Ce sa imi iau cu 10000? :)
![]() ![]() ![]() |
Ce sa imi iau cu 10000? :)
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
bateriasfintita |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 12 August 14 ![]() |
Pe de alta parte, cand e vba de orgoliu national, masinile astea pe care mi le-as putea permite cu 10000 cu ce sunt mai bune decat un Logan sau Sandero? Nu fac multi km pe an si-asa... Mai am un logan din 2006 si nu am avut probleme cu el inca, chiar deloc.
|
--------------------
naz
naz
naz
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Atunci ține-l.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
daca e diesel si te apropii de 120.000 pregateste-te de injectoare si pompa de injectie...
Baga combustibil in masina si de 10.000 de euro du-te si vezi lumea... Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 15 Aug 2014, 16:28 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
|
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(bateriasfintita @ 15 Aug 2014, 16:00) Pe de alta parte, cand e vba de orgoliu national, masinile astea pe care mi le-as putea permite cu 10000 cu ce sunt mai bune decat un Logan sau Sandero? Chestia e că-s cam mici pentru o "mașină de familie". Atât i20, cât și Rio. Bine, acum depinde și de mărimea familiei. This post has been edited by Markos: 15 Aug 2014, 19:08 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.218 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(bateriasfintita @ 12 Aug 2014, 18:23) As vrea sa imi iau o masina pentru familie care sa coste in jur a 10 000 de euro, noua. ... Pana acum am de ales intre Logan sau ... Alte optiuni mai stiti? ![]() ![]() La banii astia, insoara-te. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bateriasfintita |
![]()
|
Radem glumim, dar oare daca bag apa sfintita si in radiator ajuta cu ceva? o.O
Loganul il tin, sigur (e benzinar). Dar mai avem nevoie de o masina in 'famelie'. ![]() |
--------------------
naz
naz
naz
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
cu masinile e ca la insuratoare....... loterie......... indiferent de solutia aleasa tot timpul se vor gasi argumente pro si contra, si alte solutii mai bune decat ce ai ales tu in final!
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bateriasfintita |
![]()
|
kato - da... cel mai tare imi plac prietenii care dupa ce ti-ai luat ceva, orice, tin neaparat sa te invete ca nu stiu unde era mai ieftin.
![]() |
--------------------
naz
naz
naz
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
O întrebare se poate? Unde ți-ai sfințit bateria?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
La Sfântul Rombat cel Nou. Vrei o programare???
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Recomand Mănăstirea Caranda Maxima.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.218 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Dubios; nea corbex nu-si mai aduce aminte ce-ai aia "baterie" (h2o + vin).
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(cdadan @ 15 Aug 2014, 13:23) Da, stiu. Romanul se uda tot la curulet cand vede un VW sau Audi sehaj ca nou. PS: tata are de la munca un Hyundai Accent diesel. Are 270 000 de km (pe bord, real dracu stie) si merge de rupe. Pisa solenza oricand, care are jumatate din kilometraj. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Iulikk @ 17 Aug 2014, 17:24) Da, stiu. Romanul se uda tot la curulet cand vede un VW sau Audi sehaj ca nou. PS: tata are de la munca un Hyundai Accent diesel. Are 270 000 de km (pe bord, real dracu stie) si merge de rupe. Pisa solenza oricand, care are jumatate din kilometraj. Sau unii breau prea mult ca sa nu isi dea seama. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
stimabile holly battery. Masina noua = bani aruncati aiurea pe fereastra (daca nu faci bani cu ea); in mod special daca iti da prin cap sa o vinzi dupa 2-3 ani.
personal vorbind, nu mai iau Dacie (noua) cat oi mai trai. Am o problema personala cu departamentul de relatii clienti al dacia ... Eu m-as orienta pe un sh de incredere, care fie il iei din Romania fie ti-l procuri personal din tari mai civilizate (a se citi nemtia). Daca nu te tin bateriile (sfinte sau nu) sa te duci personal in nemtia dupa ea, mai bine cauti una gata inmatriculata in Romania. Exclus targ auto si anunturi nerulat in romania recent adus de prin Oiropa ... Hai mult success. Suma respectelor de la unul care s-a fript cu dacia ... |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 14:34 |