receiver digi, oare merge la un monitor
![]() ![]() ![]() |
receiver digi, oare merge la un monitor
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
doar money chanel
![]() toshiba? ![]() This post has been edited by adită: 11 Jul 2014, 11:13 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Scoti purecii de la tv.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(adită @ 11 Jul 2014, 12:01) imi pare rau..a fost cash ![]() nu tineam sa ma laud,tineam sa spun ca se vede super bine. si lg-ul chiar nu e varza.e mult peste philips si se bate cu samsung. cele mai misto sunt cele de la sony la calitatea imaginii. ![]() credeti-ma ca am luat la puricat multe televizoare ![]() Tu nu erai nenea ala deosebit de incantat de sunetul unui sistem 5.1 din plastic luat din supermarketul de electronice? |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ala se uita la televizoare Braille. Adica 3D.
This post has been edited by corbex: 11 Jul 2014, 11:47 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
N-are nevoie . La banii lui si-a luat secretara care-i povesteste live programu Tv.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 11 Jul 2014, 11:45) Tu nu erai nenea ala deosebit de incantat de sunetul unui sistem 5.1 din plastic luat din supermarketul de electronice? pai si tv tot din plastic e ![]() la banii astia ce vrei?din aur ![]() aia e...imi iau si eu ce pot....daca voi aveti sisteme de mii de euro bravo voua ![]() 11 Jul 2014, 13:40: QUOTE(AR-18-MOS @ 11 Jul 2014, 12:57) e o farama de adevar This post has been edited by adită: 11 Jul 2014, 13:40 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(adită @ 11 Jul 2014, 11:01) imi pare rau..a fost cash ![]() nu tineam sa ma laud,tineam sa spun ca se vede super bine. si lg-ul chiar nu e varza.e mult peste philips si se bate cu samsung. cele mai misto sunt cele de la sony la calitatea imaginii. ![]() credeti-ma ca am luat la puricat multe televizoare ![]() Poate LG tau are pumni ca altfel nu prea vad cum... ![]() |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 08:05 |