Imi scartaie volanul, de vreo 2 zile...
![]() ![]() ![]() |
Imi scartaie volanul, de vreo 2 zile...
alexandrudicu |
![]()
|
||
![]() Membru ocazional Group: Members Posts: 109 Joined: 1 August 05 From: Medias ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Rapsodie
- SB -xx-xxx
|
|||
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Incearca sa dai un search ... sigur gasesti ceva
http://www.daciaclub.ro/viewtopic.php?t=59 http://www.daciaclub.ro/viewtopic.php?t=1323 |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
alexandrudicu |
![]()
|
![]() Membru ocazional Group: Members Posts: 109 Joined: 1 August 05 From: Medias ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Rapsodie
- SB -xx-xxx
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
si la mine scartaia, am rezolvat punand ulei cu o seringa in locul unde axul volanului patrunde in podeaua masinii (e o bucsa acolo). singura problema e ca trebuie sa repeti "operatiunea" la cateva luni. Am inteles ca daca vrei sa te tina mai mult trebuie sa demontezi si sa pui vaselina.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
zerillos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 24 September 05 ![]() |
am si eu problema asta. nu vreau sa desfac nimic. am niste ulei de mecanisme fine. pun ulei sau vaselina? eu ziceam sa pun ulei ca sa intre mai usor in bucsa de langa podea si eventual sus in masca de plastic de sub volan (am desfacut si parca e si acolo un fel de bucsa).....dar cineva a zis ca nu....vaselina e mai buna.....voi ce ziceti?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 8V
2000
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
da
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
zerillos |
![]()
|
ce inseamna da?.... sa pun ulei banuiesc...
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 8V
2000
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
analizezi optiunile de la sa zicem
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=6674 si decizi care se potriveste mai bine dorintei si experientei tale in metodologii DIY. Cu considerentul vaselina se pune cu desfacere bucsa de trecere. Hotararea deci iti apartine. Deci Da. Tu decizi la ce se refera Da... ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
zerillos |
![]()
|
DA ...am inteles.....DA ....e ok.....DA' sa vad ce fac !!!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 8V
2000
|
|
zerillos |
![]()
|
eu am rezolvat. am pus vaselina jos la bucsa de langa podea si undeva mai sus pe ax sub masca de bord unde se prinde de celalalt ax (nu stiu cum se cheama) .... nu mai scartaie.....e ok.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 8V
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 19:57 |