Impreza WRX SW 2002, ...si Ignis Sport 2004
![]() ![]() |
Impreza WRX SW 2002, ...si Ignis Sport 2004
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Nu uitati de anaf va rog.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.467 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Unde ai domiciliul. Nu stiu daca e regula generala, dar eu am reusit sa trimit pe cineva sa depuna cererea, apoi sa plateasca (dureaza cateva zile pana "calculeaza") fara imputernicire si fara sa fie proprietarul masinii. Merita sa incerci un telefon. In cazul meu argumentul a fost ca "e suma mica".
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Procură notarială, ori merge mama, ori mai bine o firmă specializată. Durează o zi, două până îți calculează taxa... apoi vreo două până intră în baza de date a poliției. Se pot grăbi lucrurile cu o șpa... taxă aferentă. Eu parcă am dat un milion.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
QUOTE(Muttley @ 11 Nov 2015, 17:40) Nu ma pricep, nu cunosc terminologia. Cat dureaza de la prima infatisare la finante, unde le cer sa-mi ia banii pe taxa de mediu, si pana-mi dau aia tot ce-mi trebuie? NT. Ce platesti tu acum nu se poate recupera. Daca intrebi pt stift, 5 ani. This post has been edited by hitman1234: 11 Nov 2015, 19:05 |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.467 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
El vrea sa le ceara sa-i ia banii, nu sa-i dea
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Mi se pare atat de nefiresc incat am anulat din prima acest scenariu. Banuiesc ca pe loc. Pe loc la luat, 5 ani la dat.
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Aoleu, cata semantica.
Era un fel de-a spune ca le dau vreo 2000e fix damboulea, da' ei ma pun s-astept vreo 3 zile (4 conf vizavi) ca sa mi-i ia si sa ma lase s-o-nmatriculez odata. Iar eu ma grabesc. Nu prea ma prind ce ziceti in ultimele 2 posturi, da' spaga nu dau. O data-n viata am dat, unui urolog la care am ajuns cu pile, cand voia o piatra sa-mi iasa din rinichiul stang, iar Regina Maricica ma chema la control dupa 5 zile. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
St |
![]()
|
Fara spaga.
Suna-i pe aia de la ANAF - NT si spune-le sa-ti dea sa vorbesti cu cineva de la biroul care se ocupa de timbru de mediu. Le expui problema (ca esti in alt judet, departe de NT, amarat, job, etc) si ii intrebi si cate zile dureaza pana iti dau decizia. Dupa ce ai decizia poti sa platesti. Eu asa am facut in alt judet si au acceptat sa mearga altcineva, chiar fara procura. Era masina noua, dar nu cred sa aiba importanta. Daca vrei ca altcineva sa mearga in locul tau si la politie, atunci nu cred ca merge fara sa faci procura. Numerele de la anaf NT 0233. 233.204 si 0314. 039.160 This post has been edited by St: 11 Nov 2015, 22:03 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
Muttley |
![]()
|
Asta cu taxa inteleg ca-i de durata. O zi sau doua pentru politie, sa spun c-ar merge.
Mersi, am sa fac cum zici. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
St |
![]()
|
In cazul meu mi-au dat hartia in baza careia am platit in 4 zile lucratoare. La politie ar trebui sa-ti dea in aceeasi zi, mai ales daca vrei nr la rand.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
E spaga legala, am primit chitanta. Nu inteleg unde te grabesti. Chiar asta speculeaza statul, pe cei care ar da si bani ca sa se bage cat mai in fata cozii. Eu m-am grabit pentru ca fiecare zi nelucrata ma costa 50 de euro. Am iesit chiar ieftin. Vrei repede, apelezi la firma specializata. Daca te implici singur, va dura o saptamana cel putin.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.701 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Confirm pentru TM.
De joi (depunerea documentatiei) pana miercuri cand am primit decizia si facut plata a durat pentru o suma mica (~70 euro). Nu cred sa conteze suma, totusi. Edit: l-am intrebat pe nenea de ce dureaza asa mult. Foloseste un alt calculator decat cel de pe site-ul anaf? Raspunsul a fost ca nu, tot pe ala, dar ca documentatia dureaza mai mult... This post has been edited by psychoo: 12 Nov 2015, 08:10 |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Muttley |
![]()
|
Atunci am sa ma duc luni la Anaf, depun actele, si ma-ntorc pentru decizie si plata.
psychoo, cat dureaza la TM intre momentu' platii si ce spune vizavi, adica "intrarea in baza de date a politiei"? vav, nu insista, nu apelez nici la firme nici la familie. Un telefon tot dau totusi. Edit: zic doamnele amabile de la NT ca depui azi, platesti maine. Intre plata si "apare la politie" nu se stie. Am sa ma duc personal. This post has been edited by Muttley: 12 Nov 2015, 08:52 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.701 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Cu politia am avut si eu probleme in sensul ca dupa ce am efectuat plata la anaf m-am dus direct la politie pentru inmatriculare, iar a doua zi nu erau gata numerele din cauza bazei de date a politiei.
La TM au nevoie de o zi de procesare. Daca faci ca mine si depui actele in aceeasi zi o sa ai un drum in plus, ca in momentul in care mergi sa ridici numerele se trezeste si ametitul ala si pune de inca o comanda sau ce dzeu noteaza el acolo... |
--------------------
Ford
Focus
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Muttley |
![]()
|
O data ma duc. Sper sa ma limitez la 3 zile lucratoare pierdute.
