schimbare placute frana, disc frana
![]() ![]() ![]() |
schimbare placute frana, disc frana
mur_andrey |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 2 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1998 L
- SJ 15 LOL Un picior in fund e un pas inainte !!!
|
|||
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Rezolva intai cu pompa de benzina(supapele ), sa arunce bine, si furtunul plin (peste 10 cm) cand dai la coada (cui vrei). Fentele, le poate face si din aprindere. Platine e perlata. curat-o si regleaz-o. Uita-te si la arcul de lamela, care se sprijina pe izolatorul de plastic, sa nu atinga de corpul delcoului. Daca e prea aproape, curbeaza,l cu un patent, catre interior, dar nu mult. Daca ai siguranta pe axul platinei, arunc-o (e masina mai usoara), platina nu va iesi, ca o tine arcul. Incearca , sa te convingi. Siguranta, in cele mai multe cazuri, la subtierea izolatorului, da la masa. Intai intermitent, apoi permanent. Doua zile vei sta langa ea, si nu vei vedea ce are.
De ce vrei sa schimbi discul? Daca e numai zgariat, cauta un post de-al meu unde am un clip de rectificare cu flexul. Deci, fara demontare. Daca e prea subtire, n-ai ce-i face, pui trestie si-l incarci cu tencuiala. Nu glumi cu placutele, nu cumpara d-alea cu suportul subtire . Dai 5 lei mai mult, si ia normale. Cam 30 setul. Eficienta franei , nu consta numai in calitatea materialului. Si asa, tot ce-i prost, la noi in tara se aduce. Tehnologie moderna. Pentru a-i inlatura, trebuie sa apelam la trucuri, mult mai bune ca "tehnologia "lor. Daca e ceva neclar, stau si-o noapte sa-ti explic ( nu te pregati, nu te ruja, ca nu-s dintr-aia), ziua lucrez. 10 May 2009, 17:39: Rog, fara suparare, sunt glume nu mistouri. Ultimele nu ma caracterizeaza. This post has been edited by PH-06-BOA: 10 May 2009, 17:39 |
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Am si eu o nedumerire, placutele de frana de berlina 1.4 se potrivesc la un papuc, 2 locuri, tractiune spate, fabricat prin 1998-1999? Ca am un set prin casa, vreau sa le donez cuiva, dar sa nu-l fac sa consume benzina aiurea pana la mine, si sa nu fie bune...
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:23 |