DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Merita Matiz 2004?, se cere 4550 E

roby
post 12 Oct 2005, 12:45
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am vazut ieri un Matiz E/AC cu 45.000 km la bord din 2004 cu alarma, inchidere centralizata, casetofon JVC 4x15, aer conditionat.
Merita? Mi se pare ca are cam multi km la bord.

S-auzim de bine!
roby

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Funny
post 12 Oct 2005, 13:07
Post #2

Membru autentic

Nu,nu merita.Pretul corect ar fi 3500-3800,fct.de starea masinii.Am impresia ca una noua cu AC costa anul trecut in jur de 4600E.(ma refer la versiunea cu Euro2)

--------------------
Dividae et impera!
Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
+
adostar
post 12 Oct 2005, 13:23
Post #3

Membru autentic

From: Galati

Eu zic ca merita 4000..mai mult nu !

--------------------
gaz cazan 1980 - gaz/porc
+
costi
post 12 Oct 2005, 13:53
Post #4

Membru autentic

From: Bucuresti

Conform unei oferte Daewoo unul nou costa EUR 5.799
( http://www.auto-net.ro/froferta.php )

Au avut insa o oferta anul trecut cind puteai sa-l iei cu 4,800 (http://www.rodae.ro/comunicat/c51.php)

In conditiile astea cred ca ar trebui sa lase din pret sub 4,000

This post has been edited by costi: 12 Oct 2005, 14:32

--------------------
DSN/SLZ
+
FLEX
post 12 Oct 2005, 14:40
Post #5

Membru autentic

Pretul DE LISTA al unui Matiz E/AC Euro2 din 2004 era 5300E; ca au fost promotii, e adevarat, dar cine tine cont de ele la revinzare?
Masinuta e destul de alergata daca are 45k, dar daca sint majoritar facuti afara din oras e mult mai bine pentru motor si cutie decit in traficul urban.
Verifica in cartea de service daca are TOATE revixziile (se fac din 6 in 6 luni SAU din 10 in 10kkm, ce intervine primul si vezi daca s-a facut corespunzator revizia MARE de 40k (inlocuit placute frina, lichid de racire, ulei, filtre, bujii, ulei cutie viteze si neaparat CUREAUA ALTERNATOR) verifica si daca la 10kkm s-a INLOCUIT ULEIUL CUTIEI DE VITEZE (scrie la caiet).
La proba de drum fii atent cum trage masina pe toata gama de turatii, sa nu se bilbiie (semn de fise sau bujii duse) si cum se manevreaza cutia de viteze (sa nu clantane prea rau, semn de sincroane uzate); nu baga in seama troncanitul amortizoarelor spate (asa face toate) sau clantanitul placutelor in etrieri (idem ca mai sus).

Daca cele de mai sus sint in regula, pretul e corect.
Ce culoare e? a fost pe firma?

--------------------
Daewoo Matiz Fiat 600D
"Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
+
AND
post 12 Oct 2005, 15:52
Post #6

Membru autentic

Eu zic ca oarecum merita , daca te intereseaza intradevar o asemenea masina (pt oras). Gandeste-te ca inca sunt SuperNove din 2002/2003 cu aceeiasi km la bord, care se vand cu 3500-4000-4500 euro , iar calitativ Matiz > DSN . Daca insa nu te preocupa ca masina sa fie una strict pt utilizare urbana si nu mergi des cu 3-4 pasageri , uite-te la alte sh-uri cu 4550 euro , precum Cielo sau Solenza. Daca ai simtul aventurii , uite-te si la o Vectra A sau Astra F de prin 94-95. Sunt tancuri!

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
Smudo
post 12 Oct 2005, 17:53
Post #7

Membru autentic

QUOTE(AND @ 12 Oct 2005, 15:52)
Daca ai simtul aventurii , uite-te si la o Vectra A sau Astra F de prin 94-95. Sunt tancuri!
*

Imi cer scuze daca postez OFF-topic, dar cred ca ar fi bine pentru roby sa stie (asta in cazul in care nu stie deja). Are dreptate AND in tot ce spune despre opel, chiar iti trebuie un mare simt al aventurii ca sa iei unul din Romania. In primul rind aici au km muuuulti rau de tot, pentru ca motoarele intr-adevar cu greu le distrugi, si de aceea e foarte probabil ca ce e scris pe kilometraj sa nu aiba legatura cu realitatea. Si apoi tabla... trebuie bine inspectata pe toate partile, pentru ca daca masina nu a fost intretinuta, rugineste destul de repede. Se mira cam toata lumea aici de conceptia opelului din vremea respectiva, in sensul ca au facut masini la care motoarele tin mult mai mult decit tine caroseria.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
roby
post 13 Oct 2005, 07:20
Post #8

Membru incepator

QUOTE(FLEX @ 12 Oct 2005, 14:40)

Ce culoare e? a fost pe firma?
*

Pe biletul de pe parbriz scria ca poate sa ofere factura la valoarea reala (din asta deduc ca este pe firma). Culoarea este argintiu.
As mai putea trage ceva de pret in jos? Ma gindesc la un 4200.
Eu as folosi mai mult masina in oras de genul piata -serviciu-gradinita (poate o data pe an as face un drum ceva mai lung de 1000 km dus intors). Ma gindeam ca in aceste conditii nu prea imi trebuie o masina mai mare.
Oricum merci Flex de informatii. Sunt mai mult decit binevenite deoarece nu prea le am cu astea la ce trebuie sa te uiti la o masina second.

S-auzim de bine!
roby

--------------------
+
Stefan.A
post 13 Oct 2005, 09:37
Post #9

Membru autentic

Sugerez calduros o Solenza in jur de 5000.

Matiz de la firma?? Get real!
Distrugi foarte usor amortizoarele la Matiz si mai sta pe sosea din parti. O masina de firma nu prea e condusa de o singura pers si e de obicei mututa bine.

Consumul la o Solenza nu e cu mult mai mare dar ai mai multa masina. Si vezi sa o iei de la primul prop (pf).

--------------------
+
mauru007
post 13 Oct 2005, 10:31
Post #10

sir

Cei de la fosta mea firma UltraPro aveau matizuri in "dotare", dar aveau grija de ele, se faceau reviziile la tinp si oricand era o problema la una dintre masinile din parcul auto se remedia indiferent de costuri. Plus ca atunci cand inoiau parcul auto masinile erau intrau in reparatie capitala si abia apoi erau vandute. S-a vandut un matiz din 2003 cu AC la 3600 euro

--------------------
Ford Focus 2002/Ghia - vl
Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th May 2025 - 20:35
Forum Renault