2 miliarde de dolari!, cu ce v-ati delecta?
![]() ![]() ![]() |
2 miliarde de dolari!, cu ce v-ati delecta?
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Driverx, vrei ZKR? Ca d'astea s-ar gasi radmasa.gif
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
dimi_A,B,CE,D |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu mi-as indeplini visul de-a fi cel mai tare in transporturi si mi-as cumpara 20.000 de TIR-uri Volvo FH12 si as practica superpreturi.Oare-s nebun?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dCI
- B-49-DYM
2006-Preferance Get rich or... get Diesel
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
EU CRED CA SUNT BANII DE LA FNI , BANCOREX, CREDIT BANC ETC
|
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(ghc @ 13 Oct 2005, 13:04) Aloooo, ziceam ca ma multumesc cu mai putin!!! Si dupa cheltuielile descrise as vrea sa-mi ramana atatia bani cat sa faca pui 4000 euro / luna. Daca ti-ai pune 1,000,000 $ pe luna deoparte, pentru fiecare an din viata ta, si ai mai avea aproape inca 1 miliard de dolari de cheltuit ![]() @AND: eu mi-as cumpara o echipa ca sa joc si eu ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(skija @ 13 Oct 2005, 11:45) Am mintit cand am spus ca mi-as lua o insula si as face un stat independent in care eu sa fiu rege... NU! Toti banii i-as da ptr. salvarea balenelor mov cu cioc si ptr. salvarea gastelor pitice cu tepi din jungla amazoniana si ptr. salvarea ecosistemelor din sudul Statului Togo, si as milita ptr. o lume mai buna, fara razboaie si ura... ![]() Frumoasa domnisoara, concursul de miss e la forumul alaturat. |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
First of all, l-as plati pe badigardu' razboinicului luminii sa-i dea niste picioare in fund lu' jiji...as inarma o mica armata de vanatori sa extermite toate marmotele...as face o rezervatie de manguste...astea-s ok, cat nu se baga la ciocolata!
![]() Mi-as trage o insula in Pacificul de sud si toata ziua as snorkeli ca un voieurist sa vad pestii cum si-o pun...undeva pe langa insulele Cook...si mi-as trage si un domeniu undeva in varf de munte...sa am unde fugi cand vine tsunami sau se topesc ghetarii...si insula sa fie destul de mare sa pot face chefuri cu cativa de pe aici...nu toti! ![]() ![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pai mi-as indeplini cele mai perverse visuri in domeniul auto : Ferrari break , Lamborghini papuc , etc.
![]() ![]() Acum , lasand gluma la o parte , cred ca as cumpara un teren de vreo 5-10 ha pe care sa-mi construiesc , in afara de "locuinta" , un GARAJ . In acel GARAJ vor exista toate marcile de masini care-mi vor trece prin minte de-a lungul vietii ! This post has been edited by kum: 14 Oct 2005, 10:52 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
as dona banii azilelor de batrani , orfelinatelor si bisericilor
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
- B
1983 If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:07 |