Skoda Octavia 3, Primul meu Diesel
![]() ![]() |
Skoda Octavia 3, Primul meu Diesel
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Am sunat: dar nu am gasit Generali sediu central doar parteneri.
Am nevoie de autorizatie de reparatie de la politie si PV-ul semnat si de vinovat. In principiu am discutat cu cineva de la Brady : au acolo si constatator Generali si imi dau si masina la schimb. Ok, s-a rezolvat cu militia, bizonul a primit o amenda colosala de 210 lei pe PV si militianu' cica "i-am mai dat 10 milioane ca n-a avut RCA"....da daa. Am obtinut PV-ul in care ala recunoaste senin ca a intrat ca boul in mine, un RCA inutil intocmit in ziua accidentului, copie buletin si permis... Probabil ca bizonul se va mai alege si cu un proces pt. recuperarea cheltuielilor cu service-ul,...probabil. Maine am programare la Brady la constatare, revin.... This post has been edited by mariusd4: 3 Sep 2015, 16:22 |
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
2007/2010/2014/2012/2019
- B 112 ... "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Ai semnat "ca primarul" sau te-ai uitat la ora/data trecute în PV?
Să nu te trezești cu surprize ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu am semnat nimic in afara de declaratie . Ora si data sunt ok.
This post has been edited by mariusd4: 4 Sep 2015, 07:00 |
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
mariusd4 |
![]()
|
Intrebare : Generali (firma de casco) il va da in judecata pe ala ca sa-si recupereze prejudiciul sau se multumesc cu iau de la mine ?
Parca nu l-as lasa sa scape doar cu 210 lei amenda.... This post has been edited by mariusd4: 8 Sep 2015, 07:36 |
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
In mod normal il dau in judecata. Cel mai probabil insa, avand in vedere cum merg lucrurile la noi, pana isi reciperaza prejudiciul de la ala s-ar putea sa-ti mareasca polita la anul. Ar trebui sa ii intrebi pe cei de la Casco. Tu nu ai ce sa mai iei de la el dupa ce ai deschis dosarul de dauna, se presupune ca asigurarea te va indestula pe tine in locul lui. Daca vroiai sa il arzi si-ti dadea mana sa stai cu masina lovita cateva luni sau un an ori chiar mai bine, il chemai tu in judecata, sau ii faceai plangere penala pentru distrugere.
Acum ma gandesc ca ai putea sa incerci si la Fondul de Despagubire a Victimelor Strazii, avand in vedere ca autorul e cunoscut si ai si PV de la politie. This post has been edited by b06fcn: 8 Sep 2015, 07:49 |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
mariusd4 |
![]()
|
Nu ma intereseaza daca se mareste polita, asta e, am si fransiza pe care o platesc tot eu ca vinovatul nu are RCA, dar vreau sa sufere si el ca data viitoare sa nu mai circule fara RCA sau macar sa se gandeasca de 2 ori inainte.
|
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Poti incerca sa il dai in judecata pentru franciza respectiva...desi e cam ciudat, mai ales ca se presupune ca il va da firma de asigurari in judecata...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
mariusd4 |
![]()
|
Am sa ma interesez la Generali sa vedem care sunt pasii de urmat. Daca il actioneaza ei in judecata eu nu mai fac nimic.
This post has been edited by mariusd4: 8 Sep 2015, 08:57 |
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.172 Joined: 13 October 06 ![]() |
De ce ai vrea sa te legi la cap cand o vei rezolva oricum pe casco, n-are sens. In 2 saptamani e reparata masina, hartiile-s facute si te poti bucura din nou de masina.
