DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ploua prin trapa :), HELP :)

micutu82
post 18 Oct 2005, 21:09
Post #1

Membru

Group: Members

Am si eu o dacie din 94. Am la ea trapa d-aia sus pe plafon deasupra soferului. Dacia o am de 2 ani si timp de 1 an n-am avut nici o prob. De cateva luni mi-au tras tiganii de ea mad.gif si s-a deformat nitel. De atunci ploua in masina printre trapa si caroserie. MI-a dat intai mecanicul pe afara cu niste...solutie neagra ca si siliconul dar nu m-a ajutat cu nimica. Apoi am dat eu cu silicon sanitar si tot nimica. Zilele trecute, sambata mai exact cand a plouat am fost la electrician sa-mi schimb panoul de sigurante si mi-a spus sa-mi iau mastic de aeroterma. Am gasit asa ceva...sub forma de niste fasii de cca 20-30 cm si are o consistenta ca si plastelina. Una din intrebarile mele ar fi cum se pune asta? Astazi m-am intalnit cu mecaniul meu si mi-a spus ca exista mastic si la tub..cum este siliconul si cica ar fi mai bun..ca ala pe fasii trebuie scoasa trapa si pus intre trapa si caroserie ca o garnitura. Acum...nu stiu ce solutie sa aleg... Sper ca ma puteti ajuta voi cool.gif

--------------------
Dacia Solenza Scala 2004 - 123135
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ov
post 19 Oct 2005, 08:36
Post #2

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori
From: Bucuresti

du-te la un service care sa-ti dea garantie pe lucrare si comunica-le ca daca se vede mastic/silicon/orice borsind pe dupa garnitura, ii bati !

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th May 2025 - 21:41
Forum Renault