nelamurire dsn, fir necunoscut
![]() ![]() ![]() |
nelamurire dsn, fir necunoscut
afro.gipsy |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 24 May 14 From: Braila ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_20140530_090055.jpg ( Size: 218.52k ) Number of downloads: 361 IMG_20140530_085930.jpg ( Size: 178.84k ) Number of downloads: 406 IMG_20140530_081704.jpg ( Size: 278.15k ) Number of downloads: 387 IMG_20140530_081700.jpg ( Size: 177.15k ) Number of downloads: 386 |
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Campus
- BR 03 GYM Nu exista masina fara negrese asa cum nu exista maidanezi fara purici
|
|||
10tacl3 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 18 December 09 ![]() |
o fi firul de la senzorul de uzura de pe placutele de frana
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- CL-03-AMX
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
da..insa la aproape toate a fost taiat la primul schimb de placute...ca deh, mecanicii dacia nu prea stiau ce sunt alea la vremea respectiva
|
--------------------
-
-
-
|
|
catalinski |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 9 July 12 From: Turnu Magurele,Teleorman ![]() |
Macar avem martor in bord cand se tocesc placutele?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
E acelasi martor cu frana de mana.
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
afro.gipsy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 24 May 14 From: Braila ![]() |
deci teoretic ar trebui sa le gasesc locu oe etrier... daca am inteles bine
dar furtunu ala pe spate? ce stiti de el? This post has been edited by afro.gipsy: 30 May 2014, 15:21 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Campus
- BR 03 GYM Nu exista masina fara negrese asa cum nu exista maidanezi fara purici
|
|
mrkiry |
![]()
|
![]() Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge... Group: Members Posts: 1.818 Joined: 2 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Ala vine probabil de la pompa de benzina.
|
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
- GR85KYR Renault Megane 2,1.6 16v,113 cp,an 2004
|
|
afro.gipsy |
![]()
|
@mrkiri nustiu sigur ce sa zic
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Campus
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Cablul este pentru martorul uzura placute frana. Si nu este acelasi cu martorul franei de mana. Este un martor portocaliu cu un cerc si cateva linii intrerupte in jur.
Furtunul este de la rezervor. De gaze sau ceva de genul. La mine atarna in scutul rezervorului. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
afro.gipsy |
![]()
|
ooooooooook am inteles...ramane sa ma uit maine unde ar fi locul acelor fire de la uzura, poate reusesc sa le prind inapoi... ca numi plac cum atarna pe acolo...si asa is cam nemultumit de instalatia electrica a masinii... fac tot posibilul sa mai fie ceva inr egula in afara de motor si cutie... oricum multumesc mult pentru raspunsuri. Ceaules!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Campus
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Eu nu am mai legat martorii de uzura. Oricum de doua ori pe an dau jos rotile (cand schimb gumele) deci pot arunca un ochi sa vad. Plus de asta uneori fac masa aiurea si se aprind fara rost.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
@afro.gipsy
No offence, dar in prima poza ai vaselina pe burduful planetarei, care nu are ce cauta acolo. Cel mai probabil ai burduful spart. Daca il schimbi curand, te mai duce vreo 10-15.000 km (depinde de mecanic, de noroc si daca acum bate sau nu). Daca il lasi asa, planetara se degradeaza rapid. Spor! |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
Maskatu |
![]()
|
40-50 de lei burduful original cu colierele de prindere si vaselina.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
afro.gipsy |
![]()
|
stiu cam am burduful spart...am deja unu pe partea stanga cumparat si trebuie sal montez...urmeaza sa iau si pt dreapta...si de batut sau troncanit nam ce zice ca nu bate...stiu ca se drgradeaza dar deocamdata masina sta in fata casei pt reparatiile ce le pot face eu...
@Maskatu sa inteleg ca daca nu le mai leg inapoi nu e nici o problema, nu? This post has been edited by afro.gipsy: 31 May 2014, 19:53 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Campus
|
|
Maskatu |
![]()
|
Doar sa le izolezi bine capetele ca sa nu atinga de ceva. Cablurile alea sunt doar minusuri care in contact cu discul, iti aprind martorul... atata tot.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
afro.gipsy |
![]()
|
ok va multumesc mult pentru ajutor. Ceaules!
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Campus
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 09:25 |