priectoarele de ceata nu mai functioneaza
![]() ![]() ![]() |
priectoarele de ceata nu mai functioneaza
ovisanu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 19 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
nu am inca
nu am inca
- nu am inca
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa pui in voltmetru pe contactele in care infigi becul de la proiector ai incercat? Un ohmmetru pe piciarele becului? Sa dai niste bobirnace releului, care se mai poate intepeni? cite cutii ai sub capota de n-o gasesti pe aia cu sigurante?
This post has been edited by corbex: 17 Jun 2013, 10:30 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
Nu cumparati becuri ieftine la care le joaca soclul !!!
"Defectiunea", nu exista.. becul este de vina. |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
gangara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 882 Joined: 30 October 07 ![]() |
in prima instanta. Deschide capota, deschide cutia de relee de langa baterie, stai afara, cu mana dreapta pune pozitiile apoi proiectoarele, iar cu mana stanga atingi releul maro si mic din coltul stanga sus a cutiei. In felul acesta macar vezi daca releul primeste comanda sau nu. Daca primeste el clantane si mai mult ca sigur il si vei auzi , nu este necesar sa il atingi.
|
--------------------
Renault
Megane
2011/E2
- rosii
|
|
Attilla |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 17 July 14 ![]() |
nu stiu daca mai e valabil dar:
patit acelasi lucru, ambele proiectoare de ceata moarte dintr-odata. verificat sigurantele din interior: nimic, toate erau functionale verificat releu de putere de sub capote: nimic, mergea si asta am zis ca s-au busit ambele becuri, posibil din cauza socului de la ceva gropi. ok, am desfacut un bec de la un proiector l-am verificat direct pe baterie, se aprindea deci nu e de acolo. si apoi am descoperit buba: la Sandero traseul de alimentare este asa: de la baterie trece prinsigurantele de putere de sub capote si prin releu de acolo, apoi intra in cutia de sigurante din interior si de aici pana la faruri sau proiectoare trece si prin blocul de lumini, adic aprin maneta de unde se comanda farurile/proiectoarele cum am descoperit asta: am desfacut capacele din jurul volanului, am scos blocul de lumini din mufe si am vazut ca unul dintre firele de contact era rupt. problema cauzata de un fir prea scurt, folosit in timp (rasuciri repetate) ale butonului de faruri/proiectoare: s-a rupt din lipitura prea rigida. Rezolvare: am "lungit" firul si l-am relipit cu letconul ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2008 Laureate
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:50 |