Anunt, ciobanesc german pierdut Piata Iancului
![]() ![]() ![]() |
Anunt, ciobanesc german pierdut Piata Iancului
BX_master |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 27 July 03 From: Lyon-FR ![]() |
Attached thumbnail(s) cosmo1.jpg ( Size: 8.74k ) Number of downloads: 38 cosmo2.jpg ( Size: 24.4k ) Number of downloads: 60 cosmo3.jpg ( Size: 39.08k ) Number of downloads: 54 |
||
-------------------- We tried to assemble a useful collection of tips and ideas to help our fellow Citroënthusiasts to get the most out of their cars while keeping the dreaded repair costs at bay.
|
|||
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine printati niste A4 cu poza lui si puneti in zona, bineneteles cu recompensa ca sa se simta stimulat romanu' ca aftfel deh costa faptele bune...
Si nu ar fi rau ca in weekend sa va imprastiati la targurile de animale ca poate saracu' a fost gasit de un "binevoitor" gata sa stoarca niste bani nemunciti! Bafta multa!!!! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
BX_master |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 27 July 03 From: Lyon-FR ![]() |
Multumesc pentru raspuns.
Am incercat deja cu afise, cu poza, si pina acum n-a dat nici un rezultat. Nu stiu unde ar putea sa-l mai caute, in afara de cabinetele veterinare din zona. Si targurile de animale cred ca sint doar duminica, la Obor - cel putin in zona asta - deci va trebui sa mai asteptam. Oricum, multumesc pentru sfat. |
-------------------- We tried to assemble a useful collection of tips and ideas to help our fellow Citroënthusiasts to get the most out of their cars while keeping the dreaded repair costs at bay.
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai sunt la Obor din cate stiu eu de anu trecut.S-au mutat in parcul de la Dna Ghica..intrarea e aproape de pod.
Bafta!!! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Incercati mai bine la aia care aduna cainii de pe strada (ecarisaj parca se numeste). Cel mai bine le dati lor o poza si o "mica atentie" cu rugamintea de a va suna daca intalnesc catelu. Succes.
PS intr-adevar, targul de caini nu mai e la obor, ci la D. Ghica. |
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
E idealista rau propunerea ta. Chiar daca gasesti o masina de higheri (desi ma indoiesc) tu crezi ca brutele alea se vor sinchisi de problema sau vor bea "atentia" ?
Mai bine ar fi de aflat unde duc ciinii vagabonzi si facut un drum acolo. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Pe nenorocitii de hingheri ii gasiti spre iesirea din bucuresti spre autostrada Soarelui, Th Paladi parca se numeste.
Te duci, vezi custile si daca e acolo, semnezi si il iei. Am patit eu asa cu cateaua blocului. Vezi ca nu merge cu spaga. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:38 |