Probleme vopsea, zgariata rau
![]() ![]() ![]() |
Probleme vopsea, zgariata rau
naked19 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 7 February 14 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
|
|||
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
vezi ce buni sunt cainii in parcarile de masini
tu ai masina langa un gard,pom si pisicile folosesc masina ta ca pe o,,scara,, |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu mai lasa masina langa gard 3-4 zile. Vezi ce se intampla.
Daca nu.. exista in comert aparatura cu ultrasunete anti-pisici, sobolani, caini, etc. Google it. This post has been edited by Maskatu: 28 Jun 2014, 10:26 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Nu merita sa te obosesti.
Cat timp nu o zgarie pana la metal lasa-le sa se distreze. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
naked19 |
![]()
|
Doar masina tatalui este langa un gard.. pe noul loc de parcare. masina mea este departe de gard... nu stiu ce naiba le atrage. Intr-o zi am gasit langa masina o pisica, care avea o bucata de carne sau ceva de genul.. Cred ca un vecin bine intentionat le-a invatat langa masina mea, alta explicatie nu gasesc. Ceilalti care au masinile aici, fie ca o au langa gard sau nu, nu au nici o urma de pisica pe ele
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
O avea careva ceva cu tine si se razbune cu ajutorul "pisicilor". Cumpara o instalatie cu ultra-sunete.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
naked19 |
![]()
|
Nu stiu,o sa vad..am testat aparat cu ultrasunete pentru caini, l-am facut cadou unei prietene careia ii este frica de caini si nu prea are efect(decat la 1 din 5 caini), deci ma cam indoiesc despre eficienta celui de masina, si mi-e sa nu dau banii aiurea. Am inteles ca exista si solutii anti-pisici si caini pe la raioanele speciale pentru animale in carrefour.. Va multumesc pentru raspunsuri. Va tin la curent:))
This post has been edited by naked19: 28 Jun 2014, 23:12 |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
|
|
dannygambino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 28 January 10 From: Bucuresti ![]() |
ia gogule cea mai ieftina solutie.... niste piper boabe fiert bine in apa chioara (fa-le un ceai), pui intr-un pulverizator din ala de geamuri zeama si ia sa vezi ce placeri o sa aibe nasucul lor ala fin
![]() ![]() p.s. face bine si la cateii de-ti uda rotile pe unde o prind This post has been edited by dannygambino: 29 Jun 2014, 04:21 |
--------------------
dacia
solenza
2003 confort
|
|
naked19 |
![]()
|
o sa incerc varianta ta danny
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
|
|
naked19 |
![]()
|
dannygambino m-ai salvat
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
|
|
sorinnx2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 22 March 14 ![]() |
Se aplica pe masina ce a spus dannygambino ? Nu ataca vopseaua cumva sau ceva ?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
naked19 |
![]()
|
ce rau poate sa faca o apa cu putin piper? eu asa am rezolvat, nici o urma de fiare pe masinuta
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 09:49 |