Blocare masina, cu alte masini
![]() ![]() ![]() |
Blocare masina, cu alte masini
pheephee_11 |
![]()
|
||
![]() pe aici si eu Group: Members Posts: 509 Joined: 25 August 10 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.6 16V
2004 Ford Mondeo mk4 2.0tdci 2008
unde vedeti ma atata ceata?! |
|||
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Asta se intampla si in alte cartiere cum ar fi Tineretului, din cauza aglomerarii excesive de masini. Faptul ca tu ai loc de parcare nu inseamna ca altii care nu au prins nu trebuie sa parcheze sau sa mearga pe jos, pe ideea ca tu ai prins. Nu sunt destule locuri, asta e clar, nu sunt scoase la licitatie si ele se mostenesc fie prin vechime, fie prin smecherie ...
Tu daca zici ca abia te-ai mutat in apartament...pe ce baza ai obtinut locul de parcare? Legea spune ca daca vinzi apt pierzi dreptul asupra locului si se redistribuie celor care au cererea depusa...cea mai veche cerere are intaitate. Asa suntem unii...ne vedem cu sacii in caruta si sa moara capra vecinului...putina intelegere nu putem sa avem unii cu altii. Din tot sirul blocat...nu cred ca esti singurul care impinge, toti o fac, nu? Aia care blocheaza sunt smecheri...astia care parcheaza pe locurile primariei cum sunt? Baieti buni ![]() This post has been edited by Sudsemnatu: 31 Jul 2014, 21:28 |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu, cine cumpara apartamentul are 30 de zile sa ia si locul de parcare.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(STALEX2004 @ 31 Jul 2014, 16:39) nu mai ai voie sa montezi T-uri pe locul de parcare.gresesc? La BV se mai poate...inca! Chiar si montaj fara firma....personal adica. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 31 Jul 2014, 18:02) Nu stiu la ce sector zici tu dar la 6, 2 si 4 nu exista asa ceva. Trebuie sa faci o 'smecherie'' cu administratorul si nimeni din blocul tau sa nu aiba cerere depusa la ADP. Asta e legea...restul e can can. |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Sudsemnatu @ 31 Jul 2014, 16:53) Asta mi se pare foarte tare...si mai ales foarte stupid. Daca eu am loc de parcare inseamna ca trebuie sa-l am liber si mai inseamna ca trebuie sa am liber si accesul la el. Ca fara acces, sa ies sau sa intru, degeaba am loc de parcare. Hai sa parcam toti acum in fata tuturor curtilor. Ca na, ala are loc de parcare in curte, da-l dreacu de acces. QUOTE(Sudsemnatu @ 31 Jul 2014, 16:53) Care e legatura? Am prins loc, trebuie sa-l am liber, inclusiv accesul. QUOTE(Sudsemnatu @ 31 Jul 2014, 16:53) Iar nu vad legatura. De ce m-ar interesa ce fac ceilalti? Io de exemplu nu vreau sa imping. Si prentru asta prefer sa platesc un loc de parcare. Dupa ce ca-l platesc, de ce trebuie sa ma mai apuc sa imping? Daca trebuie sa-l imping pe unul ca sa intru sau sa ies din locul meu platit, inseamna ca ala mi-a blocat accesul. Blocarea accesului este contraventie. LINK In unele cazuri chiar si sechestrare de bunuri. NU cred ca e cazul aici, dar contraventie este. Mi se pare jenant. Am loc, lasa mi-l liber si parcheaza mai incolo, si mergi 5 min pe jos. Nu cad nimanui galoanele, nici mie nu-mi cad cand merg 3 minute pe jos, decat la sa-l blochez pe vreunul, dar sa "las masina scoasa din viteza". Daca fara sa stiu blochez masina unuia in varsta care nu poate sa impinga? Tata de exemplu este operat. Are voie sa conduca, dar nu are voie sa faca niciun fel de efort. (nici impins, nici tras, nici ridicat, nici alergat, nici urcat scari...etc) This post has been edited by vallixx: 2 Aug 2014, 11:56 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Dar dacă i-o împingi mai departe, undeva unde încurcă rău de tot pe toată lumea? Apoi îți iei un pachet de floricele și urmărești spectacolul...
