noi poze cu masina mea, merita vazute
![]() ![]() ![]() |
noi poze cu masina mea, merita vazute
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Interesanta modificare. Dar parca totusi ceasurile de LGN sunt prea mari in raport cu marimea bordului.
|
--------------------
Dacia
Logan
- B-xx-yyy
Ambition 1.6 mpi
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
SX4
- B 67 TMK
2008 "Greierii" ma innebunesc!
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
Arata fain galben volan, cu masina galbena, si vad ca si carpeta galbena.
|
--------------------
-
-
- Sibiu/North Carolina
- Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
SX4
- B 67 TMK
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
|
--------------------
Suzuki
SX4
- B 67 TMK
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
un pic offtopic:
apropos de pielea de la schimbator stie cineva se poate schimba cu una intreaga adica din cea fara snur? si daca da poate si niste detalii cum se demonteaza/monteaza. vad ca multi si-au facut oglinizile vopsite la culoare. caut si eu sa imi vopsesc barile cu materialele mele imi recomandati pe cineva bun sau eventual unde le-ati facut si voi? multumesc anticipat. |
--------------------
Dacia
Sandero
- TPG
2009 1.6 MPI Laureate cine e bun e bun si cand e rau
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
QUOTE(GABONE77 @ 22 Oct 2005, 21:32) un pic offtopic: apropos de pielea de la schimbator stie cineva se poate schimba cu una intreaga adica din cea fara snur? si daca da poate si niste detalii cum se demonteaza/monteaza. vad ca multi si-au facut oglinizile vopsite la culoare. caut si eu sa imi vopsesc barile cu materialele mele imi recomandati pe cineva bun sau eventual unde le-ati facut si voi? multumesc anticipat. Man eu iti spun asa: eu si cu free_fiber le'am facut in modul home made. boss_rzv le'a facut la meserias ( cuptor, etc. ) si se vede difrenta. Acum, trea ta cum vrei sa le faci, dar eu daca ar fi sa le fac a doua oara le'as face si eu la cuptor, ca se vede mullllt mai bine. Bafta! SPOR!! |
--------------------
Suzuki
SX4
- B 67 TMK
|
|
laca820 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 15 August 05 From: de undeva ![]() |
foarte marfa masina, se vede ca este facuta cu bun gust.Sa ai parte de ea si sa o faci si mai frumoasa de atat dak se poate
|
--------------------
dacia 1310
Opel Astra G
- BC 04 UKR BC 11 LAC
dacia '97 si opel '02
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
ma intereseaza sa schimb pielea aia ca e arsa cu tigarea pe vreme cand inca fumam. nu vreau nici o modificare ci doar sa o schimb. eventual cu niste piele naturala.
pe partea cu vopsitul nu ma ajuta nimeni? ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
- TPG
|
|
boss_rzv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
asta da tuning nu ce am vrut eu sa fac la masina
![]() This post has been edited by boss_rzv: 23 Oct 2005, 19:29 Attached thumbnail(s) imagine.jpg ( Size: 30.3k ) Number of downloads: 2367 imagine.2.jpg ( Size: 45.28k ) Number of downloads: 2735 imagine3.jpg ( Size: 24.74k ) Number of downloads: 2426 imagine4.jpg ( Size: 30.3k ) Number of downloads: 482 imagine.5.jpg ( Size: 32.16k ) Number of downloads: 561 imagine6_.jpg ( Size: 27.79k ) Number of downloads: 648 |
--------------------
dacia solenza
scala
- B XX XXX
|
|
BGV |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 4 June 05 From: Bucuresti ![]() |
S-au deschis airbag-urile !La solenza s-o deschide ?!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- GVB
2012,laureate RENAULT GRAND SCENIC,2005,AUTOMAT
|
|
boss_rzv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
da man stai calm ca am vazut la meridian lovite si era iesit airbagu
|
--------------------
dacia solenza
scala
- B XX XXX
|
|
boss_rzv |
![]()
|
nou la mine in masina
Attached thumbnail(s) S2020015.JPG ( Size: 253.32k ) Number of downloads: 833 S2020016.JPG ( Size: 337.46k ) Number of downloads: 701 S2020023.JPG ( Size: 351.2k ) Number of downloads: 476 S2020024.JPG ( Size: 340.31k ) Number of downloads: 895 |
--------------------
dacia solenza
scala
- B XX XXX
|
|
boss_rzv |
![]()
|
poze facute mai bine
This post has been edited by boss_rzv: 24 Oct 2005, 15:59 Attached thumbnail(s) S2020028.JPG ( Size: 212.61k ) Number of downloads: 685 S2020025.JPG ( Size: 244.29k ) Number of downloads: 595 |
--------------------
dacia solenza
scala
- B XX XXX
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
cu altceva te mai lauzi?
