Service Auto specializat Renault/Dacia -Autoeco.ro
![]() ![]() |
Service Auto specializat Renault/Dacia -Autoeco.ro
bg17aw |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 23 September 15 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II Berlina dCI 82bhp (60kW)
2004
|
|||
dumitrucristian2013 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 15 October 14 From: BUCURESTI ![]() |
Buna ziua am un Renault espace 2000cc benzina&gpl an 1997. trebuiesc reglate pastilele ce vin desupra culbutorilor,deoarece asestia nu mai au jocul corespunzator.ma puteti ajuta?
|
--------------------
RENAULT
GRAND ESPACE
2006 2.0 DCI GRAND ESPACE
|
|
klub89 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 14 October 10 ![]() |
Salut am si eu nevoie pentru un Renault Megane 2 2005 motor 1.6 16v 113 cp... un catalizator. Poti aduce ?
|
--------------------
RENAULT
MEGANE II
2005 1.6 16v
|
|
RenaultTeam |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 19 May 14 ![]() |
klub89 - te rugam sa ne transmiti intr-un PM seria de caroserie si un nr de telefon la care te putem contacta. Multumim!
dumitrucristian2013 - te rugam sa ne transmiti intr-un PM un nr de telefon la care te putem contacta. Multumim! Ne cerem scuze de intarziere! ![]() Din pacate, inca nu putem trimite PM-uri ... |
--------------------
Renault
Clio
cup
|
|
RenaultTeam |
![]()
|
Solicitam inchiderea acestui topic.
Va multumim pentru colaborare! |
--------------------
Renault
Clio
cup
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
In sfarsit, (ne)seriozitatea voastra si-a spus cuvantul!
Faliment? |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
RenaultTeam |
![]()
|
Multumim pentru aprecieri si pentru gandurile bune daniel4ro.
Cu parere de rau nu te va bucura raspunsul nostru, motivul nu este nici pe departe cel expus de tine. Aceasta este alegerea noastra. Imi pare rau ca ai ramas suparat pe noi. A fost o neintelegere atunci cu acea piesa, iar colegul nostru hipster a incercat sa rezolve problema propunandu-ti, ca o compensare din partea noastra, sa iti trimitem piesa prin curier fara a achita transportul. Noi nu ne-am suparat pe tine pentru comanda facuta cu un an inainte pe care nu ai mai venit sa o ridici. Se pare ca toti gresim...Nu te-am jignit, nu ti-am dorit raul si nici nu am incercat sa iti stricam imaginea fara sa ne cunoastem macar si nu am face oricum asa ceva. Numai bine! Se poate face ceva in legatura cu inchiderea acestui topic? Multumim! |
--------------------
Renault
Clio
cup
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
QUOTE(RenaultTeam @ 5 Jan 2016, 13:24) ...iar colegul nostru hipster a incercat sa rezolve problema propunandu-ti, ca o compensare din partea noastra, sa iti trimitem piesa prin curier fara a achita transportul... Probabil acea propunere a fost doar in imaginatia domniei sale. Referitor la comanda anterioara, am anuntat telefonic ca nu mai pot ajunge sa o ridic de la magazinul dvs., deci nu am fost neserios. Ulterior am descoperit ca o aeroterma se poate repara cumparand cu 5 lei 2 carbuni care, fiind inlocuiti, functioneaza bine si astazi. Deci, avantaj eu. Succes in activitate va doresc! PS: Daca vrei ca un moderator sa observe o solicitare, fa report mesajului tau! This post has been edited by daniel4ro: 5 Jan 2016, 20:57 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
RenaultTeam |
![]()
|
Facem acest lucru pentru orice greseala de genul acesta, mai ales pentru cineva care vine din afara Bucurestiului.
Eu nu ti-am reprosat nimic legat de comanda neridicata, doar ti-am dat un exemplu. Ma bucur ca ai rezolvat cu 5 lei! Multumesc pentru indicatii, numai bine! |
--------------------
Renault
Clio
cup
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 08:34 |