Viata e scurta, n-are rost sa-ti consumi timpul si energia ca sa indrepti ce de fapt ? Oricum individul a sfeclit-o. Ca mergea ilegal cred ca stia si el si patronul cu "haudi". Beleaua e la el in curte momentan. Il dau aia de la asigurari in judecata, nu-l dau, oricum i-a intrat morcovul. Iti dai seama ca e si el destul de amarat. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
mariusd4 |
![]()
|
Nici o o rezolvare cu Fondul de Despagubire......ia uite ce ma pune sa declar :
" Prin semnarea prezentei „Cereri de despagubire”, cunoscand sanctiunile prevazute de art. 292 Cod penal privind „Falsul in declaratii”, declar pe proprie raspundere urmatoarele: la data producerii accidentului de circulatie nu aveam nicio polita de asigurare valabila care sa acopere prejudiciul pt. care solicit despagubiri (cum ar fi: asigurarea vehiculului pentru avarii si furt - asa numita asigurare CASCO- sau asigurare pt. alte bunuri avariate, pt. imobil/locuinta, asigurare de sanatate, etc.); nu am primit despagubiri de la nicio persoana fizica sau juridica si nu am incheiat niciun acord privind repararea prejudiciului pentru care solicit despagubiri; in situatia in care am solutionat sau voi solutiona cazul prin intelegere directa cu persoana vinovata de producerea accidentului sau cu alte persoane, ma oblig sa anunt Fondul in acest sens. Declar, de asemenea, ca sunt de acord ca Fondul de protectie a victimelor strazii sa solicite date de la orice persoane fizice sau juridice si dau incuviintare acestor persoane sa furnizeze informatiile solicitate, in legatura cu existenta unor astfel de contracte de asigurare, despagubiri, intelegeri, impacari etc." This post has been edited by mariusd4: 8 Sep 2015, 12:30 |
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Fondul de despagubire e pentru oamenii care nu au casco si sunt loviti de un autoturism fara RCA valabil.
Practic acel fond actioneaza ca un fel de RCA al vinovatului. Daca ai casco, evident, trebuie sa repari prin ei si nu te mai intereseaza alte discutii. Nefiind culpa ta cea cauzatoare de accident, nu ar trebui sa te taxeze la polita urmatoare. Daca totusi vor sa te taxeze, mai sunt si alti asiguratori si poti face casco la ei. Bafta. |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
mariusd4 |
![]()
|
Voi vedea, norocul meu pana la urma e ca am incheiat CASCO pe inca 1 an dinainte cu 1 luna sa expire asta.
Apropos, exista cumva posibilitatea sa inchei Casco pe mai multi ani ? Si tot o chestie legata de noroc, marti ma suna tipa de la Generali care a facut constatarea ca "bara spate (zgariata) nu este trecuta de militian pe autorizatia de reparatie si nu va fi reparata decat local (bonus Brady)" si ca daca vreau sa iau autorizatia sa merg cu ea la militie sa adauge si bara spate. Sun eu la militie intreb de domnu' care mi-a facut dosaru, dupa ce m-a luat 5 min ca Autorizatia nu se mai modifica (dom'le ati facut constatarea pe intuneric, zic eu) imi spune sa vin in 1h la el ca pleaca in concediu 3 sapt. Sa mori tu, tre sa plec din Piata Presei, sa ajung in Militari la Brady si sa ma intorc pe Calea Grivitei in 1H ? ... am facut 1h si un sfert...mi-a modificat Autorizatia si...astept raspunsul Generali. Toate bune, |
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
Macione |
![]()
|
Membru cu RS Group: Members Posts: 820 Joined: 17 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate, daca esti corect 100% in tara asta, mori de foame.
|
--------------------
Nissan
Renault CLIO/RS
Nissan Xtrail Tekna 2015 , Juke Nismo RS 2016
- B 169 RRS
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pentru ce nu e scris pe autorizatie se face reconstatare de catre asigurator...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
mariusd4 |
![]()
|
Macar am aflat de la Generali ca il vor actiona pe ala in civil pentru recuperarea cheltuielilor. Poate va invata ceva din evenimentul asta si nu ne va mai numi "romani spurcati".
