Unde fac unghi fuga dacia 1310 in Damboita
![]() ![]() ![]() |
Unde fac unghi fuga dacia 1310 in Damboita
denisbossu |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 9 March 13 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2020
- DB-89-DNX
|
|||
ionutbrf |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 5 August 12 ![]() |
LA MORENI CEL MAI BUN . CU SCULE DIN 1900 CARE LE INTRECE PE CELE DIN 2014 0733384234
|
--------------------
dacia berlina li
dacia
2000
- ph-78-brf
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ai idee daca se baga si la aro?
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Din moment ce bieletele sunt reglabile, cred ca poti sa mergi la orice service.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
denisbossu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 9 March 13 ![]() |
Am fost la mai multe serviceuri ,care au programe computerizate pentru directie iar raspunsul lor a fost ca nu mai au programul de directie pentru dacia 1310
Mentionez ca am bielete reglabile,pivoti si bucsaraie noua ,trage un pic dreapta |
--------------------
Dacia
Logan
2020
- DB-89-DNX
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Eu am reglat directia acum cativa ani la iatsa in Pitesti si nu am bielete reglabile. Sunt aproape sigur ca nu te-ar refuza. Am fost recent cu dacia la ei. E posibil sa se bage si la aro.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Ar trebui sa aveti mai multa incredere in sculele, asa cum se spune mai sus 1900, pentru ca aia e adevarata meserie si rezultate pe masura. Bieletele reglabile, nu participa la reglarea unghiului de fuga, ci la cel de convergenta. Unghiul de fuga se regleaza din tirantii impingatori, dand bascula superioara mai in fata sau spate (cand trage in vre-o parte sau alta). Cele doua unghiuri (stanga-dreapta) trebuie sa fie egale (doua forte egale dar de sens opus, au rezultanta zero), ca sa nu traga in vre-o parte. Daca rotile se uzeaza la interior sau exterior, unghiul de convergenta e de vina (roti neparalele). Daca se uzeaza numai o roata, la interior sau exterior, unghiul de cadere e de vina, care la Dacie se regleaza din bascula, mutand gaurile pivotului, sau la presa, tragand lonjeronul. Unghiul de cadere, influienteaza si el, modul de a trage in vre-o parte, anuland sau amplificand pe cel de fuga. Daca unghiurile de fuga sunt egale si mari, masina merge drept, fara sa penduleze pe sosea, dar vireaza greu si dupa virare rotile revin violent la mersul inainte. Daca-s mici, e invers.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
marius1978 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.036 Joined: 27 December 10 From: I.L.Caragiale- Dambovita ![]() |
Cel mai bun e baiatul ala acolo dupa pod la Moreni la nr. de telefon pe care la scris @ionutbrf, am fost foarte multumit de fiecare data.
|
--------------------
Dacia
1300
1970
- DB-70-UAP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 18:54 |