Si pe langa asta au si un relief ciudat care impresioneaza. De la TV stiu, normal, si mai stiu ca nu exista ciorditori pe-acolo si nici femei care o fac pe bani, asta chiar ca e interesant...
|
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
flotl |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 1 December 04 From: Tulcea ![]() |
daca o fac gratis, pe mine nu ma deranjeaza
|
--------------------
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
2004 CP
|
|
rux76 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 20 April 04 From: Bucuresti ![]() |
cu reliefu' am vazut si eu ca e senzational, cat despre femeile islandeze, nu prea am inclinatii de genu' asta , asa ca poa sa o faca dupa ce ritual vor ele :-); stiti cumva cat se face cu ferryboatul din bergen?
|
-------------------- rux
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
:shock:
13 min shi 27 sec.. banuiesc ca itzi dai seama ca cel/cea care itzi va raspunde la o asha intrebare a cautat pe gugal, ceea ce potzi face shi tu singurica.. :roll: |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
rux76 |
![]()
|
am cautat dar informatiile erau variate: de la 42 h la 15min..... ce dreaq sa mai cred? :-)... eu sunt de parere ca faci cateva ore bune daca ma uit pe harta.... si mai ales ca stiu ca ferryboaturile astea merg cam cu incetinitoru'....
|
-------------------- rux
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE daca o fac gratis, pe mine nu ma deranjeaza o fac gratis, dar numai cu islandezi ! |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Presupun ca poti sa faci si citeva luni, daca aplici metoda lui Magellan si vii spre Islanda din partea ailalta.
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
IRS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 23 February 05 ![]() |
Am un prieten care lucreaza in Islanda. Este spectaculos si civilizatia si natura. Cand il intreb ca a facut in week end zica ca s-a dat cu jeep-ul pe ghetar.... Cam la 20-25 de minute de casa...
|
-------------------- Megane II Sedan 1.6 Privilege, ESP, xenon, trapa, piele, negru - martie 2004
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(rux76 @ Feb 16 2005, 12:19 PM) am cautat dar informatiile erau variate: de la 42 h la 15min..... ce dreaq sa mai cred? :-)... eu sunt de parere ca faci cateva ore bune daca ma uit pe harta.... si mai ales ca stiu ca ferryboaturile astea merg cam cu incetinitoru'.... De la Helsinki la Stockholm am facut vreo 16h. Pe harta, distanta de la Bergen la SejiÀsfjördÀr pare cam triplÀ, deci daca e vorba de un feribot asemanator, 42h pare destul de plauzibil.probabil pleci pe la 3-4 si ajungi dupa 2 zile, pe la 8-9. Pe mine mÀ tenta o excursie de genul: Viena - Capul Nord - Islanda - Bergen sau Eisbjerg - Viena. Din pacate nu e feribot de la Tromso catre Islanda... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 08:18 |