Parere Facultate
![]() ![]() ![]() |
Parere Facultate
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
CODE <html> <head> <title>UXE's first PHP page</title> </head> <body> <?php echo "<h1>Hello World!</h1>"; ?> </body> </html> A zis ca pentru el e suficient asta... This post has been edited by AR-18-MOS: 22 Jul 2014, 18:11 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.285 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE dar media ta nu mi se pare asa de mare. Intr-o tara in care jumatate din absolventii de liceu au picat bacu', iar marea majoritate din jumatatea care au luat bacu' au trecut cu note mici, o nota apropiata de 9 mi se pare decenta. This post has been edited by SiloS: 22 Jul 2014, 18:40 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
el compara cu mediile de cand era el elev...
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.285 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Inseamna ca nu stie cum e sa primesti complimente de la pitipoance: "Ce baiat destept esti! Tu stii sa scrii corect!"
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
Alydor |
![]()
|
Tu si eu inca am mai prins vremea cand se lua bacul cu nota mare si culmea, dupa ce terminai scoala generala mai stiam sa scriem si corect...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Eu am ales si nu regret o clipa, facultatea Transilvania. Am terminat EA. A fost singura universitate si facultate la care am depus dosarul, am intrat din prima, la stat. Trebuie sa recunosc ca nu m-am omorat foarte tare cu invatatul, nici in liceu, nici in facultate. Insa nu am fost nici cel mai prost din curtea scolii, media de admitere a fost in jur de 8,50.
Universitatea e ok, insa nu te astepta ca dupa ce iesi sa fi as. O sa ai o diploma si ceva mai multe cunostinte. Nu se pune accentul deloc pe practica, insa baga teorie ca la nebuni. Noua in anul III parca ne-a cerut sa facem 60 de ore de practica. Fix pix. Multe materii fara nicio legatura, doar sa iasa la numar creditele. Asa ca, sezi bland si traji o tuica. |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Alydor @ 22 Jul 2014, 20:20) Tu si eu inca am mai prins vremea cand se lua bacul cu nota mare si culmea, dupa ce terminai scoala generala mai stiam sa scriem si corect... Iar inaintea ta bacul se lua cu nota mica si intrebarea daca stii sa scrii corect nu indraznea sa o puna nimeni, ca nu rasarea in mintea nimanui! ![]() PS Admiterea la facultate, da, asta da cui! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Alydor |
![]()
|
nu indraznea sa o puna nimeni ca nu erau atatia analfabeti...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Zilele trecute am avut treaba la o insititutie publica. Langa mine era o proaspat absolventa de liceu care trebuia sa completeze un formular. La un moment dat a venit inocenta la functionara cu cardul ei de identitate in mana sa intrebe unde e trecut CNPul. Oare daca as fi intrebat-o de la ce vine abrevierea CNP ce mi-ar fi raspuns?
This post has been edited by radian: 22 Jul 2014, 23:08 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 14:06 |