Stat Islamic, Irak și Levant
![]() ![]() ![]() |
Stat Islamic, Irak și Levant
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
O chestie pare evidenta, psihopatii stiau exact cine se ocupa de continutul editorial, mai exact 4 ziaristi/caricaturisti, fiindca pe astia i-au lichidat cu prioritate.
Evident este si faptul ca acea revista a lezat o anumita minoritate. Daca o anumita publicatie ar insista cu caricaturi in care ar fi prezentata mama lu' Gigel Popescu de pe b-ul Muncii, in ipostaze indecente, iar tu ai fi Gigel Popescu de pe b-dul Muncii, cu siguranta nu ti-ar pica bine. Dar de aici pana la ce s-a ajuns, e cale lunga. Problema putea fi transata si in alte moduri, parerea mea. Democratic: scoti in strada o mie sau un milion de musulmani, pichetezi redactia, dai foc in mod simbolic unor exemplare din revista, incerci sa opresti activitatea jurnalistilor prin actiuni in instanta. Golanesc: urmaresti individual cei 4 ziaristi si le aplici o crectie cu necesar semnificativ de spitalizare, poate le vine mintea la cap. Scoti 100 de musulmani in strada, mergi la redactie si o redecorezi, mergi la tipografie, devastezi ceva si p-acolo, te bagi peste cei care asigura distributia, pichetezi chioscurile de ziare. Fundamentalist: lichidezi cei 4 ziaristi. This post has been edited by cdadan: 8 Jan 2015, 11:56 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@Liviu:
Eu râdeam de apa și pământul Iuliei. Și-i "dădeam" dreptate. This post has been edited by DragosP: 8 Jan 2015, 11:54 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
amandoi tomna ne-am exercitat dreptul.
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 8 Jan 2015, 11:52) Așa o fi. Și ce dacă au fost milioane de morți? N-au fost miloane de morți și-n țările comuniste, din 1918 și apoi 1945 încoa? N-au fost miloane de morți (în total, ca efecte de după...) în urma bombelor nucleare aruncate de americani? Și? N-au fost milioane de creștini morți, de-a lungul istoriei, pentru Hristos? Și? Se face mișto la greu de creștinism. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
e abject pentru ca pui problema holocaustului numai din perspectiva evreilor si a banilor.
LE: cu alte cuvinte, e coada la facutul misto de holocaust. da' nah, nimeni nu indrazneste din motivele astea. This post has been edited by Han Solo: 8 Jan 2015, 11:58 |
--------------------
White Star
Titanic
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE Daca vorbesti de rau holocaustul (si poti sa faci asta), suporti rigorile legii locale. Simplu. Cat timp esti pe teritoriul unei tari trebuie sa respecti legile de acolo. Deci legea o ia inaintea libertatii de exprimare. Atunci si in cazul asta s-ar impune o lege ca n-ar fi prima. Caricaturile postate pe ici, colea mi se par de toata jena. Ceva asemanator mai intilneai prin WC-urile publice. Posibil ca textul insotitor sa le fi ridicat valoarea. Desigur e absurd sa omori niste oameni pentru asa ceva dar se pare ca s-au gasit citiva. Si unii si altii si-au atins tinta. Radicalizarea societatii occidentale si a celei islamice. Nashpa ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 8 Jan 2015, 11:58) e abject pentru ca pui problema holocaustului numai din perspectiva evreilor si a banilor. LE: cu alte cuvinte, e coada la facutul misto de holocaust. da' nah, nimeni nu indrazneste din motivele astea. Nu, ideea e alta: că unele lucruri sunt tabu (pe motiv de "abject") iar altele nu. Nefiind, în fapt, nici o diferență. Decât că unii pot să impună tabuurile respective, alții nu vor/pot. L.E. "Libertate de expresie" în condițiile legii, normal. ![]() This post has been edited by DragosP: 8 Jan 2015, 12:05 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
http://www.bogdanstoica.ro/
O opinie.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Pai daca imi dai voie sa critic,lasa-ma sa critic asa cum stiu eu. Daca-s prost si atat pot, e doar problema mea. Ce te fwte pe tine grija de cat ma duce pe mine capul?
