Pierderi acte
![]() ![]() ![]() |
Pierderi acte
XphaN |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 24 September 09 From: Bucuresti, Vitan/Drmul Taberei ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 / Sandero 1.6v
1986 / 2009
- B xXx ACC
|
|||
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Nu stiu ce sa iti zic despre problema ta.... in principiu se rezolva tot cu mult timp pierdut. Nu esti nici primul nici ultimul care isi pierde actele dar am o intrebare .... Ce cauta certificatul de nastere la tine, in portofel?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
XphaN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 24 September 09 From: Bucuresti, Vitan/Drmul Taberei ![]() |
Am avut treaba cu el astazi de dimineata si neavand alt loc mai bun, l-am pus in portofel, iar portofelul in haina, problema dezvoltandu-se de aici.
Abia acum am realizat ce greseala am putut face, dar pana cand nu o patesti nu te inveti minte. |
--------------------
Dacia
1310 / Sandero 1.6v
1986 / 2009
- B xXx ACC
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am patit-o in 2006: mi-a fost furat portofelul cu acte, carduri etc. (mai putin certificatul de nastere, care era acasa).
Cel mai usor a fost cu CI (buletinul), dar in cazul tau va fi mai greu pt. ca nu ai nici certificatul de nastere. Sa o luam sistematic: 1. Scoti duplicat al certificatului de nastere, de la oficiul de stare civila al primariei localitatii in care te-ai nascut (Brasov in cazul tau). 2. Scoti un nou buletin (CI), de la Serviciul Public Comunitar de Evidența Populației din localitatea/sectorul de domiciliu. 3. Dupa ce ai in mana CI, scoti un nou permis de circulatie - acum e mai simplu, ca nu se cer analizele medicale (eu a trebuit sa le refac si pe alea). 4. Scoti un nou talon (certificatul de inmatriculare), daca l-ai pierdut si pe acela. Pt. punctele 3 si 4, gasesti pe forum documentele si copiile necesare, precum si pe situl Prefecturii: http://www.prefecturabucuresti.ro/permise-...culri-auto.html Va trebui (tot pt. punctele 3 si 4 sa dai si anunt de pierdere in Monitorul Oficial). Poate ai totusi noroc sa mai gasesti unul dintre acte. Asa am sperat si eu (crezand ca se vor multumi cu banii din portofel si vor arunca actele, dar n-a fost sa fie...) |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
XphaN |
![]()
|
Mare mi-a fost surprinderea cand la ora 10 astazi cineva a fost la minca acasa si a lasat unui prieten portofelul intact, in fara de bani.
Simt ca mi s-a ridicat o piatra de pe inima. Eu il pierduse-m in Auchan Titan si a fost gasit in zona Unirii, nu imi pot imagina cum a putut sa-l arunce pe acolo (dar bine a facut). Sper ca asta sa-mi fie invatatura de minte. Totusi nu am reusit sa-i multumesc persoanei pentru ca eram la munca. Multumesc frumos pentru sfaturi. |
--------------------
Dacia
1310 / Sandero 1.6v
1986 / 2009
- B xXx ACC
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Imi pare bine pentru tine. Ai scapat de drumuri, cheltuieli si multe enervari.
Putin off-topic: 99% ca portofelul ti-a fost "subtilizat", nu l-ai pierdut tu... |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Salutare,
Din pacate am "reusit" si eu sa ajung in aceasta situatie neplacuta. Daca la eliberarea buletinului este clar, la talon si permis mai am cateva intrebari: 1. Mai este cazul sa declar pierderea lor in Monitorul Oficial? Pe site-ul prefecturii bucuresti nu scrie.( ultima actualizare in iulie 2016) 2. ITP-ul mai este valabil 1 an, cum dovedesc asta? Nu mai stiu unde este chitanta. 3. Rovinieta d-abia am facut-o, era in coperta de la talon. Tre sa cumpar alta? Din cate stiu eu nu se poate reemite. 4. La eliberarea talonului duplicat mai trebuie sa platesc taxa de pastrare a numerelor de inmatriculare? 5. Unde se platesc taxele de eliberare a duplicatelor ptr permis si talon? |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Pt itp nu ai hârtia aia A4?
Se fac acte noi nu duplicate. La permis Îți recomand sa faci medicalul din nou, altfel ăsta o sa fie valabil cât a fost și cel vechi. Ps. Știu ei cât mai e valabil. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
ITP-ul ti-l scriu ei in talonul nou. Rovigneta o imprimi de pe serverul lor. Unde si cit platesti afli folosind un calculator. Acelasi cu care cauti femei goale. Nu se publica oierderea in MO. Descarci de pe site-ul prefecturii actele pe care trebuie sa le duci completate.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:57 |