Electromotor Dacia 1310(model scurt)
![]() ![]() ![]() |
Electromotor Dacia 1310(model scurt)
master1ro |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 26 October 11 From: Dambovita ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1995 Break
|
|||
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
master
ar trebuii sa-ti schimbi numele in ,,,incepatorus,,, piesa care tia ramas(specific celor care-si baga nasu si nu fac poze cand demonteaza ceva)vine pusa intre capacu(palier se numeste)care prinde electromotoru pe cutie si carcasa metalica cu magneti |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
hai ca i`ai dat`o direct la pateu
![]() |
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|
master1ro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 26 October 11 From: Dambovita ![]() |
Mda..
In primul rand acea piesa a picat in momentul in care am desfacut electromotorul, nu aveam de unde sa stiu de unde a picat. Electromotoare din acelea clasice de dacie am desfacut cu zecile, de acest tip a fost prima data. In fine, multumesc pentru explicatie. Edit: Acum am vazut spatiul acela dintre solenoid si stator, banuiesc ca acolo vine piesa respectiva. This post has been edited by master1ro: 3 Jun 2014, 22:22 |
--------------------
Dacia
1310
1995 Break
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:41 |