Craciunul si revelionul le fac la birou ^^ Cand am inmatriculat Dacia pe numele meu si Swiftul stiu c-a mers destul de ok treaba. Ce nu retin in schimb e cat a durat, ca eram in concediu de vara si nu m-a deranjat. Aflu acum mai clar. 12 Nov 2015, 12:35: Inc-o-ntrebare va rog, ca sa nu ma uit ca vitelu' blajin la ea in ziua fericita... De unde iau suporti de numere? Nu vreau sa arate-n vreun fel anume sau sa scrie ceva anume pe ei, vreau DOAR sa fie de calitate. Carrefour, magazin de piese auto, magazin onlain? Mersi This post has been edited by Muttley: 12 Nov 2015, 11:35 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Prinse direct, nituri, suruburi, banda dublu adeziva... Nu a avut suporti de numere?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Muttley |
![]()
|
Cel de pe fata e mic, italienii au alt format.
Cel de pe spate e degeaba, era prins numarul cu dublu-adeziva de el. As vrea suporti normali totusi, unde baza din spate se prinde-n suruburi, iar rama care tine numarul se clipseaza pe baza... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.860 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Eu le-am fixat cu pop-nituri sau cu suruburi daca masina avea gauri dedicate pentru suruburi.
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Muttley |
![]()
|
Exclus suruburi, nu vreau sa gauresc numerele. Nu-ntrebati de ce, ca nu stiu.
Suprafata de sprijin in fata e cam mica, posibil format special pentru tarile cu placute mici, deci dublu-adeziva pica. FeOTddQ.jpg ( Size: 129.58k ) Number of downloads: 521 Suporti de calitate. Idei? In ultima instanta ma duc si cumpar de la Subaru. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
psychoo |
![]()
|
Eu am luat de la auchan dar nu sunt incantat de ei si nu ii recomand. Deci nu lua acel mahazin ca o recomandare, dimpotriva
![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Doo shoroafe în prinderile corespondente de pe bară și bandă dublu adezivă. Se ezistă și shoroafe albe, speciale pentru plăcuțele de înmatriculare.
Eu urăsc suporții de numere ![]() LE > înainte de orice, formezi curbura plăcuței față, ca să și stea frumos, apoi o prinzi definitiv cu bandă și shoroafe ![]() This post has been edited by dr_mKe: 12 Nov 2015, 12:26 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Muttley |
![]()
|
Sunt niste poze p-aici cu suruburile albe. Grotesc. Doftorake, prefer sa cred ca erai pe Smecta cand ai scris.
Altii vad ca-si vopsesc conturul numarului cu alb. Duamne... Si TOTI spun ca suportii-s ingrozitor de urati. Oi fi eu mai defect rupandu-mi-se de aspectu' suportilor. Concluzia - suporti vor fi, numa' d-al naibii. Probabil Subaru ![]() Problema (falsa si inchipuita) rezolvata! 12 Nov 2015, 14:15: Edit: ba nu aveai dop, tu chiar ai suruburi colorate pe numere ![]() Mi se pare cea mai gay faza, sa te preocupe felu-n care arata numaru' de inmatriculare... This post has been edited by Muttley: 12 Nov 2015, 13:15 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
hitman1234 |
![]()
|
Ai grija cum il prinzi sa nu-l suga turbina
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
|
|
Muttley |
![]()
|
Mucics, n-are legatura.
Hitman, turbina-i cat lamaia, n-ai vazut? Aia de dci e cat portocala. This post has been edited by Muttley: 12 Nov 2015, 13:26 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Muttley |
![]()
|
Stift:
- ulei nou si smecher in cutie; - roti urate; - filtru de ulei nou, ala vechi nu-mi placea, si din cauza lui mi-am luat WRX. IMAG4804.jpg ( Size: 1.08mb ) Number of downloads: 460 Stiu, n-am mai cenzurat. Sugar: - filtru de benzina nou (cel vechi ori era de fabrica, ori mosu-si lua doar piese originale); - fixat scut cutie; - schimbat placutele spate. Aici e de povestit. Deci GIZAS! Cum sa schimbi un set de placute (stg+dr) in 5 minute??? Crecacu putin skill de ginecolog le schimbi si fara sa scoti roata! Prea tare masina asta. Apoi, placutele, conf cod, sunt de fabrica. Deci km reali. Apoi, frana de mana e d-aia interna, pe tambur. Si cam atat; - simulare jante pe 19 (perspectiva e de vina). Btw, mi-a atras atentia colocatara, am masina argintie si jante haurii. CD-uri cu manele-mi lipsesc; - matza. IMAG4810.jpg ( Size: 503.03k ) Number of downloads: 481 IMAG4806.jpg ( Size: 1002.53k ) Number of downloads: 484 IMAG4805.jpg ( Size: 807.9k ) Number of downloads: 482 Stiftu' e bun de drum spre obtinerea numerelor, Sugarul e bun sa iasa-n strada imediat ce-i pun numere pe el. Fara doctori! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Deci, sistemul este de acum1000 de ani.
Daca nu vopsesti parasocul ala din spate, esti fraieruț. Masina arata foarte ok in rest. This post has been edited by dr_mKe: 14 Nov 2015, 18:01 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 20:50 |