Premiu pentru Marty!
![]() ![]() ![]() |
Premiu pentru Marty!
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Vroia sa spuna anti...lesbiene!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
hehehe...credeam ca te-ai extins si tu, hehe... omul mai evolueaza....
![]() |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Aia nu e evolutie, aia e ........ involutie!!!!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
bai ia vezi ca dam in xeno, hehe..
|
-------------------- |
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Ca tot veni vorba de femei ...La mai MARE domnu' Marty !!!...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE CA sa o iau pe aratura!
AM vazut odata unul cu o skoda 1000 MB care avea pe toaaata capota scris \"Dau M..E la politai! Saracul om se ducea la service sa o vopseasca, dar cred ca a sarit cu bani de amenda din gabor in gabor! Pă bune hai să ne facem autocolante și cu acest text! |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Si dupa aia o sa-l rugam pe Asarban sa ne ajute sa iesim
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
ciobanu petre |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 52 Joined: 8 November 02 From: Ploiesti ![]() |
Apropo de autocolante Marty,cat am asteptat sa-mi dai un semn pentru o vineri cand treceai prin Ploiesti......................pe cand Liviu, baiat serios.M-a servit cu acel"cui"de SLZ,unde ii multumesc public si pe aceasta cale.
Oricum sa fi sanatos si la mai mare(sau mai multe) ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureat1,4
- -
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE Apropo de autocolante Marty,cat am asteptat sa-mi dai un semn pentru o vineri cand treceai prin Ploiesti......................pe cand Liviu, baiat serios.M-a servit cu acel\"cui\"de SLZ,unde ii multumesc public si pe aceasta cale.
Oricum sa fi sanatos si la mai mare(sau mai multe) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
petre : eu fac naveta bucuresti ploiesti , si lucrez la crangul lui bot.
sunt aici in fiecare zi de la 9 la 17.30 asa ca dc vrei si poti si treci vineri pe la mine , iti aduc eu autocolant. cu conditia sa-mi dea cineva la intalnire joi seara. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
ciobanu petre |
![]()
|
GeorgeB, e perfect, numai sa-mi spui unde sa vin la Crangul lui Bot si la ce ora dupa 15 si sunt acolo.Numai sa ma ajute AlexV cu autocolantul de geam pentru masina pe care o vedeti sub nikename.
![]() Marty, nu este nici o suparare stai linistit. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureat1,4
- -
|
|
Marty |
![]()
|
AlexV are o colectie impresionanta de autocolante de toate felurile(de interior, exterior) pe care le cara dupa domnia sa!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ciobanu petre |
![]()
|
Alegeti-mi unul pentru mine de interior.Banii ii dau fara probleme.Am incredere in voi.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat1,4
- -
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
ai auzit ALEX !!! maine sa aduci un autocolant...
petre: la parcul industrial |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
ciobanu petre |
![]()
|
In parcare?Ai un nr. de telefon, da-mi un MP si te caut.
Scuze Marty ca s-a deviat de la subiect. |
--------------------
Dacia
Logan Laureat1,4
- -
|
|
GeorgeB |
![]()
|
verifica casuta ... u've got pm
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
db |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 24 June 03 ![]() |
QUOTE revin... dupa consultarea atenta a listei de useri, observ ca numitul http://www.daciaclub.ro/profile.php?mode=v...wprofile&u=1055 mi-a depasit cu 6 posturi pe zi media ![]() ![]() si epopeea continua... Attached thumbnail(s) valentine.jpg ( Size: 147.42k ) Number of downloads: 117 |
--------------------
Renault
Megane
2000 Coupe
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Pai, daca are masina in service, ce sa faca
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE Pai, daca are masina in service, ce sa faca ![]() corect ... sunt si eu nervos ca nu am ce conduce ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 04:51 |