Ce titlu m-a șocat astăzi, Dă click AICI sa ramâi prost!
![]() ![]() ![]() |
Ce titlu m-a șocat astăzi, Dă click AICI sa ramâi prost!
gabize |
![]()
|
||
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
||
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.974 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Pai merge utilizata pentru oraș.
Până la mine la țară is 6 km merge și pe acolo. Important sa apara electrice mai ieftine, așa or să scadă și restul din preț. Id3 ăla de la folswagen chiar e afacere, daca ar fi pe la 20000 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Garett @ 28 Oct 2019, 23:26) La 44 de cai (nominali) si max 100/h? ![]() QUOTE(axabrt @ 29 Oct 2019, 08:20) Si cand se strica ceva, dai mai mult pe reparatie decat pe cazan. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Cu 100 km/h si 44 CP e suficienta de frecat in oras de la moara pan' la gara.
100 km/h e prea mult pt oras., chestaie care e influentata si de autonomia mica. This post has been edited by dizzy: 29 Oct 2019, 11:17 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(axabrt @ 29 Oct 2019, 08:20) Zilele trecute ziceau la stiri ca in China exista deja peste o suta de producatori de masini electrice, ai de unde alege. Tot zilele trecute si tot legat de masini electrice: a intrat unul cu un Tesla intr-un cap de pod, masina a luat foc iar manerul de pe usa, retractabil s-a blocat. A murit nenorocitul parlit in masina. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Dar asta se poate intampla la orice masina, nu? Manerul topit, adica.
This post has been edited by MuciX: 29 Oct 2019, 12:35 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Cele istețe deblochează automat usa, teoretic trebuie doar s-o împingi.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Chiar si atunci cand e deformata caroseria, sa zicem? Sau cand sistemele care ar trebui sa o deschida automat au fost distruse de impact in sine?
|
--------------------
-
-
|
|
gabize |
![]()
|
Poi măcar yala e deblocată... dacă e deformat cadrul sau ușa mă gândesc că geamul e spart și ai o altă abordare a problemei.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cwae. In conserva cu baterii ardea un maret foc.Ia sa te vad pe matale ca cum ai apasa relaxat pe una alta cand e pojaru pe tine si poate esti si sifonat de la lovitura.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.974 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Da de ce nu au putut să spargă geamul ?
O fi avut geamuri antiglonț ? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
gabize |
![]()
|
Nu e simplu să spargi un geam de mașină, mai ales dacă ești într-o poziție aiurea si nu poți pune presiune pe el, sau nu ai un obiect contondent, cu ceva masă, să-l lovești.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
axabrt |
![]()
|
Pai de exemplu un ciocănel d ăla de spart geamuri
Mă gândesc că ditai mașina de 100000 de dolari și n avea un ciocănel d ăla de 5 dolari ? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Vrei sa dea Musk faliment?
Am inteles ca aia din exterior n-au putut actiona botonu', de ce n-or fi putut sparge geamu' nu stiu. @dizzy: in oras da (desi e urata, te mai vede unu, altu, si rade), dar aia nu mai e "naveta". |
--------------------
Dacia
1310
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Poate ca aia din exterior pana au ajuns la locul faptei era deja o idee tardiv...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
pistritu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 520 Joined: 8 May 14 ![]() |
|
--------------------
--
--
-- Gil26 este bolnav psihic
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
are ca in troleu... 3 pe stanga 3 pe dreapta...
<span class='edit'>30 Oct 2019, 11:38:</span> QUOTE(radian @ 29 Oct 2019, 11:53) Tot zilele trecute si tot legat de masini electrice: a intrat unul cu un Tesla intr-un cap de pod, masina a luat foc iar manerul de pe usa, retractabil s-a blocat. A murit nenorocitul parlit in masina. zilele trecute era in februarie si capul de pod era un palmier. dar astea sunt detalii. de ce nu s-a spart geamul de catre politie? eu cred ca s-a adus iar in fata situatia pentru a mai discredita un pic firma care rupe vanzarile pe segmentul electric. aici se pot vedea accidentele grave care au avut tesla implicate: https://www.tesladeaths.com/ This post has been edited by sorin1983: 30 Oct 2019, 11:39 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
axabrt |
![]()
|
rupe vanzarile da e o problema cu profitul cam mic
plus ca n-au intrat tare aia de la bmw si folswagen pe ofensiva cu tot pionieratul tesla , lucru pe care l recunosc, o sa i astepte vremuri grele |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
maho |
![]()
|
Lasati-l pe Elon si mega-escrocheriile lui, mai bine stati cu ochii pe sefii vostri.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(sorin1983 @ 30 Oct 2019, 12:32) are ca in troleu... 3 pe stanga 3 pe dreapta... <span class='edit'>30 Oct 2019, 11:38:</span> zilele trecute era in februarie si capul de pod era un palmier. dar astea sunt detalii. de ce nu s-a spart geamul de catre politie? There was just no way anybody could have saved whoever was in there," witness Mark Dodds, who lives nearby, said Tu ai vazut accident cu masina arzand cu soferul in ea. Sigur nu. Eu da.Nu prea ai cum sa te aproprii ca te parleste de numai.Chiar si pompierii se aproprie cu multe masuri de precautie. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
axabrt |
![]()
|
Din primele informații oferite de pompierii care au intervenit, incendiul a izbucnit în zona de subsol a mall-ului, din pricina unui incendiu, care a luat foc.
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bion |
![]()
|
Ceva mi(ti)ci grill?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu, au scăpat de data asta.
Nu mai trebuia să moară nimeni, este deja guvernul meu. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MuciX |
![]()
|
Cum, al tau nu era ala cu Dancila? Ce repede te sucesti.
|
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu-mi merge tasta """.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
Of, of, cum nu gusti tu ironiile subtile ale lui DP...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
MuciX |
![]()
|
Ironiile ar presupune sa nu fie mereu sincer. Nu imi permit.
|
--------------------
-
-
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
https://www.realitatea.net/stiri/actual/tes...910207b186a3de2
Deci da. Atat de jos s-a ajuns. Gaina care a nascut pui vii este la ani lumina. |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:48 |