La padure, Gratar
![]() ![]() ![]() |
La padure, Gratar
spik1 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 14 February 13 ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_20140605_160759.jpg ( Size: 496.65k ) Number of downloads: 752 IMG_20140605_160836.jpg ( Size: 486.23k ) Number of downloads: 904 IMG_20140605_161000.jpg ( Size: 617.89k ) Number of downloads: 899 IMG_20140605_161043.jpg ( Size: 618.85k ) Number of downloads: 837 |
||
--------------------
Dacia
Sandero
2012
- IF 08 GTA
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cât costă?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Si cand il duci la padure il iei cu tot cu talpa aia de metal?
![]() Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 5 Jun 2014, 20:14 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
am zis ca e ozeneu
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
te rupi de sale daca faci un gratar mai de doamne-ajuta...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In poza a doua seamana cu o troita. Dai cu agheasma pe mici ai iea sfintiti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
spik1 |
![]()
|
Daca te referi la bucata de teava, nu, a fost pusa doar pentru "prezentare".
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2012
- IF 08 GTA
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Slabuta prezentarea! Trebuia sa iei si tu o firma de piear. Ca doar e stiuta treaba: imaginea-i totul!
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
e atras de magnet?
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Dan73 |
![]()
|
Imaginea ar fi fost intregita de o pastrama de oitza
![]() This post has been edited by Dan73: 5 Jun 2014, 21:24 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
spik1 |
![]()
|
La prima utilizare am sa fac si poze. L-am facut in joaca, inspirat de un model vazut pe net, dar de alta forma geometrica. Nu este de vanzare si nu cred ca voi face asa ceva pt. vanzare. Cine vrea, sa-si cumpere din magazin de-ala ieftin , de-o vara ! Cine se respecta, face/ cumpara gratar din otel inoxidabil si aici mai stam de vorba. Restul...ii invit la "Dragonul Rosu" !
![]() Hai, sa fim sanatosi ! This post has been edited by spik1: 5 Jun 2014, 21:00 |
--------------------
Dacia
Sandero
2012
- IF 08 GTA
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
spik1 |
![]()
|
Otelul inoxidabil austenitic se foloseste si in industria alimentara si nu este atras de magnet.
This post has been edited by spik1: 5 Jun 2014, 21:27 |
--------------------
Dacia
Sandero
2012
- IF 08 GTA
|
|
Markos |
![]()
|
Deci NU!!
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Markos: 5 Jun 2014, 21:32 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Alpaca ieftină...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Otel astenic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
austeric, a vrut sa spuna. Otel de austeritate.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
Are și Marty castron de-ăsta.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Vericule spik1: fa-i niste gauri de Φ8 pe laterale la fro' 5 cm de "cur", cam 5-6 pe fiecare latura sa-i ajuti arderea ca altfel o sa dai cu evantaiu' pana-ti piere cheful de pastrama.
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Cum funcționează chestia aia mai exact? E inchis? Ca pare mai degraba sa aiba efect de tigaie din aia din reclama decat de grătar!
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
seamana cu wc-ul din tren...
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Dan73 |
![]()
|
babaetzii e rai.
![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 6 Jun 2014, 08:18 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Iote device profi model hamerican( of course Made in China) . Am avut placerea de a participa la un grill party unde em manipulat si io un divais similar. E super. Prajeste la marele fix, nu arde nu fumigheaza, are spatii de stocare si culmea e foarte usor Are numai fatada
![]() This post has been edited by bion: 6 Jun 2014, 10:40 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da' ăla nu-i grătar mă nenea Bion.
Ăla-i aragaz de voiaj! ![]() Grătaru'-i ăla la care-ți miroase produsu' a fum. Și nu de la arsura lui, ci de la lemn/cărbune. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Habar n-ai . Dupa ce ai parte de divais de ala nu-ti mai trebuie fum de gateje si carbune de Petrom. Miroase numai a fleici prajite. Sculele sunt profi.
PS In multe din tarile cu apa calda s-ar putea sa nu ai voie sa afumi shpe kmp si nici sa lasi insule de cenusa in iarba. Dar Carpatii sunt munti inalti care ne apara de mii de ani. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
Da' cin' ți-a zis că eu las cenușă-n urmă?
Eu am grătar profi, da' pe lemne, nu d'ăla de arăți matale la care am văzut în filme doar negri grași făcând barbeq. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Ai ceva cu negrii?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu, de ce?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:54 |