Iar comparatia "omul cu tricouri care jigneste populatia in fata" si o caricatura intr-un ziar obscur este o mare diferenta. Ai aruncat un ochi pe "rubrica lui Ovi" de pe TNR? Ala trebuia sa fie de mult tras in teapa cinform unor opinii de pe aici. This post has been edited by Liviu: 8 Jan 2015, 12:18 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
http://www.independent.co.uk/voices/commen...cy-9963334.html
QUOTE No one has a right to be protected from ideas they don’t like In a globalised world, where ideas can be distributed from Paris to Fallujah in real-time, we can no longer protect people from ideas they do not like, even if we wanted to. We cannot but help insult the religious. Our way of life is an insult. Should gay couples not Instagram their wedding in case it insults those wed to religious orthodoxy? Should atheists hold their tongue to avoid insulting religious prophets? Do I have to be polite to the English Defence League or the vile Al Muhajiroun? Take a step back. There is no way way you can avoid offending those who wish to develop a global caliphate. Onisnuiti-va cu gandul ca stilul nostru de viata (homosexuali, femei emancipate) reprezinta o insulta adusa sefului al mare din cartea cu multe pagini. E ciocnirea intre o civilizatie care a inventat tehnologia si una care are inca probleme in a o intelege evolutia sociala (ziarele satirice sunt un concept specific unei societati "din viitor" pentru inapoiatii aia). Cum sa interzici glumele la adresa profetului, cand exista fb, instagram, twitter pe care oricine poate scrie orice? |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 8 Jan 2015, 12:58) LE: cu alte cuvinte, e coada la facutul misto de holocaust. da' nah, nimeni nu indrazneste din motivele astea. Cata vreme dai o lege care practic sfideaza fix principiile libertatii de expresie, "cu dedicatie speciala" pentru un anumit grup inevitabil vor aparea persoane care se vor simti nedreptatite de "avantajele" altora. Dpmdv "legalizarea" asta e contraproductiva ca fiind generatoare de resentimente inutile. Cam ce s-a inteles de exemplu din toata tevatura facuta de MCA pe tema "Bjoza-legionarul"? QUOTE(Cosstel @ 8 Jan 2015, 12:59) Este inevitabila, mai devreme sau mai tarziu. Toleranta extrema in fata radicalismului se transforma, natural, in intoleranta. Depinde cat de extrema va fi la randul sau aceasta intoleranta. |
--------------------
No
Reno
|
|
Han Solo |
![]()
|
amalgamarea holocaustului cu celelalte orori ale istoriei e ceva mai greu de facut, daca depasim un pic taramul aglutinarilor grosiere:
- diacronic, e mult mai apropiata de noi. putem vorbi de o oarecare sincronicitate simbolica a holocaustului, perpetuata cultural. in ziua de azi, nemtii nu-si dau voie ei insisi sa-si fluture steagurile, cu mici exceptii, de ziua nationala sau cand castiga campionatul mondial sau eurovisionul, in esenta. - geografic, este in inima europei. asociat la primul criteriu, picteaza o incalcare a valorilor contemporane cele mai profunde pe care ne incantam ca ne bazam continentul, si interpeleaza la nivel individual. wessies sunt autentic oripilati de insistenta ossies ca germania de est nu are nicio vina. - etnic, a fost extrem de clar definita. nu a existat niciun fel de scapare. cand calaii sunt din cadrul aceluiasi grup, intra in joc niste mecanisme de apartenenta si optiune la urma urmei, iar ei sunt produsul unui construct socio-cultural comun. aici evreii n-au avut nicio vina si nicio sansa. in plus, exista si coerenta. in franta nu e interzis sa faci misto doar de holocaustul evreiesc. si cel armean este la fel de bine protejat legal. si armenii sunt evrei cu bani? |
--------------------
White Star
Titanic
|
Garett |
![]()
|
Daca legea respectiva ar fi aplicabila doar in Germania argumentatia ta ar fi valabila.
Dar cata vreme legea exista cam in toate tarile civilizate este inevitabila invocarea teoriei conspiratiei "populatiei privilegiate"... La nemtii din fosta Germanie de Vest e altceva, aia au fost educati de mici in spiritul culpabilitatii, in Est prima doar comunismul. This post has been edited by Garett: 8 Jan 2015, 12:25 |
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 8 Jan 2015, 12:14) Nu citesc chiar orice. Și nu, eu nu-s de acord cu trasul nimănui în țeapă sau mai știu eu ce. Unde e aia cu "libertatea mea se termină acolo unde deranjez pe celălalt"? Sau se aplică doar când ne referim la "libertățile" ce credem că ni se cuvin? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
pe mine nationalistii ma deranjeaza. harta pe care o ai la avatar ma calca pe sistem, pentru ca as vota cu doua maini impotriva unirii cu moldovenii.
libertatea ta inceteaza pentru ca ma deranjezi? |
--------------------
White Star
Titanic
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(DragosP @ 8 Jan 2015, 11:26) Nu citesc chiar orice. Unde e aia cu "libertatea mea se termină acolo unde deranjez pe celălalt"? Sau se aplică doar când ne referim la "libertățile" ce credem că ni se cuvin? Poate ca r fi timpul sa iti expandezi orizonturile cunoasterii ... zic si eu. La faza cu deranjatul, o intinzi cam tare. A deranja pe cineva (in viziunea mea) e sa incerc sa iti controlez tie actiunile, modul de gandire, viata. Dar de la exprimatul liber al ORICAREI IDEI si pana la a impune cuiva acele idei, e cale lunga. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Garett |
![]()
|
@Han Solo:
Ai Kalasnikov? Alegi sa-ti "exprimi opiniile" cu el? Nu! Deci faci diferenta intre a te simti deranjat de opiniile cuiva si a-i da in cap pentru ca te simti deranjat de opiniile cuiva. This post has been edited by Garett: 8 Jan 2015, 12:30 |
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 8 Jan 2015, 13:28) pe mine nationalistii ma deranjeaza. harta pe care o ai la avatar ma calca pe sistem, pentru ca as vota cu doua maini impotriva unirii cu moldovenii. libertatea ta inceteaza pentru ca ma deranjezi? DragosP, fata din avatarul tau nu poarta burqa. Cred ca asta deranjeaza sigur pe cineva. |
--------------------
...
..
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Din avalanșa de comentarii iscate de acest tragic eveniment, unul singur mi-a atras atentia și m-a făcut să-mi pun niște semne de întrebare:
"Cum se face ca atunci cand ironizam un musulman este libertate de exprimare, dar atunci cand ironizam un evreu este antisemitism?" |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
La ce s-a ajuns cu discutia..Este f clar ca nu prea suntem in acord unii cu altii..Toti oamenii de pe planeta.Si din cauza asta se intampla astfel de nenorociri..Pt ca fiecare individ considera libertatea intr-un mod subiectiv..D-aia trebuie legiferata clar si fara interpretari..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 14:16 |