Îmfoliere bord Berlină /'90
![]() ![]() ![]() |
Îmfoliere bord Berlină /'90
Maverik |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 6 November 03 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
LAGUNA II 1.9 dci
LAGUNA II 1.9 dci
2002
- AR07YIR Remember for ever:
Never say ... Never !!! |
|||
roberth |
![]()
|
![]() Membru tamponat Group: Members Posts: 60 Joined: 1 March 04 From: spatele tau ![]() |
Maverick, or somebody else
![]() ma intereseaza si pe mine o solutie pe tema asta... vad ca nu a mai postat nimeni.. de un an ! :cry: |
--------------------
Dacia
Nova T
1998
- B 66 COJ “Ca să înțelegi că ești prost, trebuie totuși să-ți meargă mintea. ”
(Georges Brassens) |
|
kinderu' |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 19 April 04 From: brasov ![]() |
Eu am dacia de 2 ani,cand am cuparat-o am bagat-o in reparatie capitala si ca orice dacie veche am avut aceasi problema cu bordul crapat,asa ca am astupat crapaurile din bord cu silicon si am pus folie de care vorbesti tu"un autocolant"ce se lipeste perfect si ia forma bordului in intregime.Si acum o m-ai am pe bord arata bine si nu s-a dezlipid deloc,treaba e ca trebui sa degresezi bine burdul inainte de a incerca sa lipesti autocolantul! Dezavantajul e ca uneori reflecta prea puternic soarele si e cam deranjant! Asa ca daca vrei incearca dar cu multa rabdare ,si nu lasa bule de aer sub ea,si trebui sate mai ajute cineva!
|
-------------------- VA DORESC O ZI BUNA!
|
|
kinderu' |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 19 April 04 From: brasov ![]() |
scuze BORDUL :oops:
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: |
-------------------- VA DORESC O ZI BUNA!
|
|
van den plas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 22 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am folosit alta metoda. Am indepartat total zona afectata de crapaturi.Am scos si buretele, care era si el partial deteriorat, ramanand numai metalul. In locul buretelui am lipit lavete de bucatarie (de firma
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
TDCI
|
|
roberth |
![]()
|
![]() Membru tamponat Group: Members Posts: 60 Joined: 1 March 04 From: spatele tau ![]() |
Multzam mult, o sa incerc cu autocolant... poate chiar in acest week-end.
![]() |
--------------------
Dacia
Nova T
1998
- B 66 COJ “Ca să înțelegi că ești prost, trebuie totuși să-ți meargă mintea. ”
(Georges Brassens) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 15:32 |