Voineasa
![]() ![]() ![]() |
Voineasa
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Intre timp am aflat ca la hotel Lotru (cica 2 stele), este 610.000/pers/zi cu papica inclusa (cica 300.000). Are cineva idee cum arata acest hotel (pe afara am vazut in poze, dar nu stiu inauntru) :roll:
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Acu' vreo 5 ani era cat de cat OK (pt. 2 stele). Am stat o noapte, ca eram in trecere.
Apa calda cu program, camere micute, 2 paturi + 2 fotolii + 1 masuta, baia curatica. Acum, nu mai stiu! |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
Ov |
![]()
|
aha, e un inceput, thx
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Am fost in weekend pe acolo. Sunt si o gramada de pensiuni care ofera cazare/masa la preturi mai mici ca la hotel. Despre nivelul preturilor nu pot sa-ti dau amanunte, ca am stat la cineva cunoscut....
Drumul e f. bun. Daca ajungi acolo, merita si o Vidra-Obarsia Lotrului (iti recomand pastravul de la Obarsie). |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Probabil ca acum camerele au mai crescut, deh...au trecut niste ani!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
SYL |
![]()
|
||
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Din cate stiu eu Hotelul Lotru e cel mai tare din Vioneasa; cel putin asa era acum vreo 12 ani cand am fost eu in tabara la Voineasa, si dupa o noapte in cara am stat in nu stiu ce hotel cu caldura cam putina (tabara era de iarna) si fara apa cala, ne-am mutat in Lotru unde era caldura, apa calda.... |
||
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|||
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar de drumul pana acolo ce stiti ?Cum se prezinta ?
Si eu fac un drum la sfarsitul lui iulie in zona si eram interesat. |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
ALOOOOOOOOOOOOOO!
Aveti un topic diferit cu drumul asta! GATA!!! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am insistat ( vazusem faza cu drum de nota 9 ) dar la starea drumurilor se spune ca drumul este blocat intre 9 si 17.00 pentru repararea peretelui stancos.
Credeam ca are cineva date actuale nu trebuia sa sari asa pe mine :oops: M-am speriat si am pus pe cineva sa dea niste telefoane si intr-adevar este inchis in acel interval orar dar exista drum ocolitor - ocol doar de vreo 5-6 km. |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Un update despre statiune, pt. cei interesati.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:28 |