help me urgent :((
![]() ![]() ![]() |
help me urgent :((
danxkc |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 26 October 10 From: Turnu Magurele ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2002 ,motor 1.4
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai ala de l-a furat nu ti-a dat si codul?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
danxkc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 26 October 10 From: Turnu Magurele ![]() |
e luat de la magazin de la domo ....
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 ,motor 1.4
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai mergi la ei. Daca ai dat bani pe el sa-ti dea si ce-ti trebuie sa-l folosesti.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
danxkc |
![]()
|
chiar acum am fost si cica nu e legat bine doamne
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2002 ,motor 1.4
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Cum naiba sa decodezi casetofonul/cd-player-ul daca abia l-ai luat si este nou, cu garantie? Daca faci asta pierzi garantia.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
danxkc |
![]()
|
iam scos mufa din spate si merge ce tare
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 ,motor 1.4
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Daca l-ai cumparat de nou de la domo, inseamna ca ti-au dat si o hartie prin care te trimit la serice-ul autorizat pentru montaj, iar tu se pare ca vrei sa scutesti 30-40 de lei si sa il montezi singur... mergi in service pentru montaj corect ca sa nu ramai si fara garantie si fara player....
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
i-a scos mufa
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Eh ne-am obisnuit cu useri care isi rezolva problemele dar uita sa mai scrie care a fost rezolvarea. Noi sa fim sanatosi.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
danxkc |
![]()
|
are o mufa ce intra in casetofon simplu si usor are o clema ,apesi pe ea si iese mufa si astepti cateva secunde 20-30 si isi revine
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 ,motor 1.4
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Eu cred ca l-ai legat aiurea . Asa am facut si eu,casetofon nou,l-am "legat" si PROTECT intruna. Am zis ca are vreun cod ceva,pana am ajuns la electrician si era legat aiurea. Au protectie in caz de le legi aiurea,sa nu ti se arda,nu e niciun cod.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
danxkc |
![]()
|
nu eu l-am legat ,am fost la un electrician auto si el mi-a facut toata treaba
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2002 ,motor 1.4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:52 |