Brazil World Cup, 2014
![]() ![]() ![]() |
Brazil World Cup, 2014
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Se prea poate. Eu unul am auzit alceva de la niște greci (din ăia care locuiesc in Grecia). Dar e posibil că fac eu o generalizare pripită. Markos?
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
luck33ro |
![]()
|
Grecii aia sunt niste cioflingari
![]() |
--------------------
**
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
N-au nicio treaba greaca cu bulgara (limba slava).
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Bre! Nu e vorba de limba ci de simpatie. Aia cu aspectul lingvistic o știu si eu, ce naiba. E vorba de opinia vecinilor - fie că e vorba de regiuni sau de întregi nații - unii despre alții. Trebuie neaparat să învăț să mă exprim mai clar.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Ninja a introdus confuzia.
![]() Confirm pozitiv! Opinia dinspre partea bulgara e aceeasi. I-am laudat pe greci intr-o discutie cu niste bulgari si reactiile au fost edificatoare ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Greaca e o limba veche, aoroape primitiva. Grecii au adesea nevoie de semne ca sa suplineasca lipsa cuvintelor. Bulgara de Teleorman seamana cu romana olteneasca, o alta limba veche.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ce puii mei vorbiti ma aici? De unde simpatie intre sarbi/ machedoni/ greci si bulgari? Se urasc de la razboiele balcanice unde ne-am bagat si noi coada ca niste gainari ordinari
![]() This post has been edited by luck33ro: 21 Jul 2014, 12:47 |
--------------------
**
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Antoine Griezmann la Atletico, 30 de bulioane de iepuroi.
Ce scoruri nene.. ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Am vazut c-ai scos topicul de la naftalina si nu stiam ce s-a intamplat. Credeam ca a cerut Brazilia revansa, iar madam Angela, galanta, le-a acordat-o: data asta vrea sa le dea 11-1, ca la ping-pong, pe vremuri.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 05:28 |