Pachete tigari sigilate anii '90-95, Au vreo valoare ?
![]() ![]() ![]() |
Pachete tigari sigilate anii '90-95, Au vreo valoare ?
lucifer |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 9 April 05 From: Bucharest Dr. Taberei ![]() |
Attached thumbnail(s) Picture_011.jpg ( Size: 510.78k ) Number of downloads: 1086 |
||
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
da colectioneaza in plaman
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
lucifer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 9 April 05 From: Bucharest Dr. Taberei ![]() |
Pai daca e asa , desigilez pachetele si vand la bucata
![]() This post has been edited by lucifer: 23 May 2009, 00:51 |
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Mai bine arunca-le, da-le draq!
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
Pe Victoras l-ai intrebat?
|
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
teoX |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 54 Joined: 15 May 09 From: Iasi ![]() |
Am un prieten care e posibil sa fie interesat de pachetele de Kent si Marlboro.
Revin luni cu un raspuns. |
--------------------
ex-Dacia
1300
1982
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Mie-mi place cearsafu cu stelute. Ala se da?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Da mai bine arunca-le .....................la mine in portbagaj. Sa-mi fac un robotel din cutiile de carton.
![]() Glumeam, m-am lasat de fumat de un an si jumatate. ![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si-s necartonate, mai greu cu robotelul din asa ceva.
![]() This post has been edited by Merced: 23 May 2009, 09:08 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
lucifer |
![]()
|
Cearsaful se da la set cu tot cu pat !
![]() |
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Pune-le la bursa
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
lucifer |
![]()
|
Sa nu fiu inteles gresit , eu am cerut doar o parere , daca se pot vinde pentru colectionari , daca exista oameni care chiar ar colectiona asa ceva , ca pachete goale presupun ca se cauta din diferiti ani pt. colectie .
Asta inainte de a ma face de ras si sa le pun la Bursa ![]() ![]() |
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cred ca daca ar exista colectionari de pachete de tigari (de fapt sunt sigur ca exista si astfel de nebuni), ar avea deja exemplarele pe care le detii tu - sunt marci care se gaseau la greu pe atunci.
Si mie imi place cearsafu'. ![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
lucifer |
![]()
|
O sa fac o poza si la perna , poate o sa va placa si aia . E cu elefanti si lei
![]() |
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
Carpati nu ai ?
![]() |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
lucifer |
![]()
|
Pe vremea aia nu se lua spaga Carpati
![]() |
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
io am cearceaf mai sucar
![]() This post has been edited by C@talin: 23 May 2009, 18:08 Attached thumbnail(s) DSCF1699.JPG ( Size: 246.97k ) Number of downloads: 899 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
QUOTE(Merced @ 23 May 2009, 10:08) Insa ma indoiesc ca mai au aceeasi aroma pe care au avut-o la inceput. Nu sunt fumator, de aia intreb: la astea nu e ca la vinuri? Cu cat mai vechi cu atat mai bune? ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
lucifer |
![]()
|
Nici eu nu sunt fumator , ca ar fi fost fumate de mult
![]() Imi place si mie lenjeria ta de pat C@talin , am putea deschide un topic pe tema aranjarii locuintei , mai ales a camerei personale( asta daca nu a facut-o altcineva inaintea noastra ) . Precizez ca imi place culoarea albastra , sa domine in dormitor si in general culorile aprinse ,gen portocaliul sa-l pun pe mine ( ca imbracaminte ) mai ales in zilele toride de vara , a nu se face aluzie la Gayfest , de care am tot auzit la tv ![]() ![]() This post has been edited by lucifer: 23 May 2009, 18:41 |
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Amadeus, in general nu.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C@talin |
![]()
|
lucifer acasa la Br camera mea e albastru cu nebru
![]() ![]() LAsa ca si io ma inbrac in culori aprinse ,deobicei in rosu ![]() LA buc nu prea e cine stie ce ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
lucifer |
![]()
|
Uite si un pachet desfacut , din el am dat cersetorilor de la semafor , i-am vazut si a doua zi , deci nu au murit
![]() Attached thumbnail(s) Picture_015.jpg ( Size: 288.22k ) Number of downloads: 802 |
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
C@talin |
![]()
|
lucifer vad ca stai pe lnga mine
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
lucifer |
![]()
|
Da , de ce nu !
|
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
lucifer |
![]()
|
Ce poate fi mai rau decat moartea ? O afectiune pulmonara
![]() |
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Cele 2 pachete de Marlboro, le-as primi cu bucurie ca donatie
![]() ![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Mai lucifer, tu ai nume predestinat sa ne momesti cu...iarba dracului.
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
lucifer |
![]()
|
Daca iarba dracului e ceea ce cred eu ca vrei sa zici , NU , nu vreau sa momesc pe nimeni , pentru asta sunt alti baieti interesati de imbogatire . Eu doar am niste tigari "expirate" si acestea nepuse la vanzare
![]() Uitasem sa pun si ultimele pachete dobandite prin sapaturi arheologice : un pachet de John Player Special si unul de London filter ! This post has been edited by lucifer: 23 May 2009, 21:45 Attached thumbnail(s) Picture.jpg ( Size: 351.81k ) Number of downloads: 738 |
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Mentiune, inainte de a se crea confuzii si asemanari cu alte buruieni. Eu stiu ca tutunului ii spune iarba dracului. Gresesc?
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:31 |