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP www.raresion.ro
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nu pot sa nu mentionez ca mie imi place asta....la nebunie....
Attached thumbnail(s) By_Reno.JPG ( Size: 9.9k ) Number of downloads: 976 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Smudo |
![]()
|
Mie-mi place mai mult sigla "dacia" dintre aerisitoarele alea, sub cd-player. Mai beton decit "by renault".
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
|
--------------------
-
-
- Sibiu/North Carolina
- Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
boss_rzv |
![]()
|
|
--------------------
dacia solenza
scala
- B XX XXX
|
|
Smudo |
![]()
|
Nu i-ai bagat in dificultati pe aia la RAR cu "by renault"-ul ala?
|
--------------------
x
x
|
|
boss_rzv |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 24 Oct 2005, 18:29) iar pt tine prietene ca si asa nu te am la inima ![]() This post has been edited by boss_rzv: 24 Oct 2005, 23:12 |
--------------------
dacia solenza
scala
- B XX XXX
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
Calmeaza'te man.....lasa omul sa aiba opinia lui.
Suntem intr-un loc public, nu?! Unde toti care sunt inscrisi isi pot da cu parerea...buna ori rea, placuta ori neplacuta...EU zic sa il IGNORI si atat.... Ce naiba ..suntem tineri, and life goes on! ![]() Peace on earth.....in this case on FORUM!!! p.s. aici mergea si un citat din liviu: a te certa pe internet, forum..... SPOR!!! This post has been edited by cristyyy2003: 24 Oct 2005, 23:18 |
--------------------
Suzuki
SX4
- B 67 TMK
|
|
Smudo |
![]()
|
Io-mi retrag cuvintele, ca vad ca se lasa cu păruială.
|
--------------------
x
x
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(boss_rzv @ 25 Oct 2005, 01:11) iar pt tine prietene ca si asa nu te am la inima ![]() Offtopic Stimate domn Nu e prima oara cand incalcati regulamentul. Se pare ca e o placere a dumneavoastra sa faceti acest lucru. Va rog ca pe viitor sa nu se mai intample acest lucru. Daca aveti ceva de impartit cu userul driverx va rugam sa o faceti prin pm si nu in public. |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
- XXXXXXX
2004 - 1.5 dci Conf Exp
|
|
boss_rzv |
![]()
|
QUOTE(Gabi @ 25 Oct 2005, 10:51) Offtopic Stimate domn Nu e prima oara cand incalcati regulamentul. Se pare ca e o placere a dumneavoastra sa faceti acest lucru. Va rog ca pe viitor sa nu se mai intample acest lucru. Daca aveti ceva de impartit cu userul driverx va rugam sa o faceti prin pm si nu in public. ok scuze, dar ar trebuii sa se poate orice ca daia e forum si in viata daca sunt reguli sunt facute sa fie incalcate ,dar ma rog oricum am ramas placut surprins ca nu am fost blocat iar in legatura cu faptul ca eu sunt blocat mereu tocmai asta e problema daia am scris ce am scris am fost barat de 3 ori si mereu aiurea ba chiar ultima oara au recunoscut si unii moderatori ca am fost blocat aiurea intelegeti dumneavoastra care este problema ,oricum forumul asta e o bataie de joc ,eu cunosc un moderator de pe wv forum si mi-a spus ca la noi chiar e o bataie de joc,a si inca ceva nu am inteles ce inseamna off topic sa inteleg ca nu o sa mai existe topicul cu ,,noi poze cu masina mea" sau era referitor la discutia mea legata de moderatorul driver x |
--------------------
dacia solenza
scala
- B XX XXX
|
|
GABONE77 |
![]()
|
tu nu intelegi doua lucruri:
1. pe foarte multa lume deranjeaza ca nu scrii corect. poate ar trebui sa faci ceva in legatura cu treaba asta, asta spre binele tau in viata. 2. intotdeauna vor fi pareri pozitive si negative asa ca invata sa primesti la fel de bine si criticile si laudele. in speranta ca intelegi ceva numai de bine! cat despre masina mie unul imi place la exterior mai putin la interior. din pacate i-ai adaugat cateva elemente de kitsch care o trag in jos. |
--------------------
Dacia
Sandero
- TPG
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(boss_rzv @ 25 Oct 2005, 10:14) nu am inteles ce inseamna off topic sa inteleg ca nu o sa mai existe topicul cu ,,noi poze cu masina mea" sau era referitor la discutia mea legata de moderatorul driver x Off topic este cind vorbesti despre ,,noi poze cu masina mea" si tu te razboiesti cu driver x. Adica esti pe linga topic. Ceea ce nu este chiar de bun augur pentru cineva cu antecedentele tale in materie de "barat". Spune-mi si mie te rog, tu chiar scrii asa in viata de toate zilele sau doar te dai "from the 'hood man" pe aici? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:04 |