Schimbare pivoti SN, Pivoti SN - prindere?
![]() ![]() ![]() |
Schimbare pivoti SN, Pivoti SN - prindere?
nicus101 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 14 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
- B-55-NNB
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai parca are un surub de "impanare" a bratului pivotului, pe portfuzeta. Perpendicular pe axul pivotului. Se desface surubul si cade bascula (nu stiu daca inainte nu trebuie cumva demontata si bara antiruliu).
Eu parca asa mi-aduc aminte. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
valioglu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 ![]() |
klaus are dreptate. E mult mai simplu decat la berlina. Desfaci surubul de impanare, bara antiruliu (pe care o si departezi de brat) suruburile pivotului. Daca gaurile din bascula sunt ovalizate se inlocuieste bascula pt ca se vor deforma unghiurile directiei si rezistenta acesteia a scazut. Pivotul nu mai este presat si se poate schimba fara a demonta bascula.
This post has been edited by valioglu: 14 Oct 2005, 21:34 |
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
nicus101 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 14 October 05 ![]() |
QUOTE(valioglu @ 14 Oct 2005, 21:32) klaus are dreptate. E mult mai simplu decat la berlina. Desfaci surubul de impanare, bara antiruliu (pe care o si departezi de brat) suruburile pivotului. Daca gaurile din bascula sunt ovalizate se inlocuieste bascula pt ca se vor deforma unghiurile directiei si rezistenta acesteia a scazut. Pivotul nu mai este presat si se poate schimba fara a demonta bascula. Merci mult . Schimb pivotii in week-end(daca nu ploua:) ) , si acum ca mi-am facut idee de partea tehnica , am alt avant. |
--------------------
Dacia
SuperNova
- B-55-NNB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 11:31 |