Interzis cu laptopuri si tablete pe terasa?, Am luat amenda pt asta chiar azi
![]() ![]() ![]() |
Interzis cu laptopuri si tablete pe terasa?, Am luat amenda pt asta chiar azi
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Râzi tu, da' ăla prinde treisute.
Proprietarul a scăpat cu doosute. This post has been edited by Markos: 17 Jun 2014, 23:27 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
aruncat din avion sau cum?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
Invidiosi , de "militieni" , banui ca venisera cu loganul alb cu din alea albastre , si vazusera ala "ROSU" , si ia luat capul
![]() |
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ba era Logan roșu, fără însemne, pă gepeleu, condus de Nicu.
10313815_10201171270243573_8080543012119826752_n.jpg This post has been edited by Markos: 17 Jun 2014, 23:34 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
scrie ma corect
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Ming |
![]()
|
![]() Membru Irlandez Group: Members Posts: 445 Joined: 2 July 10 From: Alba Iulia ![]() |
@markos, pe jegosii aia scria cu alb pe uniforma neagra "politia locala"
@alydor nu ai nimerit tutorialele. lucram la tutoriale pt solenza. Se poate inchide topicul. va multumesc pentru lipsa de ajutor si pentru tonele de mesaje off topic. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
- B-40-FJB I'd rather lose by a mile because I built my own car, then win by a inch because someone built it for me.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Ming @ 17 Jun 2014, 23:17) Pai no, nu inteleg cum un om intreg la minte, intr-un muncipiu resedinta de judet, ia o amenda mai mult decat discutabila, nu cere sa vada exact bucata de lege, ordonanta locala, ce-o fi in baza careia tocmai si-o ia, si mai si face PV-ul franjuri, in loc sa-l tina la loc de cinste, sa aiba ce contesta. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
Poi dacă s-o enervat?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.724 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@bucatzel: l-am întrebat pentru ca daca era "in roaming", l-as mai fi inteles cu aruncatul PV la gunoi.
Plus ca eram curios in ce urbe ar putea exista asemenea HCL aberanta. Da' daca e la Alba, am posibilități să mă lămuresc dacă exista sau nu HCL pe tema asta. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
E ciudat totusi. Ceva ceva o fi facut.
Alba Iulia, oras in care vin tot mai multi turisti de cand s-a refacut cetatea. S-a schimbat total fata de ce era inainte. Pai daca vine turistu' si isi scoate laptopu' pe masa si se apuca de butonat ii dai amenda? Hai sa fim seriosi... |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
Alydor |
![]()
|
Pai ce ajutor vrei nene?? Ai PV pe care sa scrie in baza carei legi sau HCL ti-ai luat amenda? Nu! si atunci ce vreai matale de la noi? sa ghecim in gloaba de cristal? Nu se poate... e la reparat. In plus de asta ai mai si aruncat PV-ul la "coitainer", ca sa fi sigur ca nu ai ce contesta. Pai si atunci despre ce vorbim ? Te-au gasit aia de fraier. Scurt pe doi. Scosul televizorului pe terasa nu are legatura cu utilizarea unui laptop in spatiul public. E doo chestiuni diferite. Nu prea imi vine sa cred ca politaii (fie ei si comunitari) din Alba Iulia sunt asa de batuti in cap incat sa iti dea direct amenda fara un avertisment inainte. Adeca daca ii deranja prezenta laptopului veneau si iti spuneau sa il inchizi pentru ca x si y. Daca nu te conformai, atunci da, aveau dreptul legal de a iti da amenda. Pana una alta discutam discutii, fara nimic concret, fara nici o dovada ca ti-ai luat acea amenda sau ca ai fost pe terasa respectiva....
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Poate asculta manele...
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Ming @ 17 Jun 2014, 21:50) azi am luat o minunata amenda de 200 lei de la politia locala pt ca lucram la un proiect pe laptopul meu si eram conectat la wifi de pe telefonul meu (nu la wifi de pe terasa) QUOTE(Ming @ 17 Jun 2014, 22:57) de lucrat, voi continua sa lucrez in locurile publice atat atimp cat exista free wifi in parcuri, autobuse si toate terasele da' wifi ala de la telefon s-a terminat? |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alydor |
![]()
|
Plus de asta terasele si barurile nu mai stiu cum sa isi traga uaifai ca sa atraga clientii si tu zici ca iti iei amenda ca ti-ai folosit leptocu? Si aici vorbim de terase inclusiv din centrul vechi din Bucuresti, Brasov, Cluj, etc... Din cate stiu terasa este proprietatea privata a aluia de are barul. Politia nu are voie sa intervina pe o proprietate privata daca nu este solicitata sau daca nu se comite o infractiune si parca si atunci au nevoie de mandat. Cu atat mai mult sa iti dea amenda... Da-mi voie sa nu te cred... Sau ca sa citez un clasic in viata, te cred, ca si eu mai mint...
Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 18 Jun 2014, 00:12 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Topicu' ista-i în glumă 'au în serios?
![]() Că de la mosor încoace minunăție mai mare n-o fo' p-aici. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
E o gluma serioasa
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
no așe!
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu, la cum e trendu' sunt șanse să fi fost aplaudat nu amendat.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca injura sau vorbea urit lua o palma peste gura. Asa se procedeaza.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu, că se filmează și nu se știe când apare-n vreo campanie.
Pe când așa, cu legea-n mână-l faci pe rumân la creer. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(marksman @ 18 Jun 2014, 00:38) Domnu', domnu', legile, hotararile si regulamentele sunt publice, pentru orice cetatean. Nu-i nevoie de pile. @initiator, Du-te la unitatea din care face parte agentul constatator si cere copie dupa PV de contraventie, scaneaz-o si pune-o aici. This post has been edited by AR-18-MOS: 18 Jun 2014, 10:33 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.724 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@AR-18-MOS: si nu-i mai simplu sa întreb pe cineva care stie exact despre ce e vorba, decât sa caut pe net?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Poate se holba la meci si se mai adunasera vreo `shpe ginitori si l-au bagat la articolu cu transmisii audiovideo in spatii publice. Oricum misto loc de munca
![]() ![]() Oricum e de mare angajament ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(marksman @ 18 Jun 2014, 11:41) @AR-18-MOS: si nu-i mai simplu sa întreb pe cineva care stie exact despre ce e vorba, decât sa caut pe net? Nu stiu. Mie mi-a luat sub 30 de secunde. http://alba24.ro/wp-content/uploads/2014/0..._9_04042014.pdf Asta inseamna ca imi trebuia mai mult timp sa caut numarul in agenda. In plus, de prin auzite si pana la citirea si intelegerea textului legii, mai e ceva. ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 18 Jun 2014, 11:25 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 22:12 |