Ambreaj cu bataie..., Am schimbat la reprezentanta Dacia kitul de ambreaj
![]() ![]() ![]() |
Ambreaj cu bataie..., Am schimbat la reprezentanta Dacia kitul de ambreaj
paulcatunescu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 17 July 14 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007
- MM 19 CAT
|
|||
madalin78 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 27 April 13 From: pitesti ![]() |
valeo e o firma suficient de buna ca sa nu ti faci probleme ...incepi prin verificarea jocului in cablu de ambreiaj
This post has been edited by madalin78: 17 Jul 2014, 22:19 |
--------------------
dacia
sport
1986
- ag ygi
|
|
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
du`te peste ei si i`ai de urechi ! atat timp cat ai montat kitul intr`un service ei trebuie sa`ti ofere garantie la lucrare, deci sa`ti demonteze din nou si sa`ti schimbe kitul cu altul pana il nimeresti pe cel bun
p.s: din cablu modifici doar cursa pedalei deci nu are treaba cu bataia |
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|
paulcatunescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 17 July 14 ![]() |
Cei de la Dacia spun acum, ca NU e ambreajul, ca dintr-o data, este selectorul de la cutia de viteze. Dar culmea, cu ambreajul vechi nu a facut asa..
Nici ei nu stiu despre ce este vorba acolo! Luni merg la OPC si ii dau in judecata! Cand au preluat masina in service, se face un deviz, iar pe acel deviz este scris ca masina este in regula.. |
--------------------
Dacia
Logan
2007
- MM 19 CAT
|
|
punktnet |
![]()
|
![]() Tehnic Group: Members Posts: 90 Joined: 27 September 09 ![]() |
Bataia se aude de la cablul de ambreiaj (pentru logan Euro3). Daca este modelul cu ambreiaj hidraulic, este altceva.
In caz ca ai cablu, zgomotul in general este generat de jocul cablului in orificiul de trecere din motor in habitaclu. Din pacate asta nu e vina vreunui mecanic, este mai mult o eroare de proiectare pt ca am auzit la foarte multe masini aceasta problema. |
--------------------
Dacia
Power
2022 Diesel Power
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:22 |