11 Sep 2015, 09:45: R19/16v, nu s-a facut reconstatare, pe poze e evident ca si bara este zgariata dar pe acte.... io nu-l inteleg pe militian, frate, e noapte nu ai si tu o lanterna ceva sa faci constatarea ? Ma intreba pe mine... This post has been edited by mariusd4: 11 Sep 2015, 08:45 |
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Synyster @ 3 Sep 2015, 11:20) Vrei sa aiba de munca politistii de la accidente usoare? Cand mi-am gasit masina atinsa in parcare m-am dus la accidente usoare, in Pantelimon, sa imi dea dovada in ideea ca daca ma opreste politia pana ajung la Casco sa nu comenteze, sau sa nu se duca la politie ala care a comis-o si sa declare cine stie ce. Acolo era un politist afara, rasturnat intr-un scaun, fumand o tigara. M-a intrebat ce vreau, i-am zis ca am casco si el m-a trimis la plimbare zicand ca daca am casco el nu sta sa completeze aiurea hartii. Cand l-am intrebat ce fac daca ma opreste vreun coleg de-al lui, mi-a zis "spune-i domne ca tocmai ai gasit-o asa si te duci la Casco". Asa ca amiabila le convine de minune, scapa de o munca. Daca ar functiona cum trebuie firmele de asigurari ar fi ok si cu amiabila, dar la cat de neserioase sunt, profita de treaba asta cu fel de fel de tertipuri ca sa amane platile, sau chiar sa nu mai despagubesca Amiabiala tocmai de aia a fost inventata, sa-i scape de munca, si pe tine de stat la coada. Daca gasesti masina lovita in parcare si te duci la un casco serios, te trimite la politie, nu ti-o repara fara dovada de la politie. Exista posibiliatea sa lovesti tu pe cineva si apoi sa declari sa ai gasit-o lovita in parcare. Tiriac nu-ti schimba nici macar o oglinda daca nu ai amiabila sau dovada de la politie. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Ei, sa nu exageram. Am avut la Clio casco la tiriac, am vopsit integral pe casco masina pentru zgarieturi diverse, adunate din parcari...si facute de altii nu de mine. Nu au comentat nimic, au platit 2000 de euro reparatia la reprezentanta fara sa umblu pentru constatari la politie sau alte nebunii
This post has been edited by Synyster: 11 Sep 2015, 08:56 |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tribunul @ 11 Sep 2015, 08:50) Daca gasesti masina lovita in parcare si te duci la un casco serios, te trimite la politie, nu ti-o repara fara dovada de la politie. Exista posibiliatea sa lovesti tu pe cineva si apoi sa declari sa ai gasit-o lovita in parcare. Tiriac nu-ti schimba nici macar o oglinda daca nu ai amiabila sau dovada de la politie. nenea tiriac se ocupa cu reperat masini, mai nou? daca vorbesti de allianz tiriac, mai bine te duci tu sa vezi ce repara/ ce cer, ca sa nu te ia lumea la bascalie pe forum. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Gogutza am asigurare casco la ei de peste 10 ani, la 2 masini consecutive.
Recent mi-a luat unul oglinda din vina lui, am facut amiabila si am reparat (inlocuit) oglinda pe asigurarea mea. Mi-a explicat clar ... daca nu aveam amiabila, nu-mi inlocuiau oglinda, doar daca aveam hartiuta de la politie. 11 Sep 2015, 10:30: QUOTE(Synyster @ 11 Sep 2015, 09:55) Ei, sa nu exageram. Am avut la Clio casco la tiriac, am vopsit integral pe casco masina pentru zgarieturi diverse, adunate din parcari...si facute de altii nu de mine. Nu au comentat nimic, au platit 2000 de euro reparatia la reprezentanta fara sa umblu pentru constatari la politie sau alte nebunii Nu zgarieturi, e vorba de daune care ar putea fi produse in urma unei coliziuni. La zgarieturi nu comenteaza. This post has been edited by tribunul: 11 Sep 2015, 09:30 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
gogutza sau nu, eu am schimbat oglinda fara nimic de la nimeni, ce sa zic, se mai uita si la om, masina, soare, vant etc.
mai studiaza. This post has been edited by b76bgaarh: 11 Sep 2015, 09:33 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
tribunul |
![]()
|
Mai sunt si exceptii, doar nu suntem toti la fel, unii sunt "mai" superiori .... eu am reprodus observatiile facute de constatator.
