Ce titlu m-a șocat astăzi, Dă click AICI sa ramâi prost!
![]() ![]() ![]() |
Ce titlu m-a șocat astăzi, Dă click AICI sa ramâi prost!
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
La mine mosii si iepurasii n-au mai venit de prin clasa a V-a, dar nuieluse nu am primit pentru ca am fost intotdeauna foarte cuminte
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Patriarhul Daniel a vorbit despre aur și argint în predica de Crăciun
Atata au priceput producatorii de scuipat din presa. Sa le iau goana dupa clickuri in p***. Trecand peste cat de drag imi e patriarhul, mesajul de Craciun a fost unul de bun simt. |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
kog |
![]()
|
Astazi va lovesc cu doua titluri:
Arsenal găsit în afumătoarea unui bărbat din Brusturi. Ce s-a întâmplat miercuri în sat Decat ca "arsenalul"(doua cartuse si un proiectil de 100mm ramase din razboi) nu a fost gasit in afumatoare printre sunci, carnati si table de slanina, ci intr-o groapa sapata in curte pentru o viitoare afumatoare. In sat nu s-a intamplat nimic miercuri, ci in aceeasi comuna dar in alt sat. Au gasit si acolo un adevarat "arsenal" alcatuit din 2(doua) proiectile tot din razboi. Nici vorba de interlopi sau braconieri ![]() Satul în care ai nevoie de o operație chirurgicală pentru a putea supraviețui Alt titlu pus de-amboulea. De supravietuit, supravietiueste toata lumea, nu e sub apa sa trebuiasca sa iti transplanteze branhii de peste. Atata doar ca toti locuitorii sunt obligati sa isi scoata apendicele ca sa nu crape din cauza unei EVENTUALE apendicite, spitalul cel mai apropiat fiind la mare distanta. |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kog |
![]()
|
Crucea nu are cumva baza mai lunga? Cam dublul unui brat? Toti lobotomizatii sunt "jurnalisti" pe net.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.976 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
E bn așa
![]() |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
kog |
![]()
|
Putin, donație impresionantă pentru Kim Jong-un. Nord-coreenii nu vor mai muri de foame
Rusia a donat 50.000 tone de grau adica aproximativ douazeci de garnituri de tren. Incepand de luna viitoare in Coreea de Nord vor fi puse in practica programe de combatere a obezitatii din cauza exceselor alimentare pe care le fac cetatenii. |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Si ciuruitu a aplicat doua programe din astea
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Hal de "știre". Mai ales ținând cont de scorul de la pauza.
Screenshot_2019_03_23_19_45_43_396_org.mozilla.firefox.png ( Size: 759.17k ) Number of downloads: 255 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
kog |
![]()
|
De pe stirile protv:
Ce amenzi riscam sa primim atunci cand suntem opriti de politie Noaptea mintii. |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
kog |
![]()
|
Cum au fost salvate cele 16 statui care impodobeau turla catedralei de la Notre Dame
A sa nu credeti ca au coborat pompierii cu ele in spate. s-au le-a ridicat vreo super drona. Au fost demontate acum ceva vreme pentru restaurare. Din acelasi cicul ar putea fi si: Cum a scapat kog dintr-un accident auto groaznic petrecut la cativa pasi de casa sa. Era in pat si dormea in plm. Iar masina era in garaj. |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Merced |
![]()
|
Sulina, orașul din Deltă transformat în ruină. “Bangladeshul arată mai bine”
De la emisiuni de genu' asta ma astept la titluri mai inteligente. Compari un orasel cu o tara. Hai sa-l compari cu Dhaka, capitala Bangladesh-ului. Dupa cum se vede pe acolo in cateva imagini, n-ai ce sa compari. Ar trebui sa incerce sa scoata din capul oamenilor impresii din astea cretine, ca Bangladesh e ultima tara... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Măcar are legătură cu subiectul „Mă doare inima că Sulina asta este așa. Mă doare inima. Bangladeshul are șosele și arata mai bine că orașul ăsta. Știu că am fost acolo. Mai mare rușinea. Toți sunt vinovați și să șteargă cu buretele toate discuțiile astea și să se apuce de treabă!”, spune un localnic
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Pai e timpu' sa ne iasa din cap ca noi am fi mai smecheri decat tari din astea care au decenii in care au tras sa si avanseze ca natie, in timp ce la noi s-a tras doar pentru interesele personale ale politicienilor.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.346 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Nu mai votați hoți doar pentru că vă mint frumos!
