Un sfat, va rog!
![]() ![]() ![]() |
Un sfat, va rog!
uNicu' |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 24 December 06 From: Roman ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.2 16v
2012
|
|||
alfabit |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 447 Joined: 26 September 09 ![]() |
Aș fi ales Skoda Octavia, scăpam de mizeriile de Dacii de le am acum și făceam alegerea corectă.
O singură viață avem, voi nu credeți la fel ? Vine covidul peste noi și noi ne târâim cu Dacia ? Până când ??? This post has been edited by alfabit: 18 Jun 2020, 21:03 |
--------------------
Dacia
patru cilindri
201x
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Lasa ma omul sa se bucure de o masina noua, chit ca tie-ti pute.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
alfabit |
![]()
|
Parcă de la o vreme Daciile astea ale noastre "naționale" put mai mult a taxiuri și picioare nespălate de cititori de contoare ce umblă cu scara pe capota
Cine are și el familie respectabilă el ca omul vrea totuși și altceva decât mașina cât o fi ea de "națională" |
--------------------
Dacia
patru cilindri
201x
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Desi nu mi.as mai lua vreodata dacie,
Attached thumbnail(s) Screenshot_20200619_180141_Brave.jpg ( Size: 369.85k ) Number of downloads: 248 |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alfabit @ 19 Jun 2020, 16:43) Parcă de la o vreme Daciile astea ale noastre "naționale" put mai mult a taxiuri și picioare nespălate de cititori de contoare ce umblă cu scara pe capota Cine are și el familie respectabilă el ca omul vrea totuși și altceva decât mașina cât o fi ea de "națională" 1. Si eu am "picioare nespalate de cititori de contoare ce umbla cu scara pe capota", ca nu mi-a spalat picioarele niciodata nici un cititor de contoare de nici un fel. 2. A doua parte a mesajului tau nu este inteligibila. Vrei sa spui ca "cine are familie respectabila vrea si altceva decat o masina" in sensul ca vrea si casa si vacante si draci-laci, sau ca vrea mai mult decat un Logan? Daca prima varianta e corecta, de unde ai tu habar de situatia coforumistului? Daca a doua varianta e ce ai vrut sa spui, de unde i scos-o ca uNicu' nu are "familie respectabila"? N-are familie? Parca zicea ca are un baiat. Nu e respectabila? |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.181 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
alfabit |
![]()
|
QUOTE(tatabobu @ 19 Jun 2020, 18:15) 1. Si eu am "picioare nespalate de cititori de contoare ce umbla cu scara pe capota", ca nu mi-a spalat picioarele niciodata nici un cititor de contoare de nici un fel. 2. A doua parte a mesajului tau nu este inteligibila. Vrei sa spui ca "cine are familie respectabila vrea si altceva decat o masina" in sensul ca vrea si casa si vacante si draci-laci, sau ca vrea mai mult decat un Logan? Daca prima varianta e corecta, de unde ai tu habar de situatia coforumistului? Daca a doua varianta e ce ai vrut sa spui, de unde i scos-o ca uNicu' nu are "familie respectabila"? N-are familie? Parca zicea ca are un baiat. Nu e respectabila? Eh hai, ai înțeles perfect, eu am greșit cu Octavia, trebuia să spun Karok sau măcar Tiguan. E bine așa, maistre ? Dacă stăm pe forum dacia ( cu d mic ) nu înseamnă că la toți ne miros picioarele. |
--------------------
Dacia
patru cilindri
201x
|
|
tatabobu |
![]()
|
"tuturor", nu "la toti". Si nu sunt maistru. N-am facut armata.
|
--------------------
DACIA
1300
|
|
uNicu' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 24 December 06 From: Roman ![]() |
Buna ziua, prieteni!
Cam cat credeti ca "face" un Logan (Laureate Ph. 2) 1.2 16v, mai 2012, - 94 000 km, - in stare tehnica foarte buna, - foarte bine intretinuta - fara pic de rugina - aspectul, destul de OK... (cateva pietricele tot au mai sarit in 8 ani) - ITP facut luna trecuta - cu aproape toate imbunatatirile pe care le stim cu totii de aici de pe forum. Evident ca mi-as dori un pret corect... Pana mai zilele trecute... nu aveam de gand sa-l vand, dar nici cu doua masini nu am ce face... Multumiri anticipate! This post has been edited by uNicu': 20 Jun 2020, 11:25 |
--------------------
Dacia
Logan 1.2 16v
2012
|
|
alfabit |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
patru cilindri
201x
|
|
uNicu' |
![]()
|
Un salut prietenesc tuturor!
Ieri mi-a fost livrat un loganel Seria Limitată Plus SCe 73. Alb in memoria SuperNovei... Nostalgic vorbind, pot considera ca o mica parte din vechea masina s-a "transferat" in cea noua! Multumesc pentru sfaturi! Numai bine sa va dea Dumnezeu! |
--------------------
Dacia
Logan 1.2 16v
2012
|
|
stolniceanulucian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 386 Joined: 31 March 11 ![]() |
Care sunt impresiile tale pana acum ? |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 GPL Landi Renzo
2008 Preferance
- BT-03-YPY berlina 1.4 mpi GPL Landi Renzo
caravan 1.4 twinport GPL Tomaseto QBox orlando 1.8 twinport |
|
uNicu' |
![]()
|
Mr. Lucian,
Impresiile... sunt dintre cele mai bune! Masina... pe care o stie toata lumea... mi s-a parut OK. Desi pare mic, motorul mi s-a parut cel putin egal cu celebru 1.4 mpi! Insonorizarea este acceptabila, comparand cu 1.2 16v... nu pare mai zgomotos, ba dimpotriva! In plus, am descoperit cateva surprize: Piston la ridicare capota, capitonaj capota motor si perete de foc... placaj la mocheta din portbagaj... drl-uri, deschidere capac combustibil din interior... E de bine... This post has been edited by uNicu': 30 Jun 2020, 17:29 |
--------------------
Dacia
Logan 1.2 16v
2012
|
|
uNicu' |
![]()
|
Salutare, prieteni!
Am primit o oferta de 3500 euro pentru Loganul din 2012: Laureate, 1.2 16v, 94.000 km, rosu metalizat, foarte bine intretinut. Cum vi se pare pretul? |
--------------------
Dacia
Logan 1.2 16v
2012
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
ar fi cam 4000-4200 zic eu.. dar merita sa mai astepti pentru 5-6 sute euro? poate o dai mai bine daca o pui pe net dar cine stie?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
uNicu' |
![]()
|
Multumesc mult, Mr. Sorin!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.2 16v
2012
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
e o masina f cautata pentru Uber and shit, ca merge cu gpl. 4000 si mie mi s-ar parea decent.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
uNicu' |
![]()
|
Multumesc mult, Mr. einstein!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.2 16v
2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:16 |