Patania cu oglinda s-a intamplat pe 1 mai. Daca vrei iti dau nr. de telefon al constatatorului, are locatia in spatele expozitiei de la piata presei libere, pe langa facultatea romano-americana. This post has been edited by tribunul: 11 Sep 2015, 09:41 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
b76bgaarh |
![]()
|
nu mai vine odata masina aia, ca atitudinea da pe afara.
1 mai, marfa, ale mele fura dupa. This post has been edited by b76bgaarh: 11 Sep 2015, 09:50 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
tribunul |
![]()
|
O sa-ti dau un pm.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tribunul @ 11 Sep 2015, 09:27) Recent mi-a luat unul oglinda din vina lui, am facut amiabila si am reparat (inlocuit) oglinda pe asigurarea mea. Mi-a explicat clar ... daca nu aveam amiabila, nu-mi inlocuiau oglinda, doar daca aveam hartiuta de la politie. Ar fi fost ilegal in cazul descris de tine, si pentru ei sa inlocuiasca si pentru service sa-ti repare masina. Dar daca o gasesti in parcare si nici macar nu stii daca oglinda a fost lovita de o masina sau un pieton, atunci e ok. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
mariusd4 |
![]()
|
QUOTE(mariusd4 @ 2 Sep 2015, 23:30) Noutati, din pacate neplacute : In seara asta am trait o mare neplacere, un bizon cu Iveco fara permis la el, fara buletin, RCA expirat de o luna, masina plimbata pe la 10 firme, mi-a facut zob toata partea stanga. Motivul ? Nu m-a vazut cand a schimbat banda si a intrat in mine. Intrebare : Care reprezentanta ar fi mai potrivita sa repare masina pe CASCO?! Daune: Aripa fata atinsa, usa fata zob, este afectata si structura, abia se inchide, fata usa spate, aripa spate, bara spate atinsa, janta + cauciuc, oglinda sparta, prag infundat ... Ceva sfaturi, ce acte imi mai trebuie de la politie ?! Toate bune, Marius Gata, tractorul afuma din nou strazile Bucurestiului. Reparatia a iesit bine din punctul meu de vedere si totusi am o observatie, ba frate iti dau peste 10.000 de lei pe reparatie, rezultatul e bun dar mi-au lasat un cheder care nu se mai aseaza bine pe usa. .... mureau daca investeu si ei 50 de lei ca sa fie clientul 100% multumit ?! Romanisme....rezultatul il gasiti atasat. This post has been edited by mariusd4: 30 Sep 2015, 12:26 Attached thumbnail(s) rsz_20150929_163842.jpg ( Size: 658.5k ) Number of downloads: 245 rsz_20150929_163848.jpg ( Size: 667.35k ) Number of downloads: 259 |
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Sunt eu cu capul, sau e cam coaja de portocala (sau valurita)?
![]() In fine, bine ca s-a rezolvat. Cat despre cheder, din cate stiu, nu conteaza atat de mult cand repara pe asigurare. Din punctul lor de vedere tu nu ai dat nimic, ce pretentii vrei sa ai? |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
mariusd4 |
![]()
|
Nu este coaja de portocala, se reflecta pata de pe asfalt, vopseaua este identica cu cea de fabrica adica la fel de proasta. Am dat cu o carpa sa curat urmele de scotch si a lasat deja zgarieturi fine.
Eu as fi dat de la mine un cheder doar ca sa plece clientul multumit... This post has been edited by mariusd4: 30 Sep 2015, 12:48 |
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Stiu ce zici, dar din punctul lor de vedere, tu esti cam pomanagiu, atat timp cat nu platesti din buzunar. Oricat de gresit ar parea.
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pomanagiul ala nu plateste polita CASCO cu care s-a reparat masina? Sau imi scapa mie ceva?
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:30 |