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
ady77 |
![]()
|
Deci sa votam hoti care ne mint urat?
![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Sau pe cei care vor "să dăm buzna peste voi în căcătele voastre de biserici și să vă predăm evoluția cu torțe în mâini", conform unui stimat membru USR.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Cam ca inchizitia?
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.346 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Fără cuvinte...
Votează în continuare hoții (PSD, ALDE, PNL, UDMR, PMP, pro-romania și variantele produse de dizidenți) și vei vedea cum pleacă copiii în străinătate pentru un trai mai bun (adică sistem de sănătate, de învățământ, administrativ cum trebuie, oameni educați care nu își varsă gunoiul peste tot etc.). |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(cristic1982 @ 17 Apr 2019, 09:38) Fără cuvinte... Votează în continuare hoții (PSD, ALDE, PNL, UDMR, PMP, pro-romania și variantele produse de dizidenți) și vei vedea cum pleacă copiii în străinătate pentru un trai mai bun (adică sistem de sănătate, de învățământ, administrativ cum trebuie, oameni educați care nu își varsă gunoiul peste tot etc.). Eu zic sa le desfiintam pe toate, sa ramana doar USR+. Dar si atunci astia ar fi in stare sa iasa pe locul 2 ![]() ![]() |
--------------------
|
cristic1982 |
![]()
|
Pot să fie și altele, dar fără foști și actuali parlamentari
![]() Evident că usr+ sunt răi, doar au militat contra referendumului pentru definirea familiei în constituție și pentru că nu sunt PSD ALDE. |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(cristic1982 @ 17 Apr 2019, 09:38) Votează în continuare hoții (PSD, ALDE, PNL, UDMR, PMP, pro-romania și variantele produse de dizidenți) Eu nu mai votez din 2012 de când m-a dezamăgit (de prost ce am fost) pnl-ul pentru care prin '96 eram scuipat pe stradă prin sat când mergeam cu pliante. N-am cu cine vota, din păcate pentru mine. Nici din putere, nici din opoziție, mai ales când vine vorba de aiuriții ăștia vocali. Că așa ar fi, dar mai bine nu, că e vot pierdut și până la urmă e pro PSD, prin redistribuire. Așa ca, mulțumesc pentru sfat, dar nu. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(cristic1982 @ 17 Apr 2019, 15:36) Pot să fie și altele, dar fără foști și actuali parlamentari ![]() Evident că usr+ sunt răi, doar au militat contra referendumului pentru definirea familiei în constituție și pentru că nu sunt PSD ALDE. La cum pui tu problema, ar mai ramane de votat partidul unic (alianta). Nu zic ca-s rai, dar daca nu avem aceleasi opinii pe o tema importanta pentru mine, nu ti se pare normal sa nu ii votez? Sa ii voteze aia 79% care nu s-au prezentat la vot ca e clar (dupa cum am inteles dupa referendum) ca au aceeasi opinie cu ei. Iti dai seama ce scor o sa faca la alegeri? This post has been edited by ady77: 17 Apr 2019, 14:45 |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Și mai ales: ce prezență la vot!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
Un copil mort a înviat după 24 de ore. Sfântul Arsenie l-a îndemnat pe doctor ce să facă.
Sa nu trecem cu vederea ca primul articol recomandat dupa ce "lecturezi" prostia respectiva este QUOTE recomandari pe a1.ro A murit într-un joc erotic, legat de un copac! Scheletul lui a fost găsit după doi ani. Atenție, imagini tulburătoare - Foto |
--------------------
Ford
Ka
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 20:47 |