Despre mirosuri, caldura si aer conditionat, detalii despre calatoriile cu maxitaxi
![]() ![]() ![]() |
Despre mirosuri, caldura si aer conditionat, detalii despre calatoriile cu maxitaxi
D-Ice |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|||
LiFortosul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 24 August 10 ![]() |
@corbex O fi in service, scuze se gasesc. Care-i legatura?
This post has been edited by LiFortosul: 10 Jun 2014, 11:07 |
--------------------
Dacia
Sandero
2010
- sa-traiesti
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.634 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.297 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
De cand a venit caldura, eu nici cu autobuzul nu mai merg. Folosesc cu incredere bicicleta!!!
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(LiFortosul @ 10 Jun 2014, 12:06) Legatura e ca in transportul in comun lumea miroase. Se stie asta. La 7 iesi de la dus, la 8 esti deja transpirat in metrou. Esti prea fin pentru asta, nu te sui. Dusuri in statii nu sint. Nici la serviciu nu prea. Ce solutie propuneti voi? Topicul asta trebuai sa aiba titlul "Eu sint un fin, lumea e imputita. Deci sint mai superior". |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Uite d-aia nu-mi dau kru' jos din masina personala.
Renunt la orice pt a avea bani pt o eventuala reparatie a troacei.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Bine faci! Si asa e aglomeratie. Imi plac masinile asezate in ordine dezordonata pe la semafoare si soferii care se baga pe unde pot, parca-s tintari si ma bucur ca eu am ales ITB-ul
![]() This post has been edited by corbex: 10 Jun 2014, 13:23 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(corbex @ 10 Jun 2014, 14:07) Legatura e ca in transportul in comun lumea miroase. Se stie asta. La 7 iesi de la dus, la 8 esti deja transpirat in metrou. Esti prea fin pentru asta, nu te sui. Dusuri in statii nu sint. Nici la serviciu nu prea. Ce solutie propuneti voi? Topicul asta trebuai sa aiba titlul "Eu sint un fin, lumea e imputita. Deci sint mai superior". Ai si nu ai dreptate. Da, transpiri, dar colegul vorbea de categoria celor care isi aduc aminte sa transpire si uita sa se spele. Pe aia ii simti de la cativa metri distanta in aer liber, daramite in mijloacele de transport in comun. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(corbex @ 10 Jun 2014, 13:21) Bine faci! Si asa e aglomeratie. Imi plac masinile asezate in ordine dezordonata pe la semafoare si soferii care se baga pe unde pot, parca-s tintari si ma bucur ca eu am ales ITB-ul ![]() Nene,da' ITB-ul ala zboara,cumva? Ca tot pe la semafoare ne intalnim cu ei la fel stau in coloana.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
Cu ITB-ul pe partea mai usoara, pina la metrou.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.297 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE La 7 iesi de la dus, la 8 esti deja transpirat in metrou. In ritmul asta trebuie sa umbli cu un butoi cu apa dupa tine... la cat de mult transpiri exista riscul sa te deshidratezi ![]() QUOTE Esti prea fin pentru asta, nu te sui. Dusuri in statii nu sint. Si chiar daca ar fi dusuri, cei care put oricum nu le-ar folosi. E aceeasi nesimtire pe care o intalnim zi de zi cand ii vedem pe altii aruncandu-si gunoiul la 3 metri de cosul de gunoi. Daca nu vrei, nu vrei. Problema topicului nu e neaparat a mirosului in sine, ci a a atitudinii oamenilor: - sunt unii care efectiv nu se spala. Put de la prima ora de dimineata. - stii ca e cald afara, dar te imbraci gros, ceea ce duce la degajarea precoce a mirosurilor neplacute. - te afli intr-un mijloc de transport in comun in care miroase urat si e cald, dar nu deschizi geamul. |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
corbex |
![]()
|
Da, ma nimeresc uneori linga cite un boschetar matinal. Unul ca ala te poate face sa cobori. Dar a transpiratie (nu neaparat veche, fermentata) miroase cam toata lumea, vara pe caldura. Cu exceptia celor care transpira greu, dar astia sint putini. Deodorantele au efect limitat. Mirosul de deodorant+transpiratie e si mai greu. La fel mirosul unor parfumuri cu esenta de sconcs.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 20:29 |