[VAND] Daewoo tico, an 2000
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Daewoo tico, an 2000
mihai leu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 17 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1999
1310
- B 19 EIF mai este timp pana la fericire
|
|||
pedroo23 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 10 December 08 From: Bucuresti ![]() |
Întrebare: Ai zis ca nu o folosești ( neutilizate) din cauza mașinii de servici. Asta înseamnă că nu vei cumpăra alta pt ca va avea același soartă. De ce ai vrea sa păstrezi numerele degeaba? ( sa le plătești degeaba) sau vrei sa nu mai figureze la.politie ( în talon) pe numele tău?
|
--------------------
Megane
II - Combi
2004
|
|
mihai leu |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 17 March 06 ![]() |
exact, sa nu mai figureze in talon numele meu si rezerv numerele pentru eventualitatea in care la un moment dat o sa pot achizitiona alt automobil, cand nu o sa mai am masina de servici
![]() Penrtru a fi mai clar MASINA NU SE VINDE LA SAMSARI pentru ca nu renteaza nici pentru ei ca sa aibe profit ar trebui sa o cosmetizeze, deci ii costa masina nu este cosmetizata gen motor tipla curat etc. pretul se negociaza in limita bunului simt, sunt constient ca exista taxa de inmatriculare, dar stiu ce vand si nu ascund nici un defect sub o tona de chit etc... This post has been edited by mihai leu: 15 Jun 2014, 11:17 |
--------------------
Dacia 1999
1310
- B 19 EIF mai este timp pana la fericire
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mai e valabil?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 21:46 |