ce imprimanta sa cumpar?, inkjet vs laser
![]() ![]() ![]() |
ce imprimanta sa cumpar?, inkjet vs laser
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Nu cred, ca pare om normal!...
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ausma grecule... Tir, diesel, CONIAC!
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
P-astea le diger (greu, da' reușesc). Numa' nu mă lua cu moldoveni isterici
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(Merced @ 5 Aug 2014, 23:38) Pai asa de casa, ca oricum in general o vei folosi la inceput si dupaia pot sa jur ca daca nu ai nevoie serioasa de una, adica sa scoti in interes de servici sau mai stiu eu ce, o sa o abandonezi, poti lua orice Canon/HP de pana in 300 de lei. Nu mai sunt la curent cu modelele actuale, dar mai mult ca sigur nu mai merge nimic incarcat. . io in locul tau nu as avea certitudini.....caz concret, canon mg2450, luat acu juma de an de la altex, pret 180 ron. merg cartusele reincarcate fara greturi, fara cartus de schimb... ca mai dai un reset, e alta mancare de peste. in concluzie, exprima-ti opinia ceva mai rezervat. ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
Tocmai am încărcat cu mânuța mea un cartuș CL41 pt o Pixmă MP 210. Cumperi kit de umplere (35 roni), dai 3 găuri
![]() This post has been edited by Markos: 7 Aug 2014, 21:46 Attached thumbnail(s) Kit2.jpg ( Size: 492.77k ) Number of downloads: 134 Kit1.jpg ( Size: 567.87k ) Number of downloads: 135 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mijto masa.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
QUOTE(adriano2br @ 2 Aug 2014, 11:07) Salut, nu am avut niciodata imprimanta, dar in momentul de fata am nevoie de una color si chiar nu stiu ce sa cumpar.Vreau sa printez imagini si am nevoie sa iasa cat mai clare cu toate detaliile, iar culorile sa fie cat mai aproape de original. Am inteles ca pentru imagini, sunt recomandate cele cu jet de cerneala(inkjet), dar nu stiu ce model. Am gasit pe cateva site-uri..dar e nasol ca nu pot sa vad si cateva foi scoase la acea imprimanta. Gasesc ce vreau eu pana in 400 ron ? eu zic asa...iti iei o imprimanta laser alb-negru, pe care o folosesti pentru chestii uzuale...si cu banii economisti, cand ai nevoie de poze, mergi intr-un loc special care imprima am avut vreo 7-8 imprimante pana acum, din diverse range-uri de pret si crede-ma ca e un deranj foarte mare...pozele nu o sa iasa veci ca alea developate sau imprimate in locuri profesioniste...imprimantele din comert care nu au preturi extraterestre sunt facute sa poti sa imprimi din cand in cand si cate o imagine mica, un text colorat, un grafic....in nici un caz sa imprimi poze...si in nici un caz la 400 lei...mai stiu persoane care si-au luat pentru poze si pe langa ca au fost dezamagiti de calitate, dupa 2 luni cand s-a terminat cartusul color, plangeau langa ea apoi ca si cost...e mai naspa decat pare...cartusele noi sunt scumpe, iar la reincarcare risti sa le infunzi, sau sa te murdaresti ![]() deci daca nu vrei sa le imprimi ca se le vinzi...eu zic sa mergi in locuri specializate. pentru acasa ajunge una laser alb-negru + scanner...altfel, strange cureaua serios ca la banii aia nu gasesti nimic...oricum, sub 1000 lei, nu gasesti nici una care sa te tina mai mult de 5, mai ales daca o folosesti mai des repet, e strict parerea mea...pana acum nu am detinut nici o imprimanta inkjet de care sa fiu multumit |
--------------------
-
-
-
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
de banii tai iti recomand sincer orice imprimanta sh laser: oki, hp, canon. Sunt ceva modele de lexmark si brother mai pacxatoase, deci sh nu le recomand. Dar un hp1022n este nemuritor, mic, si ieftin la cartuse.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
Markos |
![]()
|
La naiba, a ajuns un laserjet două bulioane
![]() Mai scump un toner original ![]() This post has been edited by Markos: 16 Aug 2014, 01:20 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
numai ca are un cartus de start de doar 500 pag. ...
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 21:11 |