![]() Sau i-o împingi pînă cînd se proptește în cel mai apropiat obstacol. Vreun stîlpișor, sau vreun cîrlig de remorcare... ![]() This post has been edited by VladSoare: 2 Aug 2014, 18:36 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
STALEX2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 651 Joined: 5 June 08 From: Bucuresti ![]() |
@Sudsemnatu:conform LEGII in vigoare ai 30 de zile calendaristice sa poti sa iti treci locul de parcare de pe numele fostului proprietar pe numele tau, dar asta DOAR daca ai masina personala sau daca ai contract de comodat pe o masina.in ceea ce priveste blocatul masinii cu o alta masina...in acest caz daca cineva imi blocheaza locul si eu trebuie sa plec repede la spital de exemplu, iar tu imi blochezi masina, eu ti-o imping din fata mea dar daca se duce la vale si loveste o alta...aici nu mai este problema mea teoretic nu?....daca noi avem locuri de parcare asta nu inseamna ca trebuie sa le blocati pt a va razbuna pe noi...eu unul nu am dat nici o spaga pt a-l obtine, pur si simplu am respectat legea si l-am obtinut de la fostul proprietar...daca altii recurg la alte metode...aici este alta problema
am avut un caz in care un berbec a blocat intrarea in parcarea unde aveam eu si alti 20 masinile...intamplarea a facut sa trec pe acasa cu masina de la serviciu si sa vad cum 3 vecini incercau sa impinga masina sa poata sa iasa iar masina era in viteza si cu frana de mana trasa.am pus sufa pe ea si am tras-o de acolo si I-am lasat-o in strada.dupa ce a stat 5 min in strada a venit imediat cineva sa o ridice, dar cand sunau vecinii la ridicari auto si politia locala spuneau ca nu au masini momentan sa o ridice...problem romanesti rezolvari romanesti...din pacate. This post has been edited by STALEX2004: 4 Aug 2014, 19:46 |
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
2011 Renault Clio Symbol Fidji 1.5 DCI 2006
Renault Clio 3 FL 1.5 DCI 2011 |
|
Sudsemnatu |
![]()
|
Vad ca ati sarit ca arsi! Ideea pe care o subliniam ...era ca trebuie sa fim mai intelegatori unii cu altii, mai ales ca nu avem destule locuri de parcare, nimeni nu vrea sa renunte la masini, primaria nu face nimic si modalitate de atribuire a locului de parcare de la ADP mi se pare incorecta. Practic beneficiaza cine a prins cand s-a facut blocul, spagarii si combinatorii.
Cum zicea si alt coleg: atata timp cat nu sunt destule locuri pentru toata lumea, de ce nu se face licitatie? Toti suntem platitori de taxe la aceeasi primarie, teoretic suntem egali in dreptul de a obtine un loc. In fine! ![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
STALEX2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 651 Joined: 5 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Din partea mea exista intelegere atata timp cat masina este scoasa din viteza sa o poti impinge si ai 1 maxim 2 masini de mutat...sa vezi ce placut e cand unii sunt atat de nesimtiti incat baga masinile in cele mai mici spatii si nu mai ai cum sa le muti pt ca sunt bara in bara.Atunci spune-mi si mie cum sa mai fiu intelegator?Daca mai pun si nesimtirea altor soferi care te vad ca te-ai dat jos din masina sa incerci sa iti faci loc sa intri in parcare si incep cu claxoanele de rasuna in tot cartierul...
|
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
2011 Renault Clio Symbol Fidji 1.5 DCI 2006
Renault Clio 3 FL 1.5 DCI 2011 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 12:05 |