Ce titlu m-a șocat astăzi, Dă click AICI sa ramâi prost!
![]() ![]() ![]() |
Ce titlu m-a șocat astăzi, Dă click AICI sa ramâi prost!
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(DragosP @ 1 Oct 2014, 10:56) Nici nu e un lucru rău, da' culmea, nici măcar nu-i prea multă ambiguitate câtă vreme e credință și smerenie. Cata vreme credinta nu-i un motor, un ghid si un cenzor al actiunii banale, cotidiene, sociale a individului, personal cred ca este o forma elaborata de egoism. Dupa mine este sinonima cu a actiona dupa principiul Cred in Dumnezeu, vreau sa ma mantuiesc, dar nu-mi pasa daca celalalt merge pe calea cea buna ori nu ori de efectele actiunilor mele fata de semenul meu, ori de actiunile altora fata de ceilalti. Si nici nu-mi pasa de ceea ce fac ei, nu ma implic, nu judec, nu condamn si nu indrept eu, caci nu-s eu judecatorul, iar judecatorul suprem si singurul autentic este Dumnezeu. Frumoasa maniera asta a prea multora dintre ortodocsi (mireni, preoti si ierarhi, deopotriva) de a se spala pe maini, fix in stilul consacrat al lui Pillat din Pont! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
N-am facut ma nici o gluma, am zis doar adevarul.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(dacis @ 1 Oct 2014, 11:15) Si nici nu-mi pasa de ceea ce fac ei, nu ma implic, nu judec, nu condamn si nu indrept eu, caci nu-s eu judecatorul, iar judecatorul suprem si singurul autentic este Dumnezeu. Ba togma că_ca_creștin tre' să-ți pese. Ca_căldicel, nu, e valabil ce zici tu, cred. ![]() QUOTE Frumoasa maniera asta a prea multora dintre ortodocsi (mireni, preoti si ierarhi, deopotriva) de a se spala pe maini, fix in stilul consacrat al lui Pillat din Pont! La preoți și ierarhi cre' că e de discutat.La mireni... Asta e. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Dragosel e popa sa inteleg?
![]() |
--------------------
**
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Nu. E profesor de franceza.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
dacis |
![]()
|
Titlu a la Val Vâlcu in DCNews: Bombă anti-Iohannis în Parlament: pierde și când câștigă
Cugetari din putsele gandirii lui Valcu: "Juriștii ACL susțin că nu e posibil ca procesul [lui Iohannis] să se finalizeze înainte de turul doi, că așa curg termenele etc. Ok, dar dacă pierde, în 2015? Asta e, ghinionul Justiției și al Integrității, Iohannis stă bine-mersi până la capătul mandatului!" Sa mai aud pe vreunul ca se burzuluieste cand io sustin ca aia dinspre partea PSD-ului au cel mult un neuron caruia ii asigura protectie maxima, sa nu se surmeneze cumva saracul de la prea multa folosire! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Nu se mai aplica imunitatea? Pe bune acum, din cate mi-ai explicat, cat esti presedinte ai un 'get out of jail free card'. vezi tu dupa.
deci, baga cum e la iohannis, daca apuca sa fie ales. LE: in 100 words or less ![]() This post has been edited by Han Solo: 1 Oct 2014, 19:31 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
luck33ro |
![]()
|
Eu cred ca topicul asta incurajeaza presa asta de 2 bani de fapt...
![]() |
--------------------
**
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Deci daca o sa castige in 2014 poate candida linistit si in 2019.
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
„Va fi președinte cel care va fi liber!”™
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ceilalti sint inscrisi la coada catre Rahova. Doar Ponta va fi liber. El e liber tot timpul. In 2019 constitutia va fi deja modificata si i se va prelungi mandatul de la sine, sine die, in calitate de Parinte al Patriei. Isi va adauga la nume suplimentul de Vaza Banga.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
Varza Branza. fii protocronist, ce dracu'!?!
This post has been edited by Han Solo: 3 Oct 2014, 10:20 |
--------------------
White Star
Titanic
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
site-ul Antena 3:
ȘOCANT! I-a crescut un CARTOF în VAGIN! Cum a fost posibil Sincer nu ma intereseaza, mai interesant ar fi de aflat cum de le-a crescut alora de la Antena 3 o balega in loc de creier. Site-ul Realitatea : Uită de centrală: cum să te încălzești iarna cu 2 lei pe zi! Sper doar ca n-o sa le treaca multor moroni prin cap la iarna sa aplice metoda, altfel o sa aiba mult de furca pompierii. Probabil ca moronii de la Realitatea nici nu stiu sa caute pe Youtube, altfel ar fi vazut ca un nene a calculat ca ar fi nevoie intr-o zi de vreo doua mii de lumanari, si nu de 4 ca in link-ul pus de ei. This post has been edited by Ake: 3 Oct 2014, 16:44 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Luminarea e decorul, caldura vine de sus.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
ANUNTUL facut de Andreea Balan in urma cu putin timp! Vezi ce decizie a luat artista!
luni voi lansa noul meu videoclip SUPER SOAKER! Fiti pe faza! This post has been edited by paul_p: 3 Oct 2014, 18:24 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Cautand ceva info despre starea lui Bianchi, am dat si de site-uri de sport din .ro
![]() QUOTE SCENE HORROR la MP al Japoniei! Jules Bianchi si-a facut praf masina dupa ce a derapat! http://www.sport.ro/formula-1/scene-horror...nconstient.html QUOTE Imagini groaznice la Suzuka... http://www.prosport.ro/alte-sporturi/auto-...ezului-13365554 Cine plm ii roaga sa scrie altceva decat fotbal, ca e clar ca habar n-au de altceva? |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
DragosP |
![]()
|
"ANUNȚUL CARE VA ȘOCA TOATĂ ROMÂNIA!"
Din evzet. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Titluri de genul, marca sport.ro O mizerie de presa, bine le facea giovani
![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
de pe gsp
O blondă celebră e din nou liberă pe piață! "Să nu fie așa dotat pentru că doare!" Aviz amatorilor! ar trebui sa-l felicit pe autorul titlului, m-a bine dispus ![]() deja sint optimist, ma calific pentru a intra in gratiile blondei ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
”Înalt, brunet și cu ochii verzi dacă se poate”.
Daca corespunzi da-i bataie.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
luck33ro |
![]()
|
A uitat sa mentioneze tarifele madama Trasca....
![]() |
--------------------
**
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
Bai ! voi sinteti ... cu capul ?
![]() Pe viitor ma voi rezuma doar la titlu ![]() Par destul de inalt, cu oaresce ingaduinta pot zice ca am ochii verzi dar sigur nu sint brunet ![]() Asa ca passs. |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:50 |