Skoda Octavia 3, Primul meu Diesel
![]() ![]() |
Skoda Octavia 3, Primul meu Diesel
balanel |
![]()
|
||
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu prea-s la curent cu noua Fabie. Dar cu prima generatie am mers chiar foarte mult. Nu poti compara cum sta in scaunul de la sofer in aia si cum stai in scaunul ala "ergonomic" fara suport lateral din Logan. Cel putin din primul Logan... Se pot vedea aici motoarele de la primele doua generatii de Fabia.
Ma refer strict la cat de lunga e lista fata de Dacia la care le numeri pe degetele de la o mana... Ca or fi de generatie mai veche decat pe Audi si VW, nu contest. Am observat si eu un declin in ceea ce priveste finisajul, la modelele lor considerate mai ieftine. Chiar recent m-am invartit intr-un mall in jurul unei Rapid si se vede ca au taiat destul de multe. Cum amintea si un coleg mai devreme, care nu stie mare lucru da' vorbeste sa se afle in treaba, de Octavia Tour. Diferenta intre Octavia 1 si Tour, care s-a fabricat dupa ce aparuse si O2, e ca dintre Cielo coreean si ala romanesc. Sa vedem daca stie colegu' la ce ma refer... Eu nu am adus Yeti in discutie, sincer sa fiu nici nu prea-mi place, as lua un Duster inainte sa iau Yeti, cu siguranta. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Discutia asta imi aduce aminte de un dialog purtat cu o cunostinta posesoare de Tico....vroia sa-si ia un Tucson si imi povestea el ca e asa ca e pe dincolo ....ce sa vezi, super masina !!! Il felicit si ne despartim....dupa o perioada de timp ma intalnesc cu el si il intreb "si cum merge Tucsonu"? Raspuns: "aaa pai nu l-am mai luat, am fost la test draiv siiii...e mare frate, e si puturos ....ma inteleg mai bine cu Tico"........
ON, azi mi-a intrat regenerarea PDF chiar in poarta, a trebuit sa mai dau o tura via Lidl si cu ocazia asta am luat si niste bere, cam penal... Am inteles ca daca o intrerupi de 10 ori se fte filtrul ?! This post has been edited by mariusd4: 19 Sep 2014, 11:15 |
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
2007/2010/2014/2012/2019
- B 112 ... "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Da' de cate basca mea de ori iti intra pe luna?
O solutie ar fi (banui) sa mergi ceva mai turat dupa ce-ti trece oloiul de 80-90 de grade. Asta in cazul in care au pastrat si aici ecranul ala in CB. Daca ai merge mai mult extern, nici n-ai sti ca ai DPF. Dar tu banui ca o folosesti preponderent urban, nu? |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai regimul de mers urban e tocmai motivul atator regenerari.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Tehnic nu e nici o problema sa puna cutie aftamata pe Dacie.
Pe Duster stiu ca exista in varianta 2,0l benzinara. Se zvonea ca au facut studiu si nu au destui clienti pentru asta pe piata noastra. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(Markos @ 19 Sep 2014, 11:20) n-o fi platit-o... ![]() 'condu-o de parca ai furat-o' - sfat desprins de pe briskoda. trebuie turata ca sa scapi de pacostea cu filtrul. ai DSG? LE: btw, mai are 'meniul secret' la climatronic? This post has been edited by Han Solo: 19 Sep 2014, 13:36 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 19 Sep 2014, 12:23) Da' de cate basca mea de ori iti intra pe luna? O solutie ar fi (banui) sa mergi ceva mai turat dupa ce-ti trece oloiul de 80-90 de grade. Asta in cazul in care au pastrat si aici ecranul ala in CB. Daca ai merge mai mult extern, nici n-ai sti ca ai DPF. Dar tu banui ca o folosesti preponderent urban, nu? Pai in 2 saptamani, 900 km din care vre-o 400 km doar in Bucuresti a intrat a doua oara in regenerare. Astept sa-i fac rodajul si o sa mai cresc turatiile putin. <span class='edit'>19 Sep 2014, 16:05:</span> Han Solo, am citit pe undeva ca exista meniul ala da nu am avut timp sa-mi bat capul cu el....ajuta la ceva ? ....nu am DSG ... This post has been edited by mariusd4: 19 Sep 2014, 15:06 |
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Meniul ala (daca mai exista) iti ofera niste informatii mai detaliate fara sa ai nevoie de software de diagnosticare. De exemplu, poti afla: temperatura exacta a lichidului de racire, presiunea din instalatia de climatizare, temperaturile raportate de diversi senzori ai climatronicului, tensiunea bateriei etc.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
m3st_tce |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
QUOTE(Merced @ 19 Sep 2014, 10:44) Am observat si eu un declin in ceea ce priveste finisajul, la modelele lor considerate mai ieftine. Chiar recent m-am invartit intr-un mall in jurul unei Rapid si se vede ca au taiat destul de multe. Probabil era un Active (ca al meu). Pai ce poti sa vezi daca interiorul e totul negru si anost? Insa sa stii ca finisajele (nu design-ul!) sunt OK. |
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|
centurion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.043 Joined: 8 September 12 ![]() |
QUOTE(balanel @ 19 Sep 2014, 10:58) Are cutie automata DSG, atat la diesel, cat si la benzina! Gainarii astia de la Dacia nu-s in stare de 15 ani sa ofere o cutie automata pentru piata noastra! Si cat costa o masina (facuta pentru a fi ieftina) cu cutie DSG pe ambele tipuri de motorizari? S-a meritat pentru Skoda diversitatea asta? Eu cred ca Dacia si-a facut analize/calcule ca sa vada daca renteaza sau nu ca sa puna cutie automata pe modelele sale. Ca avea doar Renault cutii automate pe care sa le puna pe Dacia. Dar ma gandesc la faptul ca ei au tras concluzia ca nu renteaza. Si astfel, cu mai putina diversitate, vand foarte bine. Cu maxim de profit. Cred ca nu e rau deloc cum au gandit. This post has been edited by centurion: 19 Sep 2014, 16:47 |
--------------------
-
-
-
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(centurion @ 19 Sep 2014, 16:45) in mod cert http://uk.reuters.com/article/2014/03/17/u...EA2G0WM20140317 QUOTE The top Czech exporter and bellwether of the economy also said it would pay out more than half of its after-tax profit of 455 million euros (£381.02 million) to its German shareholder. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.495 Joined: 21 April 07 ![]() |
Pt un oras ca Bucuresti ideal ar fi un motor mai mic, daca se poate fara dpf...cert este ca urmatoarea nu va mai avea asa ceva...cu tsi ul ma impacam mai bine, plus ca la consum mare smecherie nu este cu 2.0 tdi in oras.
Cred ca ideal ar fi inca o masina din clasa mica, eu asa am de gand sa fac...in 4 luni m am cam saturat de tdi. Daca mi as lua una ca a ta, in oras nu as merge cu ea...doar in concedii, plimbari, etc |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
mariusd4 |
![]()
|
De curand am descoperit ca daca nu esti grabit, poti face "avere"....
Attached thumbnail(s) 20141003_114259_1_.jpg ( Size: 1.9mb ) Number of downloads: 665 |
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.192 Joined: 4 August 07 ![]() |
Frumoasa masina, s-o conduci cu placere. Si eu eram indragostit de Octavia 2 prin 2007, chiar m-am uitat vreo 2 ani dupa ea cand mi-am luat Megane.
|
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
75AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 23 March 14 From: Constanta ![]() |
Sa vezi cand cade volanta ce avere faci...
|
--------------------
Renault
Fluence
2013 Privilege,Clio 3 2007
- ex 99AIM
|
|
mariusd4 |
![]()
|
75AIM cand cade volanta ? Vinde-ne si noua secretul....
|
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
Iar incepeti?
Lasati omul in pace sa se bucure de masina sau va e voua ciude ca scoate consumuri mai bune decat voi? Nu puteti dormi noaptea bine ca si-a luat omul Octavia ci nu Fluence? |
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
///GHOST |
![]()
|
![]() I love my FluFlu Group: Members Posts: 72 Joined: 10 July 13 ![]() |
Felicitari pentru masina, si pentru consum
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2013 dci Dynamique
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
mariusd4 |
![]()
|
///GHOST, 5 ani ma bucur "garantat" si inainte de termen am sa predau riscul altui utilizator de covrig
![]() cdadan, n-am avut bani de "masina"... imi plac conservele carora le pica "volanta", sunt masochist oare ?! This post has been edited by mariusd4: 5 Oct 2014, 21:22 |
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Absolut!
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mariusd4 @ 5 Oct 2014, 20:46) Imi trebuie si mie un ecran d-asta pe Leguma. Ca altfel sub 6.9 nu imi indica. Si aia numai pentru putin timp. ![]() Tot vad Octavii pe strada din ce in ce mai multe. Si Rapid din ce in ce mai putine comparativ cu Octavii. Se pare ca s-au prins oamenii cum sta treaba cu cele 2 modele. Imi place la nebunie interiorul bej. ![]() Sa te bucuri de ea. ![]() P.S. Cand pica volanta? Mai repede ca la un Flatulence 1.6dci? |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Nu cade volanta,dar nici bine nu-i motorului, oricum pun pariu ca e drum la venire de la munte ceva, prea e optimista treaba..
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
mariusd4 |
![]()
|
Plecare din Gura Humorului, nu prea am urcat-coborat pt ca imediat ce iesi din zona este drum plan. Secretul a fost viteza, nu m-am grabit, in localitati 50-56km/k - tr 5 cu un instant de 2-3 si in afara localitatii 110 max.
|
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Masina frumoasa sa te bucuri de ea cati mai multi km fara reparatii . Si eu am una aceias motorizare, culoarea la fel ceva diferente la configurare , interiorul este pe negru am avut bej la Megane si este destul de greu de intretinut.
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
mariusd4 |
![]()
|
Multam Teo si eu iti doersc sa te bucuri de masinuta ta. Ai cutie DSG sau manuala ?
|
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Cutie manuala
This post has been edited by s_j_teo: 15 Oct 2014, 16:00